'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 23485 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
pH Değeri Min 8 Olan İçme Sularını İçin [Sizin İçin Piyasa Araştırması Yaptım]
Kanarya adaları ve maldiv gibi yerlerde içme sularının pH değeri çok düşüktür.
Bundan dolayı halkta buna bağlı olarak kalp hastalıkları oranı çok yüksektir.
Min 8 ve üzeri pH değeri olan içme sularını tercih ediniz.
Yaptığım piyasa araştırması: (İnternetten değil bizzat marketleri dolaşarak üzünleri inceleyerek yaptım)
Özkaynak Su: 6.42 pH Hamidiye Su: 6.96 pH Güzelpınar Su: 7.00 pH Duru Su: 7.45 pH Abant Su: 7.47 pH Erikli Su: 7.50 pH Sude Su: 7.50 pH Damla Su: 7.73 pH Pınar Su: 7.8 pH Nida Su: 7.9 pH Hayat Su: Şişe üzerinde Belirtilmemiş
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
Asitliği belirler, pH ne kadar düşükse asitlik o kadar fazladır. -log[H+] olması lazım formülü.
özetle ph 7 nin üstündeyyse baz 7 nin altındaysa asittir.. 7 ise nötr dür..
Yine bi şey anlamadım ben bu işten nötr olsa ne olmasa ne asitliyse ne asitsiz se ne o kadar kola içiyoruz aman asitli olsun diyoruz,
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
Peki arkadaşlar ph değeri 7 nin altında olan sular madem bu kadar zararlı neden bunlara izin verilmiş satılması,
I like to pretend I am alone.Completely alone. Maybe a post apocalypse or a plauge. Whatever.No one left to act normal for. No need to hide who I really am.It would be, freeing.
...Ve tanrı her tarafa dinazor kemikleri saçtı, çünkü komik olacağını düşündü...
meshur evian marka suyun degeri 7.2.arabistandan gelme hana marka bir su var elimde bilmiyorum zemzem mi ama onun da degeri 7.2. 8 olmali olayina katilmiyorum.bildiginiz baska meshur yerli yabanci su markasi varsa sitesinden bakabilirsiniz muhtemelen onlar da 7 kusurdur.
Guitar Hero; II (Ps2), III (Ps3,Ps2,Pc), Aerosmith (Ps3,Ps2,Pc), World Tour (Ps3,Pc), Metallica (Ps3), Smash Hits (Ps2) Psn: Mad_Jak Voltaîn - EU Stormcale (DK) , Reltion - EU Frostmane (Rogue), Rédémption - EU Stormscale (Priest) Jackson DXMG (EMG 81/85) , Epiphone Les Paul Studio, Roland 40XL
Asitliği belirler, pH ne kadar düşükse asitlik o kadar fazladır. -log[H+] olması lazım formülü.
özetle ph 7 nin üstündeyyse baz 7 nin altındaysa asittir.. 7 ise nötr dür..
ne yani özkaynak suyu asit mi şimdi gayette lezzetli bir su
DH Tenisçiler Klubü Serabella Supernatural | Prison Break | Chuck | Dexter | Sherlock | Burn Notice | Game of Thrones | Mentalist | Walking Dead | Person of Interest | Suits | Shameless | İşler Güçler | Heroes | The Vampire Diaries | Touch | House | Spartacus | How i met your mother | Teen Wolf | Lost | Fringe | True Blood | Awake
Saf suyun içinde her hangi bir mineral-element olmadığı için içildiği zaman beyindeki minarelleri tüketir ( yanılmıyorsam Flor'du). Bu da beyin hücrelerinin ölümüne neden olur demişti. Bana mantıklı gelmişti, sonuçta suyla birsürü mineral temin ediyoruz. Az içmekten birşey olmaz ama ,
Bir soruda ben sorayım, Safa yakın Etil Alkol içsek nolur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.alper -- 3 Ekim 2010; 11:42:07 >
Saf suyun içinde her hangi bir mineral-element olmadığı için içildiği zaman beyindeki minarelleri tüketir ( yanılmıyorsam Flor'du). Bu da beyin hücrelerinin ölümüne neden olur demişti. Bana mantıklı gelmişti, sonuçta suyla birsürü mineral temin ediyoruz. Az içmekten birşey olmaz ama ,
8 olduğuna emin misiniz ? Diyecektim ki Google'a kısa bir göz attım, "TS-266'ya göre, içme sularında pH 6.5-8.5 tavsiye edilen değerdir." diye bir madde varmış. Ayrıca tuz oranına bakılmasını da öneriyorlar, sadece Ph değerine bakmakla değil de. Ama bence bu kadar takılmaya gerek yok
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK