Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
18
Favori
65.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o kadar basit düşünüyor ki bu durumdan muzdarip olmayan insanlar, dedikleri boş teselliden başka bir işe yaramıyor. iç güzellikmiş, kendinle barışık olmakmış, girişken olmakmış, peh! hikaye!
    hâlâ, "çirkin hede yoktur, az hödö vardır" diyorsanız da, ..... böyle işi diyorum ben de. kimse 7/24 az vodka'yla gezmiyor, gerçekçi olun.

hayatınızda hiç, arkadaşlarınızın "bir şeyin yok abi saçmalama" demesine karşı, tanımadğınız insanlar yolda yanınızdan geçerken "tipe bak bu ne ya" lafını duyup yıkıldınız mı?

birbirini seven insanların, birbirlerine bakışlarını görüp "kimse bana böyle bakmıyor, belki de daha uzun bir süre bakmayacak" diye kahroldunuz mu hiç?

biriyle konuşurken gözlerinizi kaçırıp, yüzünüz incelemesin diye de sağa sola yere baktınız mı hiç?

gülüşünüzün ne kadar güzel olduğu söylemek yerine, "çok garip bir dudak yapın var" diyen oldu mu hiç?

"burnun şöyle, kaşın niye böyle" gibi yorumlara tabi tutuldunuz mu peki?

sadece bir tanesinin bile sürekli peşinizden gelmesini kaldırabilir miydiniz?

kendine güvenmenin, güçlü görünmenin havadan gelen şeyler olduğunu mu sanıyorsunuz? etrafınızda bütün bunlar olurken nasıl güçlü olacaksınız? insanlarla nasıl rahat iletişim kuracaksınız?

+ çok kafaya takıyorsun böyle şeyleri!

...sen kimsin! sen ortamlara akıp köşede bi yerde beklerken bile milletin aklını alırken, neyi düşünerek beni böyle teselli etmeye çalışıyorsun. evet takıyorum. ben orda kendimi gösterebilmek, insanlarla düzgün ve yeterli bir iletişim başlatabilmek için bin türlü takla atıcam sen hiçbir şey yapmadan 1-0 önde başlayacaksın.

+ yeaa abi her şey güzellik değil ki. insanın bilgi birikimi, konuşması, yetenekleri vs. bunlar da önemli.

hı hı tabi. zaten iletişim kurmaya başladığınız ilk anda ne kadar yetenekli olduğunuzdan, nasıl güzel yemekler yaptığınızdan, rus ve çin edebiyatına olan düşkünlüğünüzden bahsediyorsunuz. bırakın bu züğürt tesellilerini Allah aşkına.

hatta tecrübeyle sabit olan bir konu da şudur ki, enstrüman çalmak için bile tip gerekiyormuş onu öğrendim. "onda hiç davulcu tipi yok" diye bir şeyi başkasının aracılığıyla duymak nasıl bir şey bilir misiniz siz?

ben yoruldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meleee -- 1 Ekim 2010; 16:05:56 >

• Çirkinim diye iş görüşmelerine gitmeye çekiniyorum.

Kendini işinde geliştir falan diye sallamayın. Ne kadar geliştirirsem geliştireyim sektöre göre az maaş alacağım ve kötü çalışma şartlarına sahip olacağım.

Neden çünkü yüz yüze iletişimim kötü.çünkü tipim yüzünden özgüven eksikliği var.

Karşı cins olaylarını hiç açmıyorum bile.
  • TAMAM PANPA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin Schrödinger -- 27 Eylül 2010; 21:28:00 >
  • Tipsiz isen hayatta başarılı olacaksınki insanlar senı o ozellıgınle fark etsın,yoksa kurtulusun yok.

Okan Bayulgen'e bak mesela kulakları kepce kocaman agzı var(sesı kalıtelı o ayrı) boyu kısa vs.. ama adam show yapmak ıcın yaratılmış,ayrıca kultur bakımındanda cok zengın bırısı,
  • Arkadaşım madem okadar tipe düşkünsün git estetik ameliyat yaptır herkes senin gibi düşünmüyo güzelikten başka şeylere önem verenlerde var
  • SS isteriz
  • her şey sıfat mı sandın hocam?
    ya yetenekler?
  • Adam haklı beyler. Dağılalım.
    Not:Harbiden haklı katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şaka gibi bir ülke
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Midlife Crisis
  • Söylediklerine birazda olsa katılmamak elde değil, ama çirkinlik kaçınılmaz ise artık sitem etmeyi bırakıp başka yollardan kendini göstermelisin.
  • Dersler 35 dakika mı oluyormuş?
  • Sadece şükret allaha elin ayağın yerindeyse nefes alıyorsan şükret. Bugün otobüste bir kız gördüm bebek gibi çok güzel bir kız mavi gözlü sarı saçlı 1.75 boylarında ama 2 koluda yok annesi indiriyordu otobüsten. Ben artık böle tipsizim yüzüme bakmıyor diyenlere acımıyorum beter olun. Önce aynaya baktığında sen kendini beğeneceksin sen. Sen bile aynaya baktıgında iğreniyorsan millet yüzüne tükürür
  • Üzülme dicem ama senin isyan ettiğin de bu galiba genç. Hadi git ailenle vakit geçir onlarla olmak iyi gelicektir (dalga geçmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleee

ÇİRKİN OLMAK

o kadar basit düşünüyor ki bu durumdan muzdarip olmayan insanlar, dedikleri boş teselliden başka bir işe yaramıyor. iç güzellikmiş, kendinle barışık olmakmış, girişken olmakmış, peh! hikaye!
    hâlâ, "çirkin hede yoktur, az hödö vardır" diyorsanız da, ..... böyle işi diyorum ben de. kimse 7/24 az vodka'yla gezmiyor, gerçekçi olun.

hayatınızda hiç, arkadaşlarınızın "bir şeyin yok abi saçmalama" demesine karşı, tanımadğınız insanlar yolda yanınızdan geçerken "tipe bak bu ne ya" lafını duyup yıkıldınız mı?

birbirini seven insanların, birbirlerine bakışlarını görüp "kimse bana böyle bakmıyor, belki de daha uzun bir süre bakmayacak" diye kahroldunuz mu hiç?

biriyle konuşurken gözlerinizi kaçırıp, yüzünüz incelemesin diye de sağa sola yere baktınız mı hiç?

gülüşünüzün ne kadar güzel olduğu söylemek yerine, "çok garip bir dudak yapın var" diyen oldu mu hiç?

"burnun şöyle, kaşın niye böyle" gibi yorumlara tabi tutuldunuz mu peki?

sadece bir tanesinin bile sürekli peşinizden gelmesini kaldırabilir miydiniz?

kendine güvenmenin, güçlü görünmenin havadan gelen şeyler olduğunu mu sanıyorsunuz? etrafınızda bütün bunlar olurken nasıl güçlü olacaksınız? insanlarla nasıl rahat iletişim kuracaksınız?

+ çok kafaya takıyorsun böyle şeyleri!

...sen kimsin! sen ortamlara akıp köşede bi yerde beklerken bile milletin aklını alırken, neyi düşünerek beni böyle teselli etmeye çalışıyorsun. evet takıyorum. ben orda kendimi gösterebilmek, insanlarla düzgün ve yeterli bir iletişim başlatabilmek için bin türlü takla atıcam sen hiçbir şey yapmadan 1-0 önde başlayacaksın.

+ yeaa abi her şey güzellik değil ki. insanın bilgi birikimi, konuşması, yetenekleri vs. bunlar da önemli.

hı hı tabi. zaten iletişim kurmaya başladığınız ilk anda ne kadar yetenekli olduğunuzdan, nasıl güzel yemekler yaptığınızdan, rus ve çin edebiyatına olan düşkünlüğünüzden bahsediyorsunuz. bırakın bu züğürt tesellilerini Allah aşkına.

hatta tecrübeyle sabit olan bir konu da şudur ki, enstrüman çalmak için bile tip gerekiyormuş onu öğrendim. "onda hiç davulcu tipi yok" diye bir şeyi başkasının aracılığıyla duymak nasıl bir şey bilir misiniz siz?

ben yoruldum.

isyankar bir gençten alıntı

özet geç

• Hanginiz bir insana ''..tipe bak yahu..'' demedi?Ben dedim,bana diyende vardır ona diyende..Aynen katılıyorum söylediklerine.

Yanlız enstrüman işi için şunu söyliyim,inek tipli bi öğrencinin davul çaldığını gördünüz mü hiç?Ya da takım elbiseli birinin..Biraz ince ayrıntıya girmek zorundasın.Saçları biraz uzat mesela ya da 3 numara yap,bileklik vs tak.Farkın olsun biraz,o zaman olur.

Son olarak haklısın ama bu kadarda takma kafana yani,ne diyelim..Sana laf atana sende at,sende kusur bulana sende ters git.Kötü olduğu veya kötü görünen bir yerini söyle.Boş durma yani..Ezdirme lan işte kendini ! ! !
  • üstat nekadar çirkin olabilirsin ki ya ? resmini koy bence merek ettim yada pm at ne bileyim yani
  • teknik olarak güzel/yakışıklı olmayı istemek herkesin hakkı. brad pit yada angelina gibi olmayı istemek çok doğal bir duygu.
    ancak kimse fiziksel görünümü nedeniyle yalnız kalmayı hak etmiyor.

işin gerçeği çirkin olsan bile hayatta bir partnerin mutlaka olacaktır. yeterki iletişim kurmaktan vazgeçmemek lazım.
    tamam belki bulduğun kız belki fizksel olarak biraz çirkindir sen de çirkinsindir.
    eşler birbirine alıştıktan sonra artık fiziki güzellik olsa da olur olmasada cinsinden bir düşünceye dönüşecektir.
    kişsel kanaatim böyle.

ayrıca yazının sahibi depresif bir dönemde...
    psikolojik yardım alması gerekebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şikayetname

Git intihar et o zaman bu kadar karamsar bir yazı görmedm

ben de bu kadar sığ bir düşünce bilmedim
  • Özet geç.
  • Naptın yaa ne güzel umutluydum ben hayata gülümseyerek geziyodum gerçekleri hatırlattın bana peff.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 27 Eylül 2010; 22:14:28 >
  • Bak kardeş sana tek birşey söyliyicem cebini bunlarla doldurursan kaldıramayacağın kız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 27 Eylül 2010; 22:18:52 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.