Şimdi Ara

iPhone 4 iOS 4.1 GreenPois0n Jailbreak YAYINLANDI [Son Güncelleme : 12.10.2010 11:00]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.979
Cevap
1
Favori
104.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Download:http://www.greenpois0n.com/

Initially, this will be a Windows-only release. This is due to some technical complications that we soon hope to correct. We apologize for any inconvenience.

Thanks to geohot for the bootrom USB exploit. We have opted to use that instead of SHAtter for the sake of exploit presevation.

This release of greenpois0n supports:
    - iPhone 4
    - iPhone 3G S
    - iPod touch (4th Generation)
    - iPod touch (3rd Generation)
    - iPad

Soon there will be another release, adding things like support for:
    - Apple TV (2nd Generation)
    - iPod touch (2nd Generation)

Yayınlandığında indirilecek site linki :http://www.greenpois0n.com/

-------------------------------------------------------------------------

Yerel saat : 00:00

Halen Chronic Dev Team tarafında bir gelişme bulunmuyor.

Genel açıklama / özet:

- pod2g yerel saat 19:00 da iwiki ye keyleri girmeye başladı. Yani onların saatine göre sabah 11:00 diyebiliriz.
    - Chronic Dev Team website güncelleme tarihi ise yerel saat : 17:34:39. Yani onların saatine göre 11:34 gibi.

Yani kısacası onların için kocaaa bir gün var tool çıkarmaları için...
    Tahminimce de en kötü ihtimal gece 00:00 a kadar bir tool yayınlanacaktır(onların saatine göre tabi). Yani bizde sabah 08:00'a kadar bekliyorum.

Yerel saat : 02:30

iPad de jailbreak yapılmış ios4.2 dışında bir gelişme yok şuan için.

Yerel saat : 03:00

bir gelişme yok

Yerel saat : 11:00

dev team bu sabah (bize göre) pod2g 'nin açıkladığı açık üzerinden ipod 4g 'yi kırdığını gösterdi. Yapılan açıklamada şuan için pwnagetool a eklediklerini ve test ettiklerini belirttiler. Öte yandan chronic dev team grubunun da ip4 üzerinde çok fazla çalıştığını ve onlardan yada dev-team den kısa süre içerisinde jailbreak yayınlayacaklarını belirtti. Ancak yine bir kesin tarih yok.

Sonuna doğru yaklaşıyoruz bu maceranın...

12.10.2010 ve bitti :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unlock sorusu için tek bir cevap yazıyorum, bundan sonraki mesajlarda sormadan önce lütfen 1 kez okuyunuz

Şuan için yayınlanması beklenen ve konusu geçen (greenpois0n) tek işlem Jailbreak işlemidir. Bu sizin telefonunuzu simkart ile kullanılabilir hale getirmez. Yalnızca dışarıdan 3rd party yazılımlara açar. Doğal olarak unlock dediğimiz işlem jailbreak işleminden sonraki bir aşamadır. Öncelikle telefonunuzu jailbreak ile kırmalısınız daha sonra ise ultrasn0w ile şuan 4.0.2 ve öncesinde yüklü olan baseband i unlock edersiniz.

Eğer ki telefonunuzu itunes ile 4.1 'e yükselttiyseniz, 4.1 deki baseband şuan ultrasn0w ile kırılamadığından ve dev-team cephesinden gelen haber sonucunda uzun bir süre unlock çıkmayacak. Şuan için 4.1 de bulunan baseband i kırmak ile uğraşmayacaklarını açıkladılar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GreenPois0n ile olacak olan olay ise, telefonunuz öncelikle 4.1 versiyonuna yükseltilecek (tabi baseband yükseltilmeden) ve daha sonrasında jailbreak işlemi ile ios 4.1 kırılacak. telefonunuza jailbreak işlemini yaptıktan sonra ise yapacağınız tek şey eski olan baseband'inizi şuan halihazırda bulunan ultrasn0w ile tekrar unlock etmek olacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• amacım 10000 tane açılan konuları yok etmek. Bu konuya atılacak yada atılan tüm gereksiz ve konu dışı mesajlar silinecektir. Konudan çıkmadan sürekli güncel bilgiyi aktarmak amacındayım. İnsanları umutlandırmak değil. Şuan için son yapılan açıklamayı aktardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

amacım 10000 tane açılan konuları yok etmek. Bu konuya atılacak yada atılan tüm gereksiz ve konu dışı mesajlar silinecektir. Konudan çıkmadan sürekli güncel bilgiyi aktarmak amacındayım. İnsanları umutlandırmak değil. Şuan için son yapılan açıklamayı aktardım

bilgilendirme için teşekkürler... iyi haberler bekliyoruz...
  • Q: ETA (estimate to arrive) date for the new Jailbreak ?
    A: This will be within few weeks, it will be released before the arrival of the iOS 4.2 from Apple which expected to come by November.

4.2 yayınlanmadan önce kasımda gibi birşeyler diyor sanırım bu gece için heveslenmeyin çok derim
  • Sağol yağız'cım sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • En son gelismeyide ben aktariyim 256 bitlik aes sifre kirilinca program yayim tarihi verilecek
  • hocam erken gelmesin zaten ya jbsiz düzeni kurdum şuan lite programlar şimdi fulllerini bul yenilerini araştır zor iş 1 hafta bekleyelim :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekliyoruz hecanla......
  • nasıl yani bu haber nerden geldi?
    bu gece kesin mi.
    bir de jb beklemeyelım sabaha kadar.
    zaten alır almaz gazla basband guncelledım.
    aglayasım gelıyor
    sandım kı
    basband ve jb aynı halt.
    offf of
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

hocam erken gelmesin zaten ya jbsiz düzeni kurdum şuan lite programlar şimdi fulllerini bul yenilerini araştır zor iş 1 hafta bekleyelim :P

sen lite düzeni kurmussun ben jb düzenini kurmaya başladım..indiriyorum appleri yavaştan..çıksın bu gece atım hemen tele

not: bu gece nöbet tutup jb beklemicem sanmıyorum çünkü gelceğini..umarım kapak olur bana...
  • For poeple asking for a release date, here is my guess (AES crypted) : cc2501c288c6979fbe631cc203eed6a84c889296ac9f0e9b1c1f49018d816e0f :-)

demiş pod2g

ne demk istiyor bilen cevap versın.
    beklenen bumuyudu?
  • arkadaşlar bu sadece iphone 4 içinmi 3gs için geçerli deyilmi bu jb
  • Bu greanpsion la dewteam ayni grupmu yoksa ayrimi
  • bekliyoruz
    fiyatlar artacak o zaman ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

nasıl yani bu haber nerden geldi?
    bu gece kesin mi.
    aglayasım gelıyor
    sandım kı
    basband ve jb aynı halt.
    offf of

Bu gece nereden çıktı? Bu gece çıkacak veya yarın çıkacak yazmıyor. Hatta kasıma doğru çıkacak yazıyor yukarda.

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

bekliyoruz
    fiyatlar artacak o zaman ama neyse

Nereye artıyor fiyatlar? Garantililerin fiyatları belli. JB unlock var diye garantili telefon fiyatına mı satacaklar kayıtsız vs. aletleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoodooRush -- 26 Eylül 2010; 21:30:17 >

• birazönce pod2g elindeki keyleri yazmaya başladı iphonewikiye.
    ne işe yarıyorlar tam bilmiyorum. exploıdler ıcın gereklı olan keylermıydı?
    ama hepsını yazdı.
    hatta biri daha katkı yaptı.
    sonra yayımlanma zamamı ııcn yukarıdkını yazdı.

galıba o gun bu gece.
  • quote:

For poeple asking for a release date, here is my guess (AES crypted) : cc2501c288c6979fbe631cc203eed6a84c889296ac9f0e9b1c1f49018d816e0f :-)

demiş pod2g

ne demk istiyor bilen cevap versın.
    beklenen bumuyudu?

JB cikis tarihini merak edenler icin benim tahminim (kodlanmis haliyle): cc2501c288c6979fbe631cc203eed6a84c889296ac9f0e9b1c1f49018d816e0f
    demis
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

nasıl yani bu haber nerden geldi?
    bu gece kesin mi.
    aglayasım gelıyor
    sandım kı
    basband ve jb aynı halt.
    offf of

Bu gece nereden çıktı? Bu gece çıkacak veya yarın çıkacak yazmıyor. Hatta kasıma doğru çıkacak yazıyor yukarda.

nereede yazıyor kasım dıye yukarda dedınız.
    ilk mesajda bu gece yazıyor ıste.
    bır hareketlenme var zaten hack team twıtterlarında.
    ben anlamıyorum cok ama..
    bı keyler falan yayınlardı iphone wıkıde.
    sonra yukardakı mesaj.
    bısıler oluyor sankı.
    ben yanlıs yonlendırmıyım ama.
    bılen bırı gelıp bısı dese ıyı olur.

• arkadaşlar bundan 3gs yararlanabilicekmi biri bişey söylesin pleaz
  • Hep bı gizem yaw.hadi ama artik.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.