Şimdi Ara

Sanal reklamlı “Kurtlar Vadisi” tepki çekti ! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanal D’ye geçen “Kurtlar Vadisi” ilk bölümü ile bir ilke imza attı..

Show TV’den Kanal D’ye transfer olan olay dizi “Kurtlar Vadisi” Türk dizi tarihinde bir ilke imza attı. Dizi “sanal reklam” uygulamasına başladı.

Bilindiği üzere “sanal reklam” özellikle maç yayınlarında kullanılmakta.. Bu yayınlarda sahanın belirli yerlerine reklamlar gelmekte. Bilgisayar marifetiyle hazırlanan bu tür reklamlar özellikle kalenin iki yanında gösterilmekte..

Türk seyircisinin ve reklamcıların maçlarda alışık olduğu “sanal reklam” uygulamasını dizilerde ilk hayata geçiren “Kurtlar Vadisi” oldu. Bir kola ve çay firmasıyla anlaşılan dizide izleyicinin adeta “gözüne sokulan” sanal-gizli reklamlar yayınlandı.

Dizide Polat Alemdar’ın Suriye’de bir kahvehaneye girdiği sırada masaların üstünde çay firmasının paketleri belirdi. Bir başka sahnede ise bir yine masanın üzerinde kola kutusu görüntülendi.

Bu reklamların yayınlandığı sırada kanal ne logosunu yayından çekti, ne de reklam jeneriği girdi.

İzleyicilerin çoğu da bunun bir “reklam oyunu” olduğu anladı ve tepki gösterdi.

Bakalım RTÜK, bu tür gizli reklam uygulamalarının “patlamasından” korkup durumla ilgili işle başlatacak mı?

süperdi aslında koptum izlerken

"Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• reklam her filmde dizide vardır ama kanald nin ki sanal faciaydı
  • Hollywood böyle dönüyor.Güncel hayatta gerçekçiliği yakalamak izleyiciye tattırmak için orjinal ne varsa o kullanılıyor.Ben mercedes'in alternatifini düşünemiyorum.Veya Coca-cola.Veya EVO8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khn -- 7 Ekim 2005, 14:49:35 >

Mesala dizide polatın saatini gözümüze sokucaklar

Alttada bilgi ekranında fiatı şukadar taksit şurdan alındı die yazıcak

Ama her saniye olucak bu sırf polatın saati için değil masadaki wazoya kadar

İnternet sitesi ile bakılacak mesala

Çoçuklar duymasının internet sitesine girip 16. bölümdeki etek ne marka

yada ortadaki koltuk kaç para die bakıla bilircek

• +100000000 dogru diyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi sanal reklam tam bi faciaaaa..........
  • ya acaip sacma bişi olmus mesela o avukat kızn evinde toplanmıslar sehpanın altında cay paketi polat cay içiyor masada cay paketi kemde5kg lik yuh ha bide su var daha onceki bolumlerde tüm uyarılar rtuk tarafından showa gonderildi burdada uyarı gelinceye kadar ne kazanırsam mantığı saçma olmus hiç guzelde gorunmuyordu...

bu arada polat tam bir koşma özürlüymüş onuda gordum

onlar heralde vermişken kutuyuda veriyoo

"Bilgisizlerin geçtikleri mevkiye yaptığı fenalığı, yüzlerce aslan bir araya gelse yapamaz." Mevlana

• ben dizinin başında kola kutusunu tepsinin üzerinde gezerken görünce ilk aklıma ulan filme büyücü falan mı katacak bunlar dedim.Polat da o tarafa yöneldi sonra baktım kutu kola heryerde

Pepsi Cola burda sen nerdesin
  • pepsiyle çaykur çizdirdi karizmayı , patron adam cem yılmazla reklam anlaşması yapıp fritoleyin (doritos) satışlarını katlatırken , pepsi böyle bi reklam maduru oluyo komik cidden , pepsi reklamlarıyla dünya para harcarken türkiyedeki durumuna bak
    |||ASUS K8N|||AMD Sempron 2600+@3400+(2.1 Ghz)|||3*256 Mb Twinmos Cl 2.5 Pc 3200@420 Mhz 2-3-3-8 1.5V|||Lg 52X32X52 CD-RW|||2*40 Gb Samsung SATA 7200 Rpm@ 2Mb Raid 0|||128 Mb 256 Bit Leadtek 6800 LE 300/700@375/880 8/6 Vp|||HP 71 17'CRT|||A4 Tech WOP 49 Optik|||A4 Tech KB-21|||HP DESKJET 5150|||QUAKE P4 KASA|||FSP 300 WATT|||1.44 Flopy|||Pegasus Web-Cam|||Zyxel 630 C Usb Adsl Modem@512K|||

• KanalD aç bir kanal. Formula 1' in de içine ettiler sıra kurtlar vadisinde sanırım.
  • İlk bölümü izlemedim ama bu anlatılardan baya merak ettim.İzleyip gülmem lasım

Telefon Çaldı,Kötü Niyetlerimi Meşkule Verdim
  • ben de zannettim ki masaya kolayı koymayı unutmuşlar , onunçün sanal kola koydular ki sahne tamamlanacak . ana bi baktım sonra kocaman çaykur poşeti , işte o zaman dumur oldum.
  • verdikleri 45 dakika reklam yetmedi rtük reklam süresi sınırı koydu.sonra reklamlardan önce ve sonra "bu bir reklamdır" diye 10 tane reklam vermeye başladılar.şimdide sanal reklam.yakında bilinçaltı reklam işine de girerler.

ben bu işleri yapan kanallara "allah cızırtılarını versin" diyorum.hedef kitle olan insanları "keriz" sanıyorlar.sanki o reklamları oturup seyreden var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.