Şimdi Ara

HTC'nin Windows Phone 7 tabanlı 7 Trophy modeline ait detaylar gün ışığına çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Yaklaşan Windows Phone 7 lansmanı öncesinde üreticilerin yeni modelleri arka arkaya gün ışığına çıkıyor. Akıllı telefon üretiminde sektörün lider isimlerinden biri olan HTC, Windows Phone 7 tabanlı çok sayıda model üzerinde çalışıyor. Firmanın sunmayı planladığı modellerden biri olan HTC 7 Trophy'nin teknik özellikleri gün ışığına çıktı.


    Avrupa pazarı için hazırlanan ve dördüncü çeyrekte pazara sunulması planlanan yeni model, 3.8-inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde kapasitif dokunmatik ekrana sahip. 1GHz'de çalışan Qualcomm QSD 8250 işlemcisinden güç alan teleon, 576MB bellek ve 8GB bellek kapasitesine sahip telefon, 1300 mAh pil'den güç alıyor.


    Sahip olduğu kameranın detayları henüz netleşmeyen HTC 7 Trophy, GPS, dijital pusula ve FM Radyo gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Kablosuz iletişim için 802.11n ve Bluetooth 2.1 desteğine sahip olan telefonda şarj ve bilgisayar bağlantısı için micro USB ara birimini kullanan Windows Phone 7'li telefonun fiyatı ise henüz bilinmiyor.











  • Başarılı olmuş ancak o batarya ile yarım gün zor gider.
  • Bu wm7yi ilk gördüğümden itibaren sevmedim, Beta gibi.Ekranın 1/4ü atıl.
  • şimdi arkadaşlar bu özellikteki bir telefon windows phone 7 yi stabil ve hızlı bir şekilde çalıştıracaksa, htc hd2 denen mükemmel (android+win) alet win pho 7 yi çok rahat çalıştırmaz mı? acaba ekranın 65K oluşu olumsuz bir etki yapar mı? çünkü ben win 7 yi oyunları için istiyorum. buna özel çok güzel 3 boyutlu oyunlar yapılacak.
  • Evet. Ekranın sağ tarafı kullanılmıyor. Çok salakça.

    Bu arada Windows Phone7 bildiğim kadarı ile bazı donanım yeterlilikleri istiyor. Yani 16milyon renk ekran istiyor. Öyle hatırlıyorum.

    Yani 65K renkli ekranlı bir cihazda çalışıp çalışmayacağı konusunda olumsuz negatif düşünüyorum. Sanmıyorum...
  • windows işletim sisteminin yazılım desteği sıfır.. o yüzden androidi tercih ederim..
  • Microsoft intihar etmeye calisiyor sanirim, hic ama hic bir cekicilik uyandirmadi ben de. HTC Desire kullaniyorum yola Desire HD ide devam edicem.
  • ben memnunum .Anlamayanlara tavsiyem , baska oyuncaklarla oynamalari :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.