Şimdi Ara

HP Innovation Summit '10: Akıllı telefon kullanıcılarının %85'i yazıcıdan çıktı almak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • HP bugün İstanbul'da Innovation Summit 2010 isimli özel bir etkinlik düzenliyor. Üst düzey HP yetkillerinin ve ululararası basın mensuplarının da katıldığı etkinlikte açılış konulşmasını HP Kurumsal Çözümler Grubu ile birlikte Lazerjet ve Startejilerden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Ron Coughlin yaptı. Coughlin sektördeki değişime dikkat çekerken, yazıcılar için tek başına donanım, yazılım ya da servise odaklanmadıklarını ve bu işi platform olarak ele aldıklarını belirtti. Tüm akıllı telefon kullanıcılarının %85'inin doğrudan yazıcıdan çıktı almak istediğini belirten Coughlin aynı zamanda iPad için de benzer bir talebin (son iOS güncellemesi ile bu destek geldi) olduğunu belirtti.


    Devam etmekte olan HP Summit Innovation 2010 etkinliğinde ultra kompakt tasarımlı HP Eny 100 AiO ve çıkartılabilir tablete sahip HP Photosmart AiO tanıtımları yapılıyor detayları sizlerle payalaşmayı sürdüreceğiz.














  • Aslında smartphone sahibi olmayanlar da o imkana sahip olmak istemektedirler, de nerede para orada karga işte
  • hadisin ordan A3 e baştan başa çıktı alan printerim var windows xpden beri driver güncellemesi çıkarıyolar. HP nin hiç bi sözüne kanmam artık şimdiye kadarda telefonundan çıktı almak isteyen hiç bir kimsede duymadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.