Şimdi Ara

Yeni:Turkcell Aboneleri 300 Milyon SMS ile Avrupa Rekoru Kırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell aboneleri 300 milyon SMS ile rekor kırdı
    Turkcell aboneleri 300 milyon SMS ile Avrupa'da açıklanmış en büyük rakama ulaştı.

Turkcell aboneleri, bayramın birinci gününde toplam 300 milyon kısa mesaj (SMS) göndererek, Avrupa'da bu konuda açıklanmış en büyük rakama ulaştı.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Turkcell müşterileri, bayramın birinci günü sabah saatlerinde aynı anda saniyede 16 bin SMS göndererek, hem Turkcell tarihinde hem de Avrupa çapında bir rekor kırdı.

7 MİLYON KİŞİ 300 MİLYON SMS ATTI
    Bayramın birinci günü Turkcell müşterileri toplam 300 milyon kısa mesaj gönderdi. Bu, şu ana kadar Avrupa'da açıklanmış en büyük rakam olurken, bayramın ilk günü kısa mesaj gönderen Turkcell müşterilerinin sayısı 7 milyon oldu.

Bu rakam, normal bir günün yaklaşık 2 katına karşılık gelirken, SMS hizmetinden en çok faydalanan Turkcell müşterisi, bayramın birinci günü 7 bin 382 adet kısa mesaj gönderdi.

Yine bayramın birinci günü bin adedin üzerinde SMS gönderen Turkcell abonelerinin sayısı 807'ye ulaştı.

http://www.ensonhaber.com/turkcell-aboneleri-300-milyon-sms-ile-rekor-kirdi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Bico

En cok konusturan : Avea
    En cok smslestiren : Tcell
    En cok netlestiren : Vf'mu oluyor.

muhtemelen böyledir bico.

mustafavmms
  • 300 m sms 100 falanda ben atmıştım :D
  • Buna inanırım işte. :) Benim 2 yeğende normalde avea vardı ama uşaklara 5000 yetmediği için 10000sms veren turkcelle geçtiler ve 10000sms bile yetmiyor. Bende vodafonedan 500lük midi paket kullanıyordum her ay 250 300 adet sms siliniyordu. Bu ay sadece Kadir Gecesi ve Bayram peşpeşe gelince mesajlar yetmedi. 4gündür vodafone hattım mesajsızdı ve nasipse bugün 500lük sms paketim yenilencek. :) Ama aveadan da ayrıca 11000lik sms paketim mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

En cok konusturan : Avea
    En cok smslestiren : Tcell
    En cok netlestiren : Vf'mu oluyor.

hayır imkansız böyle birşey ... Turkcel pazarın yüzde 55 ine sahip , bu yüzden en çok konuşturan , mesajlaştıran ve internet kullanımı olan operatör Turkcell ...

avea abone başı ortalamada en çok konuşturan ya da vodafone abone başı en çok internete girilen olabilir , toplamı abone sayısına bölersek ...

ama toplamda Turkcelle yaklaşmaz diğerleri ...

hatta belki bayram gününde de abone başına mesaj ortalamasında avea ya da Vodafone öndedir ama burada bahsedilen genel toplam ...

bu altyapısından ötürü tebrik etmek lazım ayrıca Turkcelli.
  • Tebrikler Turkcell.
    Tebrikler Turkcell'li.
  • Abone oranına göre aveada çoktur
  • wEB sms kullandım

chester bennington
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82
    wEB sms kullandım

Turkcellde web sms varmi hala?bayramda paketim olmadigi icin bir suru kisiye cvp atamadim.aveanin web smsi sadece kendi icinde 20 taneye izin veriyordu.turkcellin oimsinde bulamadim bile
  • O 300 milyon sms in 200ü bana ait, ben olmasam 299 milyon 999 bin 800 sms atılacakti:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 14 Eylül 2010; 22:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    O 300 milyon sms in 200ü bana ait, ben olmasam 299 milyon 999 bin 800 sms atılacakti:))

2 tanesi de bana ait :)))

Ben aradım hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82
    wEB sms kullandım

Acaba onlarda sayılıyor mu :) ne fark eder yine rekor bizde
  • küsürlü sallasaydın da inansaydık be turkcell reyiz. 300.000.000 tam sayı mı

bayramın birinci günü sabah saatlerinde aynı anda saniyede 16 bin SMS göndererek

nasıl bir altyapı var böyle şaşırtıcı

Orijinalden alıntı: The Catalyst
    quote:

bayramın birinci günü sabah saatlerinde aynı anda saniyede 16 bin SMS göndererek

nasıl bir altyapı var böyle şaşırtıcı

Hakikaten ya saniyede 16.000 sms gerçekten ciddi bir rakam.
  • Saniyede 16.000 SMS atabilmek için ciddi bir altyapı gereklir ve bu Turkcell'de var demekki ama gelin görünki Konuşturmayı sadece kendi arasında bedava veya ucuz yaptırması adamı sinir ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.