Şimdi Ara

G80 8800 GTS EKRAN KARTIM BOZULDU. FIRINA SÜRECEĞİM DESTEĞE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son 24 saat içerisinde kartım neredeyse evrim geçirdi.
    Herşey en son ki whql driverı yüklemem ile başladı.
    Fazla uzatmadan süreci anlatmak istiyorum.
    1-oyunda dondu
    2-res attım masaüstünde sorun yoktu yine oyuna girince dondu ve bu sefer küçücük kırmızı noktalar çıkmaya başladı.
    3-bunun üzerine eski-yeni karışık driver sürümleri denedim ve bu kırmızılık masaüstüne sıçradı.
    4-bir süre sonra kırmızılık windows 7 loading ekranına dahi gelmeye başladı .
    5-biraz daha uğraşınca bu sefer pc windows loading ekranını geçemez oldu.
    6-sistemin en son hali windows loading ekranında digey çizgiler çıkıyor ve sistem açılmıyor öylece kalıyor.

YAPILANLAR :
    GÜVENLİ MODDA DRIVER SWEEPER ILE TÜM NVIDIA KALINTILARI TEMİZLENDİ CD DEKİ SÜRÜCÜ YÜKLENDİ.(olmayınca güncel sürücü yüklendi) DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI.
    TEMİZ BİR WINDOWSA DENEDİM YİNE AYNI.

Şuan sistemde x1950 ekran kartı takılı ve sistem sorunsuz çalışıyor.

Yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey kalmadı herhalde ??
    3 yıldır bu kartı kullanıyorum ne oc yaptım ne söktüm ne ettim. def hızlarda auto fanda kullandım sürekli. ne diye bozuldu anlamıyorum. sıcaklıklar gayet normaldi kartın. boşta 45 oyunda max 72 filan oluyordu.

Son çare kartı fırına atayım diyorum. Tavsiye eder misiniz ? Ve bu konu hakkında bilgi almak istiyorum deneyimli kişilerden.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• düşük kalite kullanılan pcblerden ekran kartının yamulması söz konusu haberiniz olsun

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  •  G80 8800 GTS EKRAN KARTIM BOZULDU. FIRINA SÜRECEĞİM DESTEĞE İHTİYACIM VAR

Kart bu . Gıcır gıcırdı daha pff moralim çok kötü bozuldu

• @hapocod
    kartım düşük kalite pcb kategorisinde mi ? 8800 gtx ile aynı heralde ? ona yapmışlar birşey olmamış buna da olmaz heralde?

birde mesela bu pcb tüm 8800 serisinde aynı mııdır yoksa zotac - sparkle - msi vs firmalar kendine özel mi yapar?

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

• Kartınızın garantisi yoksa zaten kaybedecek bi' şey yok. Bu konuyu inceleyin isterseniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40345868/tm.htm
    Pek tecrübeniz yoksa tamir ettirin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 9 Eylül 2010; 19:38:24 >
    I5 10600K (@4.8 Ghz 1.1V Özel Sıvı Soğutma) ··· Sapphire RX 6700XT NITRO+ 12GB ··· LG 34UC79G (@144 Hz) ··· MSI Z490-A Pro ··· Kingston HyperX Fury RGB 16GB (2x8GB @3.7 Ghz 19-20-20-30 1.35V) ··· XPG 512GB SX8100 M.2 ··· Corsair RM850i ··· Western Digital WD30EZRX ··· Fractal Design Vector Rs Dark ··· Cyborg R.A.T 5 ··· Cyborg S.T.R.I.K.E. 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

@hapocod
    kartım düşük kalite pcb kategorisinde mi ? 8800 gtx ile aynı heralde ? ona yapmışlar birşey olmamış buna da olmaz heralde?

birde mesela bu pcb tüm 8800 serisinde aynı mııdır yoksa zotac - sparkle - msi vs firmalar kendine özel mi yapar?

ozaman sorun yok fırının fişini takabilirsin
    pcb ler ve üzerindeki komponentler farklılık gösterebilir firmalara göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 9 Eylül 2010; 19:38:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni ekran kartı alacağım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

tamir ettrime imkanın yokmu bence bu en son çare olmalı çünkü belli bir garantisi yok
    kart iyi görüyünor cidden

forumda böyle durumda kartını tamir ettiren biri ile görüştüm kart tamir olmuş 70 lira istemişler pazarlık ile anca 50 ye düşürmüş. 50 tl fazla geldi bana açıkcası. hem bu işin garantisi yok. ne yapıyorlarda 50 tl alıyorlar anlamıyorum. lehimlik bir iş varsa onu yaparlar en fazla başka ne yapacaklar. hem kart düzelse bile yarın öbür gün yine aynı hatayı verme ihtimali çok yüksek .

evet kart sıfır gibi. nasıl bozulur aklım almıyor elimi bile sürmedim karta ya. :(

• arkadaşlar evde dijital fırın yok.

şöyle fırın olur mu ??
    bir tuş var 1 den 10 a kadar sıcaklığı ayarlıyorsun. fırın eski olduğu için hangi katman hangi sıcaklık bilmiyorum netten baktım bulamadım da.

• quote:

arkadaşlar evde dijital fırın yok.

şöyle fırın olur mu ??
    bir tuş var 1 den 10 a kadar sıcaklığı ayarlıyorsun. fırın eski olduğu için hangi katman hangi sıcaklık bilmiyorum netten baktım bulamadım da.

fırın güzelmiş
    kartı eyer 50-60 tl ye yaptırabilirsen yaptır bir lehimlik işdeğil bunlar büyük ihtimal ramler değişilir

• @hapocod
    sağol son model 2010 yeni aldık

olmazsa para biriktirip 50 60 ın üzerine 100 daha koyup 9800 gt filan alayım bari. bu kartıda çerçevelettirip masanın üzerine süs diye koyucam.

zamanında tam olarak 300 dolar + kdv vermiştim şu karta. olacak gibi değil
  • buna benzer olay yıllar önce başıma gelince tamir ettirtmek için servis bulup verdim kartın bellekleri ölmüş tamir edemediler kartı güzelim kart gitti çöpe ama bu kart çöpe gitmemeli önce tamir ettirmeye çalış tamir edilemiyorsa en sok çare olanları evde dene ama öncelik tamir ettirtmekten yana olsun sonuçta canlanabilecek olabilecek bişey en son çarede ısıtmak olsun ama fırınlamadan dene fön makinası varsa işine yarayabilir tabi en son çare olarak

• Kaybedicek bişiyin yok 50 tl ona verene kadar üzerine ekle forumda garantili 4850'lerden al bari. Ayrıca digital fırın kullanan arkadaşlar fırının ayarlarından ne kadar döndürüyolar acaba düğmeyi sen de ona bakarak o kadar çevir Başka çözüm bulamadım
    Sis651-Geforce 2mx400-Geforce 4 mx440 -Fx5200- Radeon 9200-9250-9550-9600xt-Geforce 6200-6600- 6600GT-7100GS-7200GS-7300LE-7300GS-x600xt-x1800GTO-x1900GT-x1950pro-HD2600xt-HD3850-HD4830-HD4770-HD4850-HD4870-HD5870-HD7850-HD7870 EZ- R9 280- R9 280x- R9 290- R9 290x-RX 480-RX 5600xt-GTX1070-GTX 1070Ti-GTX 1080-GTX 1080Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Kaybedicek bişiyin yok 50 tl ona verene kadar üzerine ekle forumda garantili 4850'lerden al bari. Ayrıca digital fırın kullanan arkadaşlar fırının ayarlarından ne kadar döndürüyolar acaba düğmeyi sen de ona bakarak o kadar çevir Başka çözüm bulamadım

• en iyisi fön makinesi ile en sıcak ayarda deniyeyim.
    peki soğutmayı sökmeye gerek var mı yoksa aralardan tutsam olur mu ?
    hiç ekran kartı soğutması vs söykmedim ilk tecrübem olacak. galiba soğutmayı sökünce ramler ile soğutma arasındaki macunlarda haliyle kalkmış olacak. macunsuz geri taksam bir şey olur mu?

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Kaybedicek bişiyin yok 50 tl ona verene kadar üzerine ekle forumda garantili 4850'lerden al bari. Ayrıca digital fırın kullanan arkadaşlar fırının ayarlarından ne kadar döndürüyolar acaba düğmeyi sen de ona bakarak o kadar çevir Başka çözüm bulamadım

olmadı komşuya gidicem. komşu ekran kartı aldım fırına sürelim de beraber yiyelim derim

youtube den videoları filan izledim forumdaki tüm konuları okudum sanki 10-15 tane ekran kartını fırına vermiş gibi bir tecrübe hissediyorum üzerimde

çalışacaksın kart kaçış yok . çalışmalısın

• quote:

en iyisi fön makinesi ile en sıcak ayarda deniyeyim.
    peki soğutmayı sökmeye gerek var mı yoksa aralardan tutsam olur mu ?
    hiç ekran kartı soğutması vs söykmedim ilk tecrübem olacak. galiba soğutmayı sökünce ramler ile soğutma arasındaki macunlarda haliyle kalkmış olacak. macunsuz geri taksam bir şey olur mu?

soğutmayı sök macunsuz sorun olmaz doğru taktıktan sonra

• bir dipnot düşeyim. 8800 gts x1950 proyu rahat 5 e 6 ya katlarmış. bune be oyun oynanmıyor bu kartla .

bir dipnot düşeyim. 8800 gts x1950 proyu rahat 5 e 6 ya katlarmış. bune be oyun oynanmıyor bu kartla .

evet çok daha iyidir gts

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.