Şimdi Ara

Unreal Engine 3 Kullanan iPhone Oyunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unreal Tournament ve Gears of War serisinin yapımcısı Epic Games, Apple'ın iDevice'ları için yeni bir oyun duyurdu.

Bugün duyurulan oyun hakkında gelen ilk bilgilere göre Project Sword, multiplayer tabanlı bir kılıç oyunu olacak. Ayrıca Project Sword, grafiğine 'harika' diyebileceğimiz bir çok oyunun yapımında kullanılmış Unreal Engine 3'ü kullanmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu tatil sezonunda iPhone, iPad ve iPod'lar için çıkacak olan Project Sword'un ilk ekran görüntülerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz. Tabiki şuan yayınlanan resimlere bakacak olursak, kesin birşey söylemek pek mümkün değil. Bu arada oyunun demosunun bugün itibariyle App Store'da yayınlandığını da hatırlatalım.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Unreal_Engine_3_Kullanan_iPhone_Oyunu-8998.htm

• Benim İpod Touch 8GB felç geçirir heralde bunu çalıştırmaya çalışırsa
  • Alemsiniz hocam :D. Ben deniyecem bir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

Alemsiniz hocam :D. Ben deniyecem bir :D

Hocam dene sonra direkt buraya yorumunu yap bekliyorum
  • grafıkler cıdden aşmış durumda oyunda. I4 ve yenı ıTouch'ta rahat oynanır herhalde anca.
  • deniylim çıkınca. inşallah benim makine kıvılcım çıkarmaz.
  • Oyunun demosu appstore'da mevcutsa biri deneyebilir mi eski makinelerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unreal Engine 4 Genel TOOL
    6 yıl önce açıldı
    Unreal Engine mi, Unity mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi iTunes'da çalıştıran cihazlar iPhone 4-iPhone 3Gs-iPod Touch 3rd generation and later dediğine göre deneme bence.
  • Neyse Hero of sparta2 de güzel zaten
  • Yok artik deve yahu.. O nasil grafik PSP den daha iyi duruyor resmen
  • orasını bilemem ama gerçekten güzel oyun.
  • videodaki telefon iphone 4 mü acaba? gerçekten grafikler süper.iphone 4ten aşağısı kaldırmaz bence bunu.3gslerde bu grafikler olmaz.

apple storeda aratınca epic citadel isimli bir şey çıktı.budur heralde değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 2 Eylül 2010; 17:14:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

videodaki telefon iphone 4 mü acaba? gerçekten grafikler süper.iphone 4ten aşağısı kaldırmaz bence bunu.3gslerde bu grafikler olmaz.

evet iPhone4
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

videodaki telefon iphone 4 mü acaba? gerçekten grafikler süper.iphone 4ten aşağısı kaldırmaz bence bunu.3gslerde bu grafikler olmaz.

olabilir hocam indirip deneyin bi sonucu buraya yazın
  • Ben denedim 3Gs'te gayet akıcı grafikler var. Mekanlar tasarımlar olağanüstü olmuş. Oyunu olsa da oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schumii
    Ben denedim 3Gs'te gayet akıcı grafikler var. Mekanlar tasarımlar olağanüstü olmuş. Oyunu olsa da oynasak

Hocam kasmıyor mu 3Gs'de Eğer öyleyse gaza geldim 2g touch'ta denicek gibiyim belki bir ihtimal
  • şok oldum ya eve gelince hemen wirelessdan indirdim oyunu.grafikler süper.diğer oyunlardaki böyle kare kare görünüm yok.sadece ekran çözünürlüğünden kaynaklanan piksel görünümleri var.iphone4 te bunlar da olmdığına göre müthiş bir oyun deneyimi olacak gibi gözüküyor.ayrıca sallanan ağaçlar salanan asılı çamaşırlar dökülen yapraklar çok acaip.bu telefonun gösterebileceği şekilde nasıl bir optimizasyon yapmışlar hayret verici.helal olsun.oyunu bu kadar zevkliyse jailbreakli olsa bile satın alabilirim
  • ipod touch 8GB'ta deniyorum umarım zorlanıp çökmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: Schumii
    Ben denedim 3Gs'te gayet akıcı grafikler var. Mekanlar tasarımlar olağanüstü olmuş. Oyunu olsa da oynasak

Hocam kasmıyor mu 3Gs'de Eğer öyleyse gaza geldim 2g touch'ta denicek gibiyim belki bir ihtimal

Valla kasmıyor. Çok güzel olmuş. Gökyüzünde ki kuşlar falan onlar bile net seçiliyor. Duvarın dibine gittiğinizde kağıt görünümünü almıyor, 3 boyutlu görünümünü koruyor. Parlak zeminlerde yansımaları falan da yapmışlar. Ateş grafiği de çok hoşuma gitti...

• yüklenmedi bile it is not compatible this ipod
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.