Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.452
Cevap
244
Favori
1.069.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sessiz bilgisayar diye bir şey yok. Hele fanı dönmeyen hiç yok. O yüzden onu kriterden sayamıyoruz. Yüklenirsen, hepsi fırıl fırıl döner. Samsung'ların sessiz olduğuna dair genel bir kanı da yok. Diğerleri neyse, o da o.

Alt tarafa Cradia 101B ya da Zalman NC3000 gibi kaliteli bir soğutucu alırsın, fanın çalışma süresini en aza indirirsin. Bu modellerde 22 cm'lik fanlar var ve son derece sessizler. Bilgisayarlarda ise 6-8 santimlik fanlar var ve tek yaptıkları gürültü çıkarmak. 75-100 lira daha fana vermiş olursun fakat gürültü problemini en aza indirirsin.

Switchable ekran kartı seçeneği Core i3 işlemciler için de geçerli. Modeli de kendin belirtmişsin zaten. Core i3 370M + HD 5650'li bir seçenek olarak 5820TG son derece uygun. 8 saate kadar pil ömrünü de switchable ekran kartı ile sağlıyor. Intel HD Graphics + HD 5650 var.

• Tabiki fan çalışmayacak diye birşey yok, yalnız sürekli çalışsa dahi bazı modeller kulağı rahatsız etmezken bazıları gerçekten düşük devirde bile rahatsız edici. acer timeline serisi o yönden başarılı okuduğum kadarıyla yeni dv6 serisini de bu yönden merak ediyorum. Mağazalar yeterli sessizlikte olmadığından incelerken anlamak da imkansız tabi,

Yalnız i3'de seçilebilir ekran kartı olduğunu bilmiyordum gerçekten sadece 370m'de var galiba daha önce baktığım modeller 330m olduğundan hepsi aynı diye aklımda kalmış demekki, uyarı için teşekkürler.
  • beyler size bi sorum olucak biraz konu dısı ama cok merak ediyorum ve bi turlu bulamadım..mesela media markt da teşhir urunlerindeki hareketli ekran koruyucular var i3-i5-i7 gibi ürünlerin reklamı olan bi ekran koruyucu...hepmz pc alıcak oldgu zaman o hareketli ekran koruyucuyu gormusuzdur..bunu nasl elde edeblirim yada nasl yapablirz? bilgisi olan aydnlatrsa sevnrm iyi forumlar

• tj75e bakarken bu urunu gordum. hangisini alayim para onemli degil ;)
  • iyiymiş fiyatı, bu pcdepo güvenilir bi yer mi acep?

Orijinalden alıntı: Crosshair

iyiymiş fiyatı, bu pcdepo güvenilir bi yer mi acep?

Evet Dostum GönüL RahatLığıyLa aLışveriş YapabiLirsin

hocma bana geçen önerdiğin monster modelini inceledim.teşekkür ederim.fiyatına göre diğer laptoplara göre özellikleri çok iyiye geliyor.ama hala onu seçip seçmeme konusunda kararsızım.

alternatif olarak 3000 tl ye kadar bir başka bilgisayar önerebilirmisin?
    vaio nun f serisini nasıl buluyorsun?3500 tl civarı bir fiyatı var değiyor mu acaba almaya?

http://www.sony.com.tr/product/vn-f-series/vpcf13z1e-b
  • O bilgisayarın, fiyatına veya donanımına göre Türkiye'de resmî olarak alternatifi yok. F Serisi'nin Monster'la yarışabilecek hiçbir özelliği yok. Meraklısı varsa o parayı bayılabilir tabi o cihaza.

3500 lirayı verdikten sonra, yapılacak o kadar çok şey var ki...

Orijinalden alıntı: jay jay justified

O bilgisayarın, fiyatına veya donanımına göre Türkiye'de resmî olarak alternatifi yok. F Serisi'nin Monster'la yarışabilecek hiçbir özelliği yok. Meraklısı varsa o parayı bayılabilir tabi o cihaza.

3500 lirayı verdikten sonra, yapılacak o kadar çok şey var ki...

tamam işte ben de en son yazdığın cümlenin cevabını arıyorum:))

40-42 inç Full HD LCD TV + XboX 360 & Kinect + ihtiyaca göre netbook ya da notebook. Bunların hepsi 3500 lira tutmaz yine de.
  • İyi günler arkadaşlar, şu anda yaklaşık 2500 TL gibi bir bütçem var. Konudaki lnklere göz atarken MONSTER Q7GX660R01 dikkatimi çekti. 2300 TL ye bu özelliklerde bir laptop olabildiğine inanamadım bir an, gerçekten çok beğendim. Yalnız bir sorum var.

Şu an Ankara'dayım, acaba nereden temin edebilirim? Mutlaka kendi sitesinden ni sipariş etmeliyim net üzerinden?

Bu arada ekran kartının normalde 1 GB 5870 olduğunu gördüm, acaba 1.5 GB 460M ile değiştirmeye gerek var mı? Arada 200 dolarlık gibi bir fark var, bu da yaklaşık 400 TL ediyor. Eğer değmezse bu haliyle almayı planlıyorum.
  • CAD-CAM uygulamalarıyla işin yoksa, kesinlikle gereksiz. HD 5870 daha iyi oyun performansı sunar. Diğer soruların cevapları o ürünün başlığında var. Biraz karıştır son sayfaları, mutlaka göreceksin.

Ne kastettiğimi anlamadın gibime geliyor fakat yazayım;

40-42 inç Full HD LCD TV + XboX 360 & Kinect + ihtiyaca göre netbook ya da notebook. Bunların hepsi 3500 lira tutmaz yine de.

evet anlamamışım sahiden.hocam bana notebook lazım.sabit bir yerde değilim gidip geliyorum sene içinde 2-3 kez yurt dışına.

o yüzden o bütçe civarlarında alınabilecek güzel bir notebook arıyorum.f serisinin ve sony nin delisi değilm ama ne bileyim kalite özdeşmiş sony ile.bir kaç yerde biraz işten anlayan arkadaşa sordum sony mi monster diye mi sony diyorlar.diyorum ki özellikleri daha iyi ama monster dan.gene de sony diyorlar.bu marka için de oyun bilgisyarı alacaksan al diyorlar.

kafam çk karışık anlayacağın.

• ankarada onlarin bayileri vardi sanirim.

oyun icinse hd5870 daha iyi okadar verilmez diyorlar
  • Sony'de oyun bilgisayarı diye bir şey yok. Böyle bir ürünleri yok. Eğlence odaklı sistemler üretiyorlar en fazla.

Oyun için alınacak bilgisayarlar bellidir. Arkadaşların çalıp oynasınlar. Oyun bilgisayarı diye 3500 liralık ortalama bir bilgisayarı sırf Sony diye öneriyorlarsa, benden çay söyle hepsine

Sony'de oyun bilgisayarı diye bir şey yok. Böyle bir ürünleri yok. Eğlence odaklı sistemler üretiyorlar en fazla.

Oyun için alınacak bilgisayarlar bellidir. Arkadaşların çalıp oynasınlar. Oyun bilgisayarı diye 3500 liralık ortalama bir bilgisayarı sırf Sony diye öneriyorlarsa, benden çay söyle hepsine

hocam eksik olma söyleyeyim de bilgisayar önermekten başka herşeyi yaptın:))
    zaten sorun benim bu konuda yeterli bilgiye sahip olmamam.olsam zaten sormazdım kimseye.

Ayrıca HD 5870'li Monster'ın ilk parti stokları tükendi. İkinci parti için ön sipariş topluyorlar. Bilgin olsun. İlk parti için bile epeyce bekleyecek müşteriler. İkinci parti için ne kadar beklersin, bir fikrim yok.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.