Şimdi Ara

Kullandığımız Adroid OS Oyun ve Uygulamaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar birçoğumuz Android işletim sistemli telefonlar kullanıyoruz; her birinin ayrı ayrı konu başlıkları olmasına karşın yorumlar ve kullanıcı tavsiyeleri altında kullandığımız oyun ve uygulamalar arada kaynamakta ve çoğu kullanıcı da sayfalarca süren mesajları okumayıp bu oyun ve uygulamalardan habersiz kalmakta.

Şimdi Android Market var, AppBrain var, SlideME var, Google arama sonuçları var demeyiniz; çünkü kullanıcılara forumları araştırıp deneyimlere bakmak daha kolay gelir ve bu yöntem son derece yararlıdır. Unutmayınız ki kimimiz Android İşletim Sistemli cep telefonu alırken bizlerin değerli yorumlarına göre satın alma kararını netleştirdi.

HTC Tattoo, Wildfire, Hero, Desire... Samsung Glaxys S, Motorola Droid... için onlarca kon ve bir o kadar da cevap, yorum ve eleştiri var ve aralarında da "şu uygulamayı kullan...", bu oyunu oynuyorum; çok zevkli...", "uygulamaları sonlandırmak için hangi uygulama gerekli..." gibi tavsiye ve sorular bulunmakta. Tek tek konuları taramaktan ziyade aramalarımızda daha elverişli olması dileğiyle bu konuyu açma gereği duydum.

Kaldı ki, ülkemizde satılan Android İşletim sistemli birçok telefonda Google'ın politikası gereği telefonun adeta yaşam kaynağı olan Android Market erişimi bulunmamakta. Şu anda bildiğim kadarı ile satışı olan telefonlar Samsung GalaxyS Spica İ5700 ve lite modeli (firmanın kendisi pazara sunmuştur), HTC Tattoo (Vodofone kontratlı satış) ve Wildfire (TeknoSA satış kanalı ile), Google Nexus One (Metro Gross Market aracılığığla), LG Optimus GT540 ve SonyEricsson Xperia x1 (TeknoSA satışı) ve diğerleri... (Başka var ise ekleyebiliriz)

Yurt içinde garantili alınan bu telefonlar çoğunlukla Android İşletim Sisteminin güncel sürümleri; maalesef firmaların ülkemiz için konumlandırdıkları pazarlama satış stratejileri gereği; olmamakta ve Kişisel Yükleme olarak çevireceğimiz (Custom ROM) işlemlerle bir üst ya da en son sürüme kavuşup Android Market erişimi sağlanmakta. Örneğin forumumuzda bir üyemizin HTC Tattoo için Androis OS v2.1 için 15 sayfalık bir belgesi bulunmakta. Ancak bu işlem telefonu garanti dışı bırakacağı gibi sürüm yüklemelerinde kamera, radyo ya da kablosuz bağlantının çalışmaması gibi (yükseltme yapılan dosyanın donanım desteği eksik olduğundan) sorunlar olabilmekte.

Bu durumda kullanıcıları garanti dışına çıkartmak yerine farklı kanallardan edinilen uygulamalar AppBrain, SlideME, BrotherSoft, SoftPedia, Google aramaları, kişisel günceler, kişisel FTP'ler ve üyelerin uzak sunuculara yaptığı yüklemelerle edinilebilir.

Başlığın genel itibari ile adeta bir başvuru kılavuzu görmesi açısından uygulamalar hangi Android İşletim Sistemli telefonda (HTC Wildfire, Motorola Droid...), hangi Android İşletim Sistemi sürümü ile (Android v2.1...) çalışıyorsa bir adet temsili çalışma görseli olacak şekilde liste halinde verilebilir ve neticesinde üyelerimizin indirebilmesi için indirme adresi (kişisel yükleme olabileceği gibi kaynağa da yönlendirme yapılabilir) ve son olarak kısa bir açıklama ve deneyim cümlesine yer verilmelidir.

Konuda kirlilik olmaması açısından alıntı yapılacağı zaman resimlerin alınmaması; kurulan uygulama hata veriyorsa telefon marka model ve Android İşletim Sisteminin sürümü uygulamayı paylaşan kişiye atıf olacak şekilde @ (at) işareti il belirtilmeli.

Konuya Android İşletim Sistemli telefon sahiplerinin ilgi göstermesini ve sahip çıkmasını diliyorum.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fadike -- 25 Ağustos 2010; 14:10:05 >

• Kullanılan Telefon: HTC Wildfire
    Sahip olunan sürüm: Android v2.1
    Uygulama: SAM - SlideME Application Manager

İndirme adresi: https://slideme.org/sam2.apk
    Açıklama: Yurt içinde garantili olarak elde edilen Android İşletim Sistemli telefonlarda erişime kapalı olan Android Market'e farklı bir seçenek olan SlideME.org sitesinin yapmış olduğu Türkçi dil desteği de mevcut olan Android uygulamalarına erişmek için uygulama.
    Kaynak:https://slideme.org/sam

• Bu Konuyu İyiki Açmışsın.Android'e Yeni Başlayanlar İçin Fena Sayilmaz.
  • Daha aktif olmalıyız
  • güzel bir paylaşım olur, ancak bu formatta uygun olmacaktır burdan ne yaparsanız yapın aradığınızı bulmak her zaman zor olacaktır Sebebi ise sürekli ve bir çok uygulamanın alt alta paylaşılması ve tartışılması olacaktır. Uygun format Uygulamalar Başlığı açılıp alınta altbaşlık olarak her uygulama için bir konu açılması.
    Android uygulamaları ve oyunları konusunda daha detaylı verilere android App & Uygulama türkçe Kaynak 'den ulaşabilirsiniz en son 2-3 gameloft oyunu yükledim Milestone 2.1 Eclair ile sorunsuz çalışıyor paylaşımlar devam etmekte.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 14 Eylül 2010; 16:41:10 >
  • Bence güzel bir konu. bir Galaxsy S'im var bir de HTC Hero

Skype yerine Nimbuzz kurdum, wifi üzerinden denedim güzel çalışıyor.
    http://www.nimbuzz.com/en/mobile/download

Dropbox hesabı olanlar için (internet diski)

Zip açmak için: Androzip

andFTP

offline harita; istediğiniz bçlgenin haritasını indirebiliyorsunuz.
    Mapdroyd (Almanya, avusturya ve istanbulda denedim)

Oynadığım oyunlar;

Galaxir

Go

Gitarla arası olanlar için:
    Solo lite

• ben de bu güne kadar bi çok program kurdum sildim bazen aradığımı buldum bazen bulamadım örneğin app leri kontrol etmek bakımından manuel çalışmayan, otomatik çalışan ve gereksiz tüm app leri geçersiz kılan bi program bulamadım( task killer ve ram manacer vs. denendi)

ama ofis işleri için *ofiice suite pro kesinlikle iş görür.

internetten indirme sitelerinden( hot f. nedload, rapid, mutiupload vs.) indirme yapabileceğim Pc de kullanılan Jdownloader, flashget, IDM tarzı programlar var mı acaba?

bu konuda da aradığımı bulamadım açıkca (Xvinddown, Webdownloader,Bytetornado,acquarisoft,Adownweb,Downdroid)denendi ama nafile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjunt -- 2 Ekim 2010; 22:26:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşımlar güzel arkadaşlar. Devamını dileriz.
  • Zaman gazetesi Android > Marketten indirebilirsiniz.

Dolphin Browser HD > Marketten indirebilirsiniz.

Mort player > Marketten indirebilirsiniz.

Photofunia > Marketten indirebilirsiniz.

Taskiller > Marketten indirebilirsiniz.

Zedge Wallpapers Ringtones > Marketten indirebilirsiniz.

Hi Msn

Launcher pro plus

Angry birds official full > Favorim

Fifa 2010 full

Fast & Furious: Adrenaline HD Android

NOVA 3D FULL

Fruit Ninja 3D

LET 'S GOLF 3D

• novayı indirebileceğimiz bir link verebilirmisin?
  • @cepciniz83

Telefonunun marka - modelini söleyebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egetun

@cepciniz83

Telefonunun marka - modelini söleyebilir misin?

motorola milestone xt720

• quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

novayı indirebileceğimiz bir link verebilirmisin?

Nova 3.1.6

HTC Desire/N1 (Works only on Quallcom processors):

Kurulum Dosyası : (wifi ve mobil network kapalı şekilde) önce bunu kurun..

http://hot--file.com/dl/60216299/2e3abc1/nova_htc.rar.html

SD kart içeriği -sonra da bunun içeriğini sd kartın içindeki \gameloft\games\nova dosyasının içine atınız.

http://hot--file.com/dl/60217520/3d7325f/nova.zip.html

(--) kaldırmayı unutmayınız

• fifa 2o10 i.in link verebilirmisin kardeş. htc desire
  • Bende Golf için link isteyebilirmiyim.
  • çeşitli android uygulamalarını siteye ekledim.
    dileyen buradan indirebilir ;
    http://micro77.homelinux.net/htc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 1 Ocak 2011; 10:09:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro77

çeşitli android uygulamalarını siteye ekledim.
    dileyen buradan indirebilir ;
    http://micro77.homelinux.net/htc/

hocam bu oyunların hepsi full sürüm mü yoksa demo var mı içlerinde..paylaşım için saol
  • oyunları sadece siteye ekledim .
    detayları hakkında bılgım yoq malesef.
    update: site linkı oludur. bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 1 Ocak 2011; 10:10:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.