Şimdi Ara

Digitürk Web Tv Maç Yayını Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
41.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar digitürk web tv nin sezonluk 99 tl lik kampanyasını almayı düşünüyorum da web tv den memnun musunuz?maç zamanı yayında donma oluyor mu?bide benim bağlantı hızım 1mbit kasmadan sorunsuzca izleyebilirmiyim?digitürk ün sitesindeki yorumlara baktım herkes övmüş.bu web tv nin hiç mi kötü yanı yok çok mu süper bi yardımcı olursanız sevinirim.99 tl boşa gitmesin.

• AYNEN BENDE ALMAYİ DUSUNUYORUM.sizden cevap bekliyorum saygilar.
  • Arkadaşlar ben bugün aldım, Trabzon ve Fener maçını seyrettim. 0 takılma vardı. Ben şahsen çok memnun kaldım. Yorumları okuyunca çekiniyordum ama aldıktan sonra iyiki almışım dedim. Aylık 10 TL'ya geliyor görüntü kalitesi mükemmel, ses mükemmel :), digiturk pazarlamacısı gibi konuştum ama gerçekten çok güzeldi arkadaşlar tadı damağımda kaldı :). Derbilerden pek ümidim yok ama normal lig maçları böyle olsun yeter... Gerçekten kötü bir yanını söylemek isterdim ama malesef bulamadım arkadaşlar.
  • bende bir hafta önce aldım 4 büyüklerin maçlarının hepsini izledim umdugumdan iyi görüntü güzel
  • 1mb hızda takılrı mı hızlarınız kaç bide çok yoğun olduğundan bazen almıyormuş hangi zamanda giriyorsunuz?
  • Kullanıcı yorumları bu konuda var

http://forum.donanimhaber.com/m_41518182/tm.htm
  • Ben Trabzon maçının 60dk.'sında girdim maç bitti 15dk. sonra Fener maçı başladı ve hiç takılmadan devam etti. 2M internet hızım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitch.tv yayın sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav bu ödeme seçenekleri kredi kartı dışında başka yok mu ya kredi kartı yok benim.avealıyım turkcell mobil ödeme koymuşlarböyle ne bileyimrapid de falan yaptıkları gibi internet üzerinden satan kimseler var mı?
  • derbi maçlarında görüntü çamur gibi oluyordu altyapıyı geliştirdilerse bilemem
  • Ben dün gece Fenerbahçe ve Trabzon maçını seyrettim 8 mbit internetim var ama zaten yayınları bir süre sonra 2600 kbps'ye (yaklaşık 3 mbit) sabitliyor. Benim ufak bir problemim var görüntü takılması değil ama çok az bi' akıcılık kaybı var benim bilgisayarımdan mı oluyor anlamadım. Sistem özelliklerim avatarımın altındaki linkte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLeX_BuRaK

Arkadaşlar ben bugün aldım, Trabzon ve Fener maçını seyrettim. 0 takılma vardı. Ben şahsen çok memnun kaldım. Yorumları okuyunca çekiniyordum ama aldıktan sonra iyiki almışım dedim. Aylık 10 TL'ya geliyor görüntü kalitesi mükemmel, ses mükemmel :), digiturk pazarlamacısı gibi konuştum ama gerçekten çok güzeldi arkadaşlar tadı damağımda kaldı :). Derbilerden pek ümidim yok ama normal lig maçları böyle olsun yeter... Gerçekten kötü bir yanını söylemek isterdim ama malesef bulamadım arkadaşlar.

İnternet hızın nedir?
  • 2mbit
    quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

quote:

Orijinalden alıntı: aLeX_BuRaK

Arkadaşlar ben bugün aldım, Trabzon ve Fener maçını seyrettim. 0 takılma vardı. Ben şahsen çok memnun kaldım. Yorumları okuyunca çekiniyordum ama aldıktan sonra iyiki almışım dedim. Aylık 10 TL'ya geliyor görüntü kalitesi mükemmel, ses mükemmel :), digiturk pazarlamacısı gibi konuştum ama gerçekten çok güzeldi arkadaşlar tadı damağımda kaldı :). Derbilerden pek ümidim yok ama normal lig maçları böyle olsun yeter... Gerçekten kötü bir yanını söylemek isterdim ama malesef bulamadım arkadaşlar.

İnternet hızın nedir?

• Bende az önce 10 taksitle aldım finanskartla.şu anda maç başlıyoryu izliyorum görüntü çok güzel.firefoxla açtığımda interner expoylerden görüntü 6 saniye daha geç geliyor.ilk gözlemlerim bunlar.bursa-konya maçını izleyecem bakalım maç ta nasıl olacak görüntü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terranova

Bende az önce 10 taksitle aldım finanskartla.şu anda maç başlıyoryu izliyorum görüntü çok güzel.firefoxla açtığımda interner expoylerden görüntü 6 saniye daha geç geliyor.ilk gözlemlerim bunlar.bursa-konya maçını izleyecem bakalım maç ta nasıl olacak görüntü.

Webtv'de sol alttaki canlı izleye tıkladınız mı acaba? Ona tıkladığınız zaman canlı olarak her yerde normal oluyor :)
  •  Digitürk Web Tv Maç Yayını Nasıl?

arkadaslar macı nasıl full ekran yaya bilirim.full hd monitor var. hd de seyredenler varmış.1920 1080 de seyredemiyormuyum.goruntu cok net bu arada.
  • bişey diycem digiturk resmi bayisi web tv paketi satar mı peşin fiyata?
  • arkadaşlar benim 2 sorum olacak yanitlayan deneyimli arkadaşlara sonsuz teşekkurler simdiden..

1-Yayin normal tv den geç geliyor mu?
    2- Pc tamirde indirimden 99 tl den alsam pc gelince kullanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Digitürk Web Tv Maç Yayını Nasıl?

arkadaslar macı nasıl full ekran yaya bilirim.full hd monitor var. hd de seyredenler varmış.1920 1080 de seyredemiyormuyum.goruntu cok net bu arada.

Tam ekran modundan çıkın ve sağ yukardaki alternatif player ile izle seçeneğine tıklayın silverlight ile olan playerda full screen 16:9 olarak izlersiniz :)

• üff ya kredi kartı yok turkcell yok desene alibaba tv ye kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: jabbaWockeez
    arkadaşlar benim 2 sorum olacak yanitlayan deneyimli arkadaşlara sonsuz teşekkurler simdiden..

1-Yayin normal tv den geç geliyor mu?
    2- Pc tamirde indirimden 99 tl den alsam pc gelince kullanabilirmiyim?

.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.