Şimdi Ara

digiturk iptal belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün iptal ettirmek için aradım.Sebep falan sordu sonra 3 eylül'de iptal edicez dediler.Diyeceğim iptali bile başa bela bu digiturk'ün

• Sorarlar tabi.Ne haddinize siz Dt den izin almadan iptal etmek istiyorsunuz?
    Şaka bir yana iptal etmek isteyen birçok Abone bu durumla karşılaşıyor.Hatalarını anlayıp telafi edeceklerini isterdim ama bunlarda öyle bir mantık yok.
  • 3 eylül fatura kesimi o yüzden.
  • bende bugun iptal ettirdim aynı tarihe banada verdiler
  • en kralı al bi uydu alıcısı izle sornsuz belasız iptal yok para verme yok
  • Amacım iptal ettirip.LİG TV açtırmaktı.Dün aradılar.Niçin iptal ettirmek istiyorsunuz diye.Anlattım LİG TV 35 diyodunuz 57TL'ye çıktı falan.Tamam dedi biz size LİG TV'yi bağlıyalım 35'e siz de kalın dedi, benim de işime geldi,kabul ettim hemen Hemen akşama açıldı.Belki de istesek o kadar çabu açılmazdı.Burası Türkiye işler malesef böyle yürüyo
  • durmadan ararlar artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk iptal ve iade işlemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen dur daha en son iptal işlemi sırasında telefon sesi bi parazitlensin alo alo sesiniz gelmiyolar olsun bii
    bu olay gerçektir sonra dediğiniz gebi sülük gebi yapıştılar 473 7373 ü gördüğümde açmıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFY41

sen dur daha en son iptal işlemi sırasında telefon sesi bi parazitlensin alo alo sesiniz gelmiyolar olsun bii
    bu olay gerçektir sonra dediğiniz gebi sülük gebi yapıştılar 473 7373 ü gördüğümde açmıyodum

• 3defa üye oldum sorunsuz şekilde iptali gerçekleşti.
  • 4 yıldır üyeydim ligtv ye. Bu sezon almadım. Ağustosta iptal ettirdim. O kadar çirkinleştiler ki kapatmamak için hatta ahlaksız teklif bile yapıyorlardı az daha

Hatta halen arıyorlar. Aslında hoşumada gidiyor. 2 aydır peşimden koşuyorlar. Ama geçen canım sıkkındı o anda aradılar. Çok sert konuştum. Heralde bidaha aramazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remeron30 -- 21 Ekim 2010; 0:56:22 >
  • 8 yıılık falan digitürk üyesiydim, 100 den fazla kanal açıktı lig tv dahil ekospor paketi adı altında, 45 tl ye izliyordum sonra hd kutu istedim onuda 7 tl ye verdiler, olan hd yayınlar bence güzel ve kaliteliydi, cihaz biraz sorunlu yalnız, daha sonra buraları ve bazı yerleri biraz araştırdım hem daha ucuza izleyebilenleri hem hd kutuyu bedava alanları gördüm sonra digitürk Mh ni arayarak digitürk olarak sizden memnunum her nekadar fazla birşey izlemesemde, ama şu sebepler yüzünden indirim istiyorum dedim, mümkün değil dediler bende o zaman iptal ettireceğimi söyledim bir iki aradılar ama indirime hiç yanaşmadılar bende taahhüüt farkına ve futbol maçlarını seyretmeyi sevmeme rağmen, yapılanların doğru olmadığını düşündüğüm için iptal ettirdim sonra tekrar üye olurmuyum şimdilik bilmiyorum, kendileri bilirler ama nasıl bir satış politikaları ve stratejileri var bilmiyorum, son zamanlardaki gördüğüm farklı farklı fiyatlar tutumlar teklifler bence pek hoş birşey değil gibi ya herkeze aynı indirimleri uygulamaları yapın yada hiç yapmayın,
    üyelik iptalinde ise hiç sorun yaşamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

4 yıldır üyeydim ligtv ye. Bu sezon almadım. Ağustosta iptal ettirdim. O kadar çirkinleştiler ki kapatmamak için hatta ahlaksız teklif bile yapıyorlardı az daha

Hatta halen arıyorlar. Aslında hoşumada gidiyor. 2 aydır peşimden koşuyorlar. Ama geçen canım sıkkındı o anda aradılar. Çok sert konuştum. Heralde bidaha aramazlar

ararlar gene merak etme.. ben de zor iptal ettirdim. bir tarih veriyorlar, ondan sonra kutuyu teslim edebilirsiniz diyorlar, ki bu mantıklı olabilir. Fatura tarihinden sonraya denk geliyor bu tarih. neyse dedikleri tarih aralığında götürüyorum kutuyu. Ama bayi kabul etmiyor, üyelik askıya alınmış diyor. tekrar arıyorum gene bir tarih veriyorlar gene aynı şey oluyor. Bu arada sayısız telefon alıyorum her seferinde soruyorum iptal edilmiş mi diye. Hepsi evet o tarihte verebilirsiniz cihazı diyorlar. Gene gidiyorum bayiye üyelik dondurulmuş iptal edilmemiş. En sonunda bir cumartesi konuştum müşt. temsilcisi pazartesi günü birnin arayacağını söyledi. Cumartesi günü iptal işlemi olmaz dedi . Gerçekten o an tepem attı. üyeliği iptal etmezseniz önce seni şikayet edicem sonra da tüketici hakları mahkemesine gidicem falan dedim teledonu çat diye kapadım suratına. 5 dk sonra aradılar cihazı verebilirsiniz dediler. gittim teslim ettim. Ama acayiıp kıl oldum. Dükkana ilerde bir adet kutu alırım falan diyordum da şimdi ismini duyunca tiksiniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

4 yıldır üyeydim ligtv ye. Bu sezon almadım. Ağustosta iptal ettirdim. O kadar çirkinleştiler ki kapatmamak için hatta ahlaksız teklif bile yapıyorlardı az daha

ararlar gene merak etme.. ben de zor iptal ettirdim. bir tarih veriyorlar, ondan sonra kutuyu teslim edebilirsiniz diyorlar, ki bu mantıklı olabilir. Fatura tarihinden sonraya denk geliyor bu tarih. neyse dedikleri tarih aralığında götürüyorum kutuyu. Ama bayi kabul etmiyor, üyelik askıya alınmış diyor. tekrar arıyorum gene bir tarih veriyorlar gene aynı şey oluyor. Bu arada sayısız telefon alıyorum her seferinde soruyorum iptal edilmiş mi diye. Hepsi evet o tarihte verebilirsiniz cihazı diyorlar. Gene gidiyorum bayiye üyelik dondurulmuş iptal edilmemiş. En sonunda bir cumartesi konuştum müşt. temsilcisi pazartesi günü birnin arayacağını söyledi. Cumartesi günü iptal işlemi olmaz dedi . Gerçekten o an tepem attı. üyeliği iptal etmezseniz önce seni şikayet edicem sonra da tüketici hakları mahkemesine gidicem falan dedim teledonu çat diye kapadım suratına. 5 dk sonra aradılar cihazı verebilirsiniz dediler. gittim teslim ettim. Ama acayiıp kıl oldum. Dükkana ilerde bir adet kutu alırım falan diyordum da şimdi ismini duyunca tiksiniyorum.

yok hocam kutu zaten benimdi. Banada kartı geri verin dedi. Ben artık uğraşmam dedim. Kartı istiyorsanız gelir alırsınız dedim. Olmaz öyle filan dedi. Bende siz bilirsiniz dedim kapaTtım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.