Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.977.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12501251125212531254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tibitermo

iconları nasıl büyük yapabiliriz? iconlar bana çok küçük geliyor..

eve gider gidmez yazarım.. aslında basit koşan yeşil renkde ki adam i aç oradan ui tveaks seç oradan da display seç ayarı en başa getir (sol)bu kadar:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishan

quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

iconları nasıl büyük yapabiliriz? iconlar bana çok küçük geliyor..

eve gider gidmez yazarım.. aslında basit koşan yeşil renkde ki adam i aç oradan ui tveaks seç oradan da display seç ayarı en başa getir (sol)bu kadar:-)

tesekkur ederim. =) koşan yeşil renkteki adam bir uygulamamı? ben bulamadım telefonumda
  • şayet insanty den bahsediyorsak sadece onda var ;-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin

MIUI Galnette bugün büyük bekleyiş başladı. Twooey isimli yeni versiyonu yakında çıkaracaklarını duyurdular. Sabırsızlıkla bekliyorum

xda'da başlık değişmiş ama sanırım daha yayınlanan birşey yok. aynen sabırsızlanıyorum bende
  • Çıktı ve yükledim. Telefonumu hiç bu kadar hızlı görmemiştim. Ayarlara tıklamam ile açılması bir oluyor. Wow diyorum başkada bişey diyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: android_r

Merhabalar,

Internet Browser içerisinde Flash uygulamalarında metin girişi yapabilmek için metin alanına tıkladığım zaman ekran klavyesi açılmıyor.
    Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
    Veya ekran klavyesini açıp kapatma işi için bir tuş kombinasyonu var mı?

Not 1: Miren Browser ile Flash uygulamalarında metin girişi için ekran klavyesi çıkıyor ancak orijinal browser'da bu nedense gerçekleşmiyor.
    Not 2: Android 2.3.4 kullanıyorum.

Arkadaşlar bu problem hakkında fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android_r -- 4 Ağustos 2011; 1:02:16 >
  • quote:

Çıktı ve yükledim. Telefonumu hiç bu kadar hızlı görmemiştim. Ayarlara tıklamam ile açılması bir oluyor. Wow diyorum başkada bişey diyemiyorum

o zaman yine güzel bir yükleme rehberi bekliyoruz sizden.
  • Hemen bu kısmı hallediyorum. Bu arada artık gingerbread üzerine kurulum yapabiliyoruz. sıkıntılar giderilmiş.
  • quote:

Çıktı ve yükledim. Telefonumu hiç bu kadar hızlı görmemiştim. Ayarlara tıklamam ile açılması bir oluyor. Wow diyorum başkada bişey diyemiyorum

yanlış anlamadıysam bunu gingerbread üzerine kuruyoruz değil mi? gingerbread bootloader diye yazıyor. kısaca yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Hemen bu kısmı hallediyorum. Bu arada artık gingerbread üzerine kurulum yapabiliyoruz. sıkıntılar giderilmiş.

aynı anda yazınca tekrara düştüm
  • Hemen burdan kısaca bahsedeyim.http://www.galnetmiui.co.uk/content/forum/latest-release/welcome-to-galnetmiui-twooey!/
    buradan romu indiriniz. Bu sayfada geçen bir link daha olacak oradan da GB bootloader, kernel ve kernel temizleyiciyi indiriyoruz. Romu klasik olarak yüklemeden önce indirdiğimiz kernel ve kernel temizleyiciyi ana hafızaya atıyoruz. Sonra telefonu Download mode a alıp Odini açıp telefonu bağlıyoruz. PDA kısmına bu GB bootloader ı tanıtıyoruz. Auto-reboot kesinlikle seçili OLMAYACAK. aynı zamanda Phone Bootloader Update seçili olacak. Tekrar ediyorum bootloaderı PDA kısmına tanıtıyoruz. Bootloader kısmına değil. Bu işlem tamamlanınca bataryayı çıkarıp takarak Recovery mode a alıyoruz telefonu. İnstall zip kısmından önce kernel temizleyiciyi yüklüyoruz. Geri demeden Twooey kerneli de yüklüyoruz. Bu işlemler tamamlanınca telefonu açıyoruz. Kapatıp recovery mode a alıyoruz. WİPE yapılması gerekiyor. Factory reset seçeneğini seçiyoruz. Wipe tamamlanınca install zipten normal şekilde romu yükleyip reboot diyoruz.
  • evet imzamdaki linkteki konuyu güncellemiş bulunmaktayım. İyi MIUIler dilerim.
  • JVR romunu ve üstüne darkcore 3.0 yükledim.Voodoo sound control programını açtım.Superuser permissions not granted yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Diğer superuser izni isteyen programlarda çalışmıyor.Sorun nedir? root olamadım mı?
  • evet root işlemi gerçekleşmemiş görünüyor.
  • quote:

evet root işlemi gerçekleşmemiş görünüyor.

peki darkcore kernel kendiliğinden rootlamıyormuydu cihazı?
  • Arkadaslar elimde galaxy s e uygun momax 2700 mah batarya var s2 aldigim icin isteyen olursa satabilirim gitti gidiyordan 1,5 ay once aldim galaxy s in sarj sorununa birebir isteyen olursa pm atabilir 90 ye almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilen25 -- 4 Ağustos 2011; 2:41:57 >
  • Arkadaşlar dostlar ben az önce telefonuma 2.2.1 JPu yükleme yapiyordum odin pass dedi ama bi baktım telefon kapanmış ve daha da açılmadı hiç bir şekilde ne olmuş olabilir ? daha önce karşılaşan varmı
  • MIUI Twooey akıyor akıyor. 10 numara oldu şuan gingerbread üzerine. önceki versiyonda gingerbread üzerinde batıyodu şuan çok fena radyo ve türkçe eklense telefonu satana kadar başka rom kurmam.
  • quote:

Hemen burdan kısaca bahsedeyim.http://www.galnetmiui.co.uk/content/forum/latest-release/welcome-to-galnetmiui-twooey!/
    buradan romu indiriniz. Bu sayfada geçen bir link daha olacak oradan da GB bootloader, kernel ve kernel temizleyiciyi indiriyoruz. Romu klasik olarak yüklemeden önce indirdiğimiz kernel ve kernel temizleyiciyi ana hafızaya atıyoruz. Sonra telefonu Download mode a alıp Odini açıp telefonu bağlıyoruz. PDA kısmına bu GB bootloader ı tanıtıyoruz. Auto-reboot kesinlikle seçili OLMAYACAK. aynı zamanda Phone Bootloader Update seçili olacak. Tekrar ediyorum bootloaderı PDA kısmına tanıtıyoruz. Bootloader kısmına değil. Bu işlem tamamlanınca bataryayı çıkarıp takarak Recovery mode a alıyoruz telefonu. İnstall zip kısmından önce kernel temizleyiciyi yüklüyoruz. Geri demeden Twooey kerneli de yüklüyoruz. Bu işlemler tamamlanınca telefonu açıyoruz. Kapatıp recovery mode a alıyoruz. WİPE yapılması gerekiyor. Factory reset seçeneğini seçiyoruz. Wipe tamamlanınca install zipten normal şekilde romu yükleyip reboot diyoruz.

hocam anlatımınız eksik olmuş.

YOU WILL ALSO NEED TO BE ON GINGERBREAD BOOTLOADERS IN ORDER FOR THE ROM TO WORK SUCCESSFULLY. IF YOU ARE NOT, OR ARE UNSURE, PLEASE FOLLOW THIS GUIDE HERE (http://www.galnetmiui.co.uk/content/forum/general-discussion/%28guide%29flashing-gingerbread-bootloaders-on-your-phone-%28with-working-external-sd%29/)

By following these simple steps, you will have a problem free installation. It starts based on the knowledge that you have backed up ALL data that you wish to keep!

Download GalnetMIUI Twooey and copy it to the root of your SD Card.
    Switch off your phone and boot into recovery mode.
    Perform a Factory Reset/Wipe. THIS WILL REMOVE ALL APPS AND SETTINGS, PLEASE ENSURE YOU HAVE MADE A BACKUP!
    Install GalnetMIUI Twooey by choosing the Install zip from SD Card as per normal.
    Upon successful completion of the installation, reboot your phone.

eğer hâlihazırda gingerbread kullanmıyorsanız, bahaeddin arkadaşımızın talimatlarını uygulayınız.
    eğer telefonunuzda zaten gingerbread var ise, recovery modunda wipe data deyip, bildiğiniz install.zip from sd card yöntemiyle rom yüklemesi yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKa

MIUI Twooey akıyor akıyor. 10 numara oldu şuan gingerbread üzerine. önceki versiyonda gingerbread üzerinde batıyodu şuan çok fena radyo ve türkçe eklense telefonu satana kadar başka rom kurmam.

arkadaşlar bir kaç resim koysanız nasıl olur?
  • 
Sayfa: önceki 12501251125212531254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.