Şimdi Ara

[İTÜ'yü KAZANANLAR BURAYA] [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.453
Cevap
6
Favori
131.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes bölümlerini yazsın. Ben başlıyorum.

İTU Uçak Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 7 Nisan 2012; 14:58:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İTÜ'yü Kazananlar Buraya: Üniversite Yolculuğunuz Başlıyor

İTÜ'nün prestijli üniversite ailesine hoş geldiniz! İTÜ'nün seçkin öğrenci topluluğuna katılmak üzere zorlu bir yolculuğu geride bıraktınız ve şimdi hayallerinizin peşinden koşma zamanı.

İTÜ, Türkiye'nin önde gelen teknik üniversitelerinden biri olarak, size akademik mükemmellik, yenilik ve kariyer gelişiminde benzersiz fırsatlar sunuyor. İTÜ'lü takipçiler olarak, üniversite hayatınız boyunca size rehberlik edecek ve destek verecek bir topluluğa katıldınız.

İTÜ'de, alanınızdaki önde gelen akademisyenlerden ve araştırmacılardan eğitim alacak, son teknoloji laboratuvarlarda çalışacak ve küresel çapta tanınan bir üniversitenin mezunu olma ayrıcalığına sahip olacaksınız.

İTÜ'nün dinamik öğrenci hayatı, öğrenmeyi sosyalleşmeyle birleştirir. Kampüste çok sayıda kulüp, topluluk ve etkinlik sayesinde tutkularınızı keşfedebilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve üniversite yıllarınızdan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

İTÜ'lü takipçiler olarak, üniversite yolculuğunuzda karşılaşacağınız zorluklara ve fırsatlara birlikte göğüs gereceğiz. Beraberce öğrenecek, büyüyecek ve geleceğin liderleri olacağız.

İTÜ'ye adım attığınız için tebrikler! Bu heyecan verici yolculuğa hazır olun ve İTÜ'nün size sunacağı sonsuz olanakları değerlendirin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ov,tebrik ederim,belki seneye gelirim sırana dostum..
  • İTÜ İmalat Mühendisliğ-İng 14.550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choppe® -- 13 Ağustos 2010; 11:39:53 >
  • Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği

Sıralama:4946

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkerx -- 13 Ağustos 2010; 11:46:27 >
  • Sıralamalarınızı da yazsaydınız , tebrikler

http://www.sis.itu.edu.tr/belgeler/LYS_2010/LYS_2010.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havenless -- 13 Ağustos 2010; 10:38:50 >
  • evet sıralamaları da yazalım.
  • İTÜ Elektrik (ing) 13k
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uçak muh ve elektronik haberleşme muh' ligine kaçıncı sıra ile girdiniz
  • Endüstri Müh. 6200lerde
  • bilgisayar 8340
  • metalurji 28500 ama ing değil
  • İtü Makina - 9098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3oRy -- 13 Ağustos 2010; 11:45:11 >
  • :AlacaKaranlık: arkadaşımızda İTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde. Banlı olduğu için ben yazıvereyim.

Sıralama 7400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkerx -- 13 Ağustos 2010; 12:02:45 >
  • Uçak müh. 10777 ile girdim
  • Konuyu açan arkadaş herkesi nickiyle beraber kazandığı bölümü de yanına yazarak ilk mesaja eklerse daha düzenli olur.
  • İtü -elektrik 17bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlatan91 -- 13 Ağustos 2010; 12:08:17 >
  • endüstri mühendisliği (inglizce) 4200
  • İTÜ ÇEVRE MÜH. (İNGİLİZCE)
    MF-4: 27k
  • içine tükküreyim itü uçak müh tek tercih 12100 yerleşemedim
  • Herkesi tek tek tebrik ederim, hayırlı olur inşallah.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.