Şimdi Ara

Gigabyte GA-8N-SLI-Quad Royal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yorumsuz

• kim elinde bunların olmasını istemezki :D

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK

• oha diyom başka bişi demiom
  • şu sistemi kurmuşlar ve 3Dmark rekorlarını almamışlar mı yaw??? o sistemin başına oturan her kimse 2 dakkada halledememiş mi skor işini
    ne de olsa bu sistem 3Dmarkta rakip çıkamaz hiçbir overclocklu bişey

Önder sende şaka maka haber editörü oldun he foruma bee

r520 crossfrire'ı anca böyle geçer gibi Nvidia

Orjinalden alıntı: King_Arthur

şu sistemi kurmuşlar ve 3Dmark rekorlarını almamışlar mı yaw??? o sistemin başına oturan her kimse 2 dakkada halledememiş mi skor işini
    ne de olsa bu sistem 3Dmarkta rakip çıkamaz hiçbir overclocklu bişey

Abi quad sli yapacak driverlar yokmuş ellerinde, olsa hiç boş bırakırlar mı
    Okuduğum yeri hatırlamıyorum ama, nvidia mühendisleri driver üzerinde ufak değişiklikler ile quad gpu sli yapabilirlermiş
    Ha birde 4 tane gpunun sli çalışması için gerekli olan işlem gücünü şu an piyasada bulunan hiçbir işlemci (tek başına olmak kaydıyla) karşılayamaz diye düşünüyorum.
    @{PeGaSuS}
    Başar abi şimdi r520 NDA altında olan bi kart, konuşmasak iyi olur
    Ama kendisi ekim içinde çıkacak ve konuşacak

• Abi yuh yaa
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • iyide arkadaslar benim bildiim kadari ile bu yaziyi tam okumadim hatta okumadim ama giganin bu boardu ta gecen sene duyuruldu vede iki tane sli yapmaniza ramen sliler arasi kopru olayi olmadiindan bi ise yaramio deniyordu ama emege saygi yinede

Orjinalden alıntı: DjiNN

iyide arkadaslar benim bildiim kadari ile bu yaziyi tam okumadim hatta okumadim ama giganin bu boardu ta gecen sene duyuruldu vede iki tane sli yapmaniza ramen sliler arasi kopru olayi olmadiindan bi ise yaramio deniyordu ama emege saygi yinede

Alette C19 yani NF4 SLI Intel edition chipset var, ve bu chipsetin 1 örneği dahi geçen sene ortalarda yoktu.
    SLI çalışması için köprüye ihtiyaç yok, ve nvidia isterse şimdi 4 gpu sli çalıştırabilecek driver çıkarabilir

• benim anlamadığım bu iki sli arasında hangi vga çıkışı master olarak çalışacak üst yada alt slidan birne taktığında windowsta görüntü gelirde bence dördü birlikte çalışmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HandSome

quote:

iyide arkadaslar benim bildiim kadari ile bu yaziyi tam okumadim hatta okumadim ama giganin bu boardu ta gecen sene duyuruldu vede iki tane sli yapmaniza ramen sliler arasi kopru olayi olmadiindan bi ise yaramio deniyordu ama emege saygi yinede

Alette C19 yani NF4 SLI Intel edition chipset var, ve bu chipsetin 1 örneği dahi geçen sene ortalarda yoktu.
    SLI çalışması için köprüye ihtiyaç yok, ve nvidia isterse şimdi 4 gpu sli çalıştırabilecek driver çıkarabilir

sevgili HandSome tamam bu intel edition ama bu boardun aynisi gorunum olarak vede calistiracagi varsayılan 4 kartlil olay hatta fenomenhaa gostermisti forumda bizde geyigini yapmistik hadi onuda gectim sli icin kopruye ihtiyac yok demissin bi dene bakalim sli koprusunu takmadan iki karti birlikte tek kart gibi calistirabilecekmisin o kopru sayesinde kartlar birlikte calisiyor. dokunun bir kısmunu biri islerken oburunu dieri isliyor. benim dediim orada sli seklinde duran ikiserli 7800ler varya o sliler arasindaki iletisim ne olacak diyorum ben butun kartlarin birlikte birbirinden haberdar calismasi gerek cunku

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HandSome

quote:

sevgili HandSome tamam bu intel edition ama bu boardun aynisi gorunum olarak vede calistiracagi varsayılan 4 kartlil olay hatta fenomenhaa gostermisti forumda bizde geyigini yapmistik hadi onuda gectim sli icin kopruye ihtiyac yok demissin bi dene bakalim sli koprusunu takmadan iki karti birlikte tek kart gibi calistirabilecekmisin o kopru sayesinde kartlar birlikte calisiyor. dokunun bir kısmunu biri islerken oburunu dieri isliyor. benim dediim orada sli seklinde duran ikiserli 7800ler varya o sliler arasindaki iletisim ne olacak diyorum ben butun kartlarin birlikte birbirinden haberdar calismasi gerek cunku

Şu an itibariyle zaten 4 kart çalışmaz
    Ama eğer uygun driver yazılırsa ki, gelecekte yazılacak, kart çiftleri birbirleri ile muhtemelen SB ve NB üzerinden haberleşecektir
    Şu an nvidianın en son driverları ile kartlar köprü olmadan sli çalışabiliyor. Hatta 77.76beta ile bu özellik ortaya çıkmıştı.
    http://www.theinquirer.net/?article=24720
    http://www.techspot.com/news/18095-new-nvidia-drivers-tomorrow.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.