Şimdi Ara

SATILIK PS2-PS3 OYUNLARI !! 14 ADET OYUN HEPSİNİ ALANA 320 TL... SON GÜN 26.07.2010!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar arşivimdeki oyunları satışa çıkartıyorum.. Aslında böyle bir niyetim yoktu ama kuru kalabalık yapıyorlar.. Bir kere takıp oynayıp bitirdiğim oyunlar kutulu kitapçıklı ve tertemizdir.. Elden teslim önceliklidir , görerek alabilirsiniz oyunları.. Toplu alımlarda indirim yapabilirim , fiyatın altını üstünü konuşuruz.. Pm ile irtibata geçebilirsiniz , iyi forumlar...

Arkadaşlar 27/07/2010 tarihinde ilan kaldırılacaktır. Oyun almak isteyen arkadaşları 26/07/2010 tarihine kadar zamanları vardır

5 adet Ps2 oyunu var elimde , Ps3 ü ilk aldığımda vatandan almıştım ama sadece jelatinini actım ve hiç dokunmadım.. Vatandan aldığım için hepsi pal kutulu kitapçıklı tertemizler.. Sıfırdan farksızlar 5 oyunun tamamı 80 TL arkadaşlar

God Of War
    James Bond 007 : Nightfire
    Grand Theft Auto : Vice City (haritalı)
    Pro Evolution Soccer 5
    Beat Down : Fists of Vengenance

Playstation 3 Oyunlarım

Paket olarak oyunları almak isteyenler aşağıda paketleri düzenledim.. İçinden istediğiniz oyunu çıkartıp , istediğinizi ekleyebilirsiniz

Paket 1 : Army of Two: 40th Day , Battlefield B.C. , FNR 3 , Kane&Lynch -------------------- 100 TL

Paket 2 : Final Fantasy 13 , D.A: Origins , ----------------- 90 TL

Paket 3 : Virtua Tennis 2009 , Genji: DoB , Afro Samurai , Pes 2008-2009 ------------------------ 100 TL

İstediğiniz oyunları ekleyerek kendinize özel paket yaratabilirsiniz

Army of Two: 40th Day --------------------------------- 50 TL
    Final Fantasy XIII ------------------------- 60 TL
    Dragon Age Origins ----------------------------- 45 TL
    Virtua Tennis 2009 --------------- 55 TL
    Kane & Lynch : Dead Man --------------------- 30 TL
    Genji : Days of the Blade ------------------ 20 TL
    Pes 2008 - 2009 --------------- 25 TL ( ikisi bir arada tek fiyat )
    Afro Samurai ------------------ 35 TL
    Battlefield Bad Company ------------ 30 TL
    Fight Night Round 3 ------------ 25 TL

Call Of Duty : World At War ------------------ 45 TL ----------------------- SATILDI : _HollowMan_
    Resistance Fall of Man ----------------- 20 TL ---------------------- SATILDI : _HollowMan_
    Far Cry 2 ---------------- 30 TL ------------------------ SATILDI : _HollowMan_
    Resistance 2 ----------- 35 TL ----------------------- SATILDI : _HollowMan_
    Dante's Inferno ----------------- 55 TL ---------------------- SATILDI : Anvial
    Burnout Paradise -------------- 30 TL --------------------------------- SATILDI : Anvial
    Gow Collection ------------------------------ 50 TL ----------------------------- SATILDI : Anvial
    Pop Forgotten Sands ---------------------------- 65 TL --------------------- SATILDI : Scaleo
    Motorstorm ------------------ 20 TL --------------------------- SATILDI : Scaleo
    Mirror's Edge -------------------------- 25 TL ----------------------- SATILDI : Scaleo

Prince Of Persia ------------- 30 TL ---------------------------------- SATILDI : Scaleo
    Little Big Planet ------------------- 35 TL -------------------------- SATILDI : serkanta
    Gow III ----------------------------------60 TL --------------------- SATILDI : muratuysal86
    Uncharted 1 : Drake's Fortune ------------- 35 TL --------------- SATILDI : muratuysal86
    Metal Gear Solid 4 ------------------ 40 TL ------------------ SATILDI : muratuysal86
    Killzone 2 ----------- 35 TL -------------------- SATILDI : muratuysal86
    Assassin's Creed ------------------ 20 TL ---------------------------- SATILDI : helal olsun kardesim
    Call Of Duty MW 2 -------------- 70 TL --------------------------- SATILDI : helal olsun kardesim
    Red Dead Redemption ------------------------------- 80 TL (Haritalı) ---------------- SATILDI : geoxid
    Dead Space ----------------------- 25 TL------------------------------- SATILDI : laylaylomcaylar
    Darksiders ------------ 45 TL --------------------------- SATILDI : laylaylomcaylar
    Street Fighter 4 -------------- 35 TL ------------------------- SATILDI : laylaylomcaylar
    Bioshock ------------- 30 TL ---------------------------- SATILDI : laylaylomcaylar
    Resident Evil 5 ---------------- 35 TL ---------------------------- SATILDI : Elfen Lied
    Heavy Rain ------------------ 60 TL------------------------- SATILDI : saidbaba
    Uncharted 2 : Among Thieves ------------ 55 TL ----------------- SATILDI : saidbaba
    Grand Theft Auto 4 ------------- 40 TL ----------------------------------- SATILDI : witchdoktor
    Fifa 2010 -------------------- 40 TL ------------------------------ SATILDI : z-y-x
    Army Of Two ------------------ 25 TL------------------------------------ SATILDI : witchdoktor
    Fifa 2008 - 2009 --------------- 15 TL (ikisi bir arada tek fiyat )--------------------- SATILDI : deimos
    Ninja Gaiden Sigma ------------------- 20 TL --------------------------- SATILDI : witchdoktor
    Heavenly Sword -------------------- 25 TL --------------------------- SATILDI : z-y-x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 26 Temmuz 2010; 13:39:58 >

_HollowMan_ , Anvial , Scaleo , serkanta , muratuysal86 , helal olsun kardesim , geoxid , laylaylomcaylar , Elfen Lied , saidbaba , witchdoktor , z-y-x , deimos , kingpinn

http://forum.donanimhaber.com/m_41241224/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41241224

• pm attım.
    casberg(p 990 sattım-i 550 aldım)-competition-cepciniz83(İpad1 32 gb aldım)sunbreed(2600 aldım)-eagle66-romantik83(9110 aldım)-dirtect(seiko saat aldım)-madd_maxx82(ps3 gt5 oyun sattım)-okayal(ps3 heavenly sword-viking-fifa 08 aldım)Necoinside(Mavi lcd aldım)hobbs(n79 sattım)y.alper(Anycool t808 aldım)ilter88(nokia 6233 aldım)atakandurden(Casio PRG-40 Saat Aldım)Secateurs(Ps3 Eye Aldım)SİBGATULLAH(HTC TYTN 2 Aldım)prest (Ps3 DJ Hero Aldım)coldfire(HTC P3300 Aldım)alia58(E90 Aldım)fatih_18_18_18(İpod 3g 64gb-İphone 4 16gb aldım)sertay_a(Vodem aldım)Endorphene(TOSHIBA SATELLITE PRO S500-118 aldım)oguzaslan666(GH Warriors Of Rock Aldım) sariduru(GH Band Hero-Gta5 Aldım)feckless(İphone 3gs 16 gb Aldım)serdar1978(Matrix Trilogy Blu-Ray aldım)u.s.b.3(SONY VAIO VPCSB4S9E Aldım)competition(Brezilya Forması Aldım)cenko1905(pop-up flash diffüser Aldım)Brnk(Casio G-7900-3DR G-Shock Aldım)StubB(Sandisk 64 Gb microsd Aldım)archieduke(İphone6 Plus64gb Gold+İpad Air 128gb wifi-cellular alındı)
  • Pmler cevaplandı satışa devam

_HollowMan_ , Anvial , Scaleo , serkanta , muratuysal86 , helal olsun kardesim , geoxid , laylaylomcaylar , Elfen Lied , saidbaba , witchdoktor , z-y-x , deimos , kingpinn

• pm

• p.m
    Referanslar: @mec @ygultekin82 @xeon82 @turnam @speedbuster007 @ozden @Neosis @33baba @Erdal Bey @aktasarim @dragonstory @reLo @tanrisevenr @sadbul @mazhar @java (DH Yönetici) @cowboy @kendinibil @y3el @qdrummerp @ulashh1907 @ToGaN35 @OmarFar @Ozan Baseski @BAMMBA @emre72 @apocalypse807 @profiteer @EX_PRO @wireless_hacker @emryrgc @ssenginss @AlperK @sarppy @KoNsoL_mania @Bukalemun @dilenchi @dr_gorunmez @ParaBende @((zaga)) @CHAOSCU123 @herdem09 @izomer @profiteer @Xallez @tunayek @Joker17Back @yetter @cerniy @J4cK @sedoman34 @pckopat05 @EserKozmetik @AimLeSs @centerland
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm cevaplandı

• Heavy Rain ve Uncharted 2 tarafımdan alınmıştır. Teşekkürler.

• _____________________________
    100 TL ve altı alışverişlerde referans alıp vermiyorum.
  • Pm cevaplandı

• dostum almak istediğim oyunların vardı ama alınmış neyse sağlık olsun

• Satın alınan oyunlar bu akşam kargoya verildi arkadaşlar. Bilginiz olsun

• alışverişimiz sorunsuz oyunlar ciziksiz bahsedildiği gibi inşallah gene alışveriş yaparız

• pm
    KİMSE ANNESİNİN KARNINDAN REFERANSLA DOĞMADI SİZDE HAKLISINIZ AMA BİRAZ GÜVEN YENİ DÜRÜST KİŞİLERİ TANIMANIZA YARDIMCI OLACAKTIR .
  • Sakin ol hocam pm cevaplandı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.