Şimdi Ara

The Legend of Korra [2012 - 2014] (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
50
Favori
230.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • giriş sahneleri güzeldi ama genel olarak vasat bi bölümdü hic bi sey anlatmamışlar resmen bosa bi bölüm gecti tek anlatılan onu da doğru anladiysam yeni kötü karakterimiz Kuvira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iroh 2 daha ön plana çekilerek, karizma eksikliği giderilebilinir.(zuko ve kızı görüleceği için, bu eksiklik azalacaktır.) metal klanı, ateş ulusunun yerini doldurmaya çalışıyor, ama kuvira bir ozai veya azula etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 4 Ekim 2014; 12:14:27 >
  • Ben seriden bıktım, senaristler avatarın ağzını burnunu kırdırmaktan bıkmadı.

  • Toprak prensiden prens değil ayakkabı boyacısı bile olamaz. Niye böyle salak karakterleri yaratıyorlar anlamıyorum. Neyse bu arada Kuviara'nın zorba tavırlarını sevmedim. Psikolojik baskı ve ters psikoloji yapıyor ama iyi niyetliliğin kötülükle buluştuğu bir sınırda gibi geldi. Şahsen sevmedim. Ayrıca bu Korra ergenlikten bir türlü kurtulamadı. Gitmiş yeraltı toprak dövüşlerine katılmış.


    Neyse su gibi geçti bölüm hiçbir şey anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • ben beğendim bölümü, sonunu öyle beklemiyordum doğrusu
  • 3.sezonun başlangıcına göre daha iyi olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: discjockeyyy

    4. Sezon (book 4) ilk bölümü beni doyuramadı ya. Kaldı 12 bölüm şimdiden. ya insanlar ergen korra gıcık korra diye nick'e baskı yaptı, nick yapımcılara. Bu insanlar the last airbender'ı yapan insanlar biraz saygı duyulsun. İşte böyle insanlar yüzünden bugünden itibaren avatarın ekranlara gelecek yalnızca 12 bölümü kaldı. Yazık.

    Avatar isim hakkı nickolodeon'da ama yapımcılar tahmin ettiğim gibi sanırım yaratıcılıklarını yönlendirilmeye çalışıldığı için artık nick ile çalışmayacaklarını söylemişler. Bundan böyle avatar serisi çizgi romanlarla devam edecekmiş.

    Bence çizgiromanla da devam etmesin noktayı koysunlar böyle daha iyi. Zaten yeterince öldü seri.
  • Bir kaç arkadaşımın da dediği gibi ilk bölüm beni tatmin etmedi. Aang bir başkaydı hala Korra'ya alışamadım. Zaten Korra'yı bir türlü atarlı, sorumsuz etiketinden çıkaramadılar. Gerçekten de ağır başlı Korra nasıl olacak merak ediyorum. Dizi kaç sezon daha devam edecek bilgisi olan var mı?
  • Olmuyor olmuyor. Korra serisi gitmiyor malesef.
  • Çoğu kişi beğenmemiş ama ben beğendim.

    Bir tek şu toprak prensini sevmedim, dizide yeteri kadar şamata karakter vardı zaten. Toprak krallığı'nın bölünmesi ve Korra'nın olayını gayet iyi sunmuşlar.

  • Simdi benim anlamadigim husular var. Neden kacti bu korra ? Ayrica 3 yilin ardindan hic fiziksel olarak degismemis. Toph geri gelecek yada bir olayi var onu anladik zaten. Bolum yani intro gibi biseydi avatar ile alakasi yoktu. Milleti tanitti 3 yil sonra ne olmus onu yazdi. Gecen sezon gibi ilk iki bolum beraber ciksa belkide daha iyi olurdu. Trailere bakinca harika olan bir sezon ancak ilk bolumden fos cikti. Korrabin takimina geri döneceğini trailerden gördük zaten. Toprak ulusu kiyafeti ilede tophu buluyor yada onun mirasini falan. Bekliyorum acikcasi guzel bir final yapsinlar adina yakissin. Ayrica hala eski avatarlar ile bir bag kurmasini bekliyorum. Aang de ilk state ye giremiyordu 3. sezonda ama son bölümde yapacakarini yaptilar. Bundanda oyle bisey bekliyorum ama bence cok sasirtici bir olay olmaz. Herkes tahmin edecektir zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon başlangıç bölümü olarak kabul edilebilir bi bölümdü ama sezon vasat geçecek gibi toprak kralı vs kuvira yaparlar korra dengeyi sağlar biter gibime geliyor
  • Ilk bölümler genelde sade geçer. Ilk avatar'da da öyleydi. Bölüm geçtikçe güzelleşir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RghyLady R kullanıcısına yanıt
    Bu son sezon ne yazık ki
  • Korra nın ilk 3 sezonunu çok sevmiş olmama rağmen bu sezon fos çıkacak gibi görünüyor.
    Büyük ihtimalle şu Kuvira Republic City i isteyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh dizi eleştirmenlerimiz hemen üstün yetenekleriyle 1 bölümde bütün sezonun analizini yapıp gidişatını öngörmüşler.Helal olsun ne diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kappa Face

    Dh dizi eleştirmenlerimiz hemen üstün yetenekleriyle 1 bölümde bütün sezonun analizini yapıp gidişatını öngörmüşler.Helal olsun ne diyelim.

  • bence bölüm olan biteni anlatması açısından iyiydi.Zaten hemen olaya başlamasınlar.3.sezon yeni bitti.Az dinlenelim. Kuvira yı hiç sevmedim.Birde kuvira ve nişanlısı opalın kardeşi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

    bence bölüm olan biteni anlatması açısından iyiydi.Zaten hemen olaya başlamasınlar.3.sezon yeni bitti.Az dinlenelim. Kuvira yı hiç sevmedim.Birde kuvira ve nişanlısı opalın kardeşi mi?

    Evet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    quote:

    Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

    bence bölüm olan biteni anlatması açısından iyiydi.Zaten hemen olaya başlamasınlar.3.sezon yeni bitti.Az dinlenelim. Kuvira yı hiç sevmedim.Birde kuvira ve nişanlısı opalın kardeşi mi?

    Evet.

    game of thrones a döndü desene :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.