Şimdi Ara

3.20 için Yardım(KARARSIZLIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacak.

55bin civarı bir bütçem var.Açıkçası sıfır bir araç istemiyorum.

Turbo motordu,170 hp arabaydı,yok şöyle basıyor,yok kalkışta şu arabayı geçiyor gibi özellikler aramıyorum.

Sadece iyi bir araba,şekil bir araba,konforlu bir araba,sedan bir araba ve bunların yanında spor görüntüsü olan bir araba istiyorum.

Bu fiyata alınacak en uygun araba olarak 2006 model Bmw 3.20i düşünüyorum.

İlk sorum sizce mantıklı mı düşünüyorum?

İkinci sorum ise Oplel Insignia kafamı çok kurcalıyor.Onu tercih etsem mi?

Üçüncü olarak tavsiye edebileceğiniz maksimim 55bin değerinde olacak arabalar nelerdir?

Şimdiden teşekkürler...

• Bence bu paraya kesinlikle ikinci el, temiz bir D sınıfı araç almalısınız. BMW 3.20i iyi bir tercih ama onun haricinde 2008-2009 model konforlu spor sedan olarak honda accord ve alfa romeo 159 a da bakabilirsiniz. honda accord un kasası daha 2 yasında ve aşırı bir performans da aramıyorsanız bence aradığınız özelliklere sahip bir araba, hem sprotif bir sedan hemde konforlu. Ayrıca alfa romeo 159 un yakışklılığına zaten diyecek laf yok, onun 1.9 dizel 150 bg lik motoruda hem sizi üzmez hemde konforuda beraberinde getirir. Bu iki araçta uzun yıllar binebileceğiniz dikkat çeken güzel arabalardır.

• alfa 159 tam aradığınız araç. şekil desen var konfor da iyidir.ikinci el 1.9 jtd iyi gider size. yukarıda arkadaş linkleri vermiş.
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
    Tavsiye ettiğiniz araçlar kesinlikle 10 numara kalitesinde ve benim ihtiyaçlarımı karşılayacak kapaistede araçlar.
    Acccord hem çok oturaklı bir kasaya hemde sportif bir görünüme sahip.
    Alfa 159 da ona keza bir araç.
    Ancak şöyle bir durum var, ben 2 yıldır Ford Mondeo'ya bindim.Tabiki Mondeo bir accord yada 159 kadar ekstra bir araç değil.
    Açıkçası artık marka anlamında klasman atlasam mı diye düşünüyorum.
    3.20'nin full donanımlı bir aracını bulup birde tüp taktırıp binmek istiyorum.
    Yalnız dediğim gibi kafam çok karışık......
  • Ben 2006 Mercedes C180 Kompressor ile biraz daha karıştırmak isterim kafanızı.Kullandınız mı bilmiyorum ama ben 320 de kullandım Mercedes tadını alamadım 320 de...Hem de Mercedes e karşı sürekli BMW yi koz gösteren biri olarak...
    Zaten mercedes kullanan arkadaşlarım kesinlikle bmw aldırmak istemiyorlar.
    Ancak daha iyidir daha kötüdür orasını tartışmıyorum ama 3.20 daha bi göz zevkime hitap ediyor.
    Yalnız tavsiyenizi dinleyip daha önce hiç kullanmadığım bu aracı test edeceğim...
    Kesinlikle BMW her zaman şekliyle beni al diyor,ancak test ettikten sonra karar vermenizin daha kolay olacağını düşünüyorum...Test ettikten sonra da kafanıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz...

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Benim tercihim Insigia'dan yana olurdu bence hem daha genç hem daha az km yapmış bir araç. Bende eksisi yok fazlasıda vardır

Orijinalden alıntı: urgen

Eski kasa C'den bahsediyorsunuz sanırım.
    Zaten mercedes kullanan arkadaşlarım kesinlikle bmw aldırmak istemiyorlar.
    Ancak daha iyidir daha kötüdür orasını tartışmıyorum ama 3.20 daha bi göz zevkime hitap ediyor.
    Yalnız tavsiyenizi dinleyip daha önce hiç kullanmadığım bu aracı test edeceğim...

Temiz bir 3.20 bulabılırsen al keyfine bak. 3.20i alırsan lpg taktırmalısın. fıyat olarak bılmıyorum ama 2006 ve üstü 3.20D araştır derım. benım kuzende 2008 3.20D var alet dehşet. şiddetle tavsiye ederim. ben senin yerinde olsam hiç tereddüt etmem ya bmw alırım yada mercedes.

Saygılar...

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • insignia kullanıcısıyım. araçta şikayet edebileceğim hiçbirşey yok. hem göze hitap ediyor, hem konforlu, donanım olarakta dolu bi araç. afl farlarıyla, uzuna kısaya kendi alan uzun far asistanıyla, 7 satırlık renkli navigasyon ekranıyla ve 180 beygirlik motoruyla diğer araçların bi adım önünde diye düşünüyorum kendi rakiplerine göre. şiddetle tavsiye ederim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.