Şimdi Ara

[X]-R-[4]-P ile alışveriş yapıyorum çevrimdışı oldu bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [X]-R-[4]-P ile 83 priestimi takas ediyorum onun beramustaki 80 lvl warrioru ile yorumlarınızı bekliyorum

ilk ben verceğim sonra o yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asımmavzer1 -- 27 Haziran 2010; 14:56:24 >

• Arkadaşın hiç referansı yok. Bide neden önce sen veriyorsun charı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

ikimiz içinde hayırlısı olur umarım

inş öle olur ilk ben veriyorum tüm bilgileri
  • şuan o değiştirdi bana vercek birazdan warriorun bilgilerini bekliyorum
  • çevrimdışı oldu kendileri
  • [X]-R-[4]-P ne yapmaya çalışıyon umut turan
  • yorumunuda silmiş beyfendi
  • Göz göre göre soyuldun bravo. Yorumumu okusaydin keşke..ama kendi düşen ağlamazmış
  • Umut turan

Fa1rpLay_@hotmail.com
    192.168.1.4
    218 722 393 74 tc no

hiç blöf olarak filan algılama charı geri versende vermesende savcılıga şikayette bulunucağım.

0264 283 02 12 tel numaram
    Serdar Duran : 534 625 57 62 cep numaram .
  • Hadi Bakalım Geçmiş Olsun 2dk Konuştugun Kişiyle Referanssız Alışverişe Geçersen Olacagı Bu.
  • aynn ya çocuk kendini riske atıyor tc no herşeyi bende okul bilgilerin bende şu oyun için kafanı arıtma gel şu msn ye adam gibi
    e okul bilgileri
    218 722 393 74
    37020

umut turan
  • ah keske biraz daha bekleseydin guzel kardesim.XR4P adli arkadas basindan buyuk hack gectikden sonra birakip 1-2yildir online olmayan biri buyuk olasilikla bu oyun islerinden elini cekmis forumuda birakmis birisi.Sanirim birisi onu ve hesabini kullanarak seni dolandirmis.Gecmis olsun.
  • ilk sen niye veriyorsun ki?
  • Her önüne gelene güvenmeyin şu işlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asımmavzer1

aynn ya çocuk kendini riske atıyor tc no herşeyi bende okul bilgilerin bende şu oyun için kafanı arıtma gel şu msn ye adam gibi
    e okul bilgileri
    218 722 393 74
    37020

umut turan

o tc nin ve okul bilgilerinin ona ait olduğunu sanmıyorum minareyi çalan kılıfını hazırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom21 -- 27 Haziran 2010; 16:02:45 >
  • onun tc no ve numarası herşeyi onun
  • savcılığa verilen Her suç duyurusu cevaplanmak zorundadır mikinede takar :) heryerinede takar zorunda.
  • Forumda çok örnekler var. Git bi araştır derim. 1000 TL + dolandırılmalar çok oldu. Hiç biri savcılıktan sonuç alamadı. Referansı olmayan birine keşke ilk vermeseydin. Geçmiş olsun dostum
  • referanslı,daha önce alışverişi olmuş insanlarla alışveriş yaparsanız başınızın ağrıma olasılığı dahada düşer.. geçmiş olsun..
  • Bence hiç biri gidip şikayette bulunmadı sonuç alamama gibi bir durum yokdur . savcılık kişiye ulaşır mahkeme olur delil yetersizliğinden iptal olur büyük ihtimalle ama sonuç alamama diye birşey yokdur .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.