alfa hoş geliyor fakat aldıktan sonra elden cıkarmak cok zor olur.. şahini kolaylıkla satabilirsin istedigin zaman parçalarını heryerde cok rahat bulursun bu fiyata bi araba arıyosan bence şahin daha ideal
şahin
Biraz daha genç ve spor araç olduğu için, motoru daha kuvvetli olduğu için gönlüm Alfadan yana. Ama alırsam tüp takmam gerekicek.
Şahin daha kolay yapılır masrafı az olur kolay satılır haklısınız ama şahine binmekte pek istemiyorum
şayin
Bencede şahin, riske girmeye gerek yok
Düşünmen hata şahin diyince yolda bozulsa artık bir vatandaş çevirsen şahinden anlarişin esprisi bir tarafa kafan rahat olur hiç değilse
Şahin
şahin al dostum.. parça ustalık ikince elde hızlılık .
alfaya kafa yorma. göze hoş gelmekle iş bitseydi araba deil salona tablo alırdık.
hemde beyaz şahin. istediğin gibi oyna üstünde:)
kesinlikle şahin..sen şahinin masrafından korkuyorsun öğrenci adamsın,alfaya nasıl para yetiştiricen kardeşim? Bazı parçalarını bulamazsan gidip tornacılara parça yaptırıcan tonla para verip..satmaya kalksan satıp satamıyacağın meçhul..şahin cebindeki nakit para gibidir,buda önemli..Yinede sen bilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
alfaya parca bulunurmu bu onemlı bırde son sahıbı olma ıhtımalı var
Sahibiyle konuştum 3.sanayide sadece alfa parçası satan yer varmış orda tüm parçaları mevcut dedi.
Sol ön far gitmiş, 3. sanayideki Alfa parçacıya gidin, sorun fiyatını?
Sizlerinde tavsiyeleriyle Şahin birinci planda benim içinde. ama bi sıkıntısı varsa alfa daha temizse alfaya yönelebilirim çok saolun düşünceleriniz için
tüpde yokmuş bunda..taktırmasan benziniyle başedemezsin,taktırsan 600 de oraya kaçırcan..
Bana bu Alfa' yı alırsanız o sizi değil de her an siz onu taşımak zorunda kalabilirsiniz gibi geliyor. En azından okul olmadığı zamanda biraz daha dişinizi sıkarak araç almayın ve biriktirmeye devam edin, eylül gibi hem fiyatlar azcık daha düşmüş olabilir hem de biraz daha biriktirmiş olursunuz. Yok illa ki almak istiyorum diyorsanız da tabi ki şahin.