Şimdi Ara

SON KARAR> ŞAHİN & ALFA 33 <

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki araçta hoşuma gitti yarın gidip bakıcam kafama yatanı temiz olanı alıcam kısmetse. Alfada tüp yok. 400e falan takarlar dedi sahibi. Vergileri aynımıdır farklımıdır? Hangisini tavsiye edersiniz 3-4sene binmek için?

1- 90 Model Lpg'li Beyaz Şahin > 3.400 lira < http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-sahin-cok-acil-ihtiyactan-takas-da-olabilir/detay

2- 90 Model Kırmızı Alfa Romeo 33 1.5 IE > 3.600 lira < http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-33-bakmadan-gecme-1/detay

• alfaya parca bulunurmu bu onemlı bırde son sahıbı olma ıhtımalı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

alfaya parca bulunurmu bu onemlı bırde son sahıbı olma ıhtımalı var

Sahibiyle konuştum 3.sanayide sadece alfa parçası satan yer varmış orda tüm parçaları mevcut dedi.
  • Hiç düşünmeden şahin diyorum.Her sanayide ustasını,parçasını bulursun.Pazara çekip uygun fiyat yazdın mı 2 dk da satılır.
  • sahin alin maceraya gerek yok,

alfanin yeni modellerinde bile sikayetler varken 20 yasinda almak cesaret
  • kalbim alfa

mantığım şahin diyor.
  • İkisinide alma metin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alfa hoş geliyor fakat aldıktan sonra elden cıkarmak cok zor olur.. şahini kolaylıkla satabilirsin istedigin zaman parçalarını heryerde cok rahat bulursun bu fiyata bi araba arıyosan bence şahin daha ideal
  • şahin
  • Biraz daha genç ve spor araç olduğu için, motoru daha kuvvetli olduğu için gönlüm Alfadan yana. Ama alırsam tüp takmam gerekicek.

Şahin daha kolay yapılır masrafı az olur kolay satılır haklısınız ama şahine binmekte pek istemiyorum
  • şayin
  • Bencede şahin, riske girmeye gerek yok
  • Düşünmen hata şahin diyince yolda bozulsa artık bir vatandaş çevirsen şahinden anlarişin esprisi bir tarafa kafan rahat olur hiç değilse
  • Şahin
  • şahin al dostum..
    parça ustalık ikince elde hızlılık .

alfaya kafa yorma. göze hoş gelmekle iş bitseydi araba deil salona tablo alırdık.

hemde beyaz şahin. istediğin gibi oyna üstünde:)
  • kesinlikle şahin..sen şahinin masrafından korkuyorsun öğrenci adamsın,alfaya nasıl para yetiştiricen kardeşim? Bazı parçalarını bulamazsan gidip tornacılara parça yaptırıcan tonla para verip..satmaya kalksan satıp satamıyacağın meçhul..şahin cebindeki nakit para gibidir,buda önemli..Yinede sen bilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

alfaya parca bulunurmu bu onemlı bırde son sahıbı olma ıhtımalı var

Sahibiyle konuştum 3.sanayide sadece alfa parçası satan yer varmış orda tüm parçaları mevcut dedi.

Sol ön far gitmiş, 3. sanayideki Alfa parçacıya gidin, sorun fiyatını?
  • Sizlerinde tavsiyeleriyle Şahin birinci planda benim içinde. ama bi sıkıntısı varsa alfa daha temizse alfaya yönelebilirim çok saolun düşünceleriniz için
  • tüpde yokmuş bunda..taktırmasan benziniyle başedemezsin,taktırsan 600 de oraya kaçırcan..
  • Bana bu Alfa' yı alırsanız o sizi değil de her an siz onu taşımak zorunda kalabilirsiniz gibi geliyor. En azından okul olmadığı zamanda biraz daha dişinizi sıkarak araç almayın ve biriktirmeye devam edin, eylül gibi hem fiyatlar azcık daha düşmüş olabilir hem de biraz daha biriktirmiş olursunuz. Yok illa ki almak istiyorum diyorsanız da tabi ki şahin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.