Şimdi Ara

Dell, dokunmatik ekranlı notebook isteyenler için Studio 17 modelini sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bu senenin en önemli akımlarından biri olan dokunmatik ekranlı bilgisayarlar, Dell'in de gündeminde. Firma tarafından bugün gerçekleştirilen etkinlikte, dokunmatik ekranlı Studio 17 (17.3") modeli de sergilendi. Tasarımı ile dikkat çeken ve gençleri hedef alan dizüstü bilgisayar, dokunmatik paneli ile kullanım deneyimine yeni bir boyut katmayı vaad ediyor.


    Intel platformunu temel alan ve dört çekirdekli Core i7 işlemci kullanan Studio 17, ekran kartı olarak 1GB bellekli ATi Radeon HD 4650 modeliyle geliyor. Her biri 500GB kapasiteli iki adet sabit disk ile 1TB depolama alanı sunan dokunmatik ekranlı Studio 17'nin en dikkat çekici detaylarından biri de JBL üretimi ses sistemi.


    Studio 17 modelinde, profesyonel ses sistemleri üretiminde sektörün öncü isimlerinden biri olan JBL ile iş birliğine giden Dell, yeni modelinin çoklu ortam yeteneklerine özellikle vurgu yapıyor. İşletim sistemi olarak Windows 7'nin eşlik ettiği Dell Studio 17, dokunmatik kontrole olanak tanıyan güçlü bir notebook arayışındaki kullanıcıları hedef alıyor.











  • Dokunmatik kulağa hoş geliyor ama bu uygulamanın mouse'u yok edeceğini sanmıyorum
  • aynı ürünün dokunmatiksiz bir versiyonu da çıkarsa tam almalık olur(dokunmatik diye ekstra bir fiyat biçerler ve benim için hiç gerekli birşey değil laptop larda)
  • güzel gelişme, bence dokunmatik laptop'lar için daha iyi çünkü touchpadleri kullanmak ne kadar alışsanda biraz zor geliyor insana ve bu şekilde daha özgür kullanım sunacaktır. uygulamalarda artık dokunmatik desteği verecektir. Ama DX11 li ekran kartı kullanılsa geleceğe yönelik daha iyi olurdu. BlueRay, 64'lük SDD'de cihazı daha çok tercih edilebilir kılardı tabi biraz daha para demek bunlar. dokunmatikli yeni ürünlerde daha çok tercihler ile son kullanıcının karşına çıkacaktır. bu arada Win 7 çoklu dokunmatiği destekliyor mu? desdeklesede win7 iOS kadar iyi işleye biliyor mu dokunmatiği?
  • dell ya kaliteden inmio hoparlörü bile Jbl :D
  • birde ekranı dönüp kasanın üzerine otursaymış hep tablet hem notebook konsepti bir arada olurmuş... çok güzel bir ürün.. umarım daha da yaygınlaşır...
  • Uzun süredir Dell kullanıcısıyım ve ürünlerinden oldukça memnunum, özelliklede dayanıklılık göz önüne alındığında gerçekten kullandığım en dayanıklı laptopu üreten firma. Fakat şu son 1 yıldır çıkan Dell modellerinde çok üst ceplere hitap eden (studio xps16) haricinde genelde ev kullanıcısı için ürettikleri tüm modellerde Ati 4330 vs çipler kullandılar grafik açısından, yeni modellerdede 5450 vs kullanıyorlar hala inatla, açıkçası bu da Dell'in "orta-üst" diyebileceğimiz müşteri kesimini kaçırdığı manasına geliyor kanımca. Haberdeki modele baktığımızda gördüğümüz 4650'yi küçümseyecek değilim fakat yeni nesil modellerde ve multimedya Notebook sayılabilecek bir modelde en azından 5650 kullanılmalıydı diyor insan. Acer bide orta sınıf denebilecek modellerinde 5650' ye yer verebiliyorken Dell' in bu tercihinin sebebini anlamak çok zor geliyor ve sıkı bir Dell kullanıcısı olarak benden -1 puan daha alıyor. Hayırlısı diyelim...




  • oo hp altec leansing,toshiba harman kardon ,şimdide dell jbl hoparlör koymuş güzel bir gelişme:))
  • Ben aldım 2 hafta sonra elimde. Dokunmatik ekran yok. İ5-520M, 1TB, 4GB 1066, ATI HD5650, 17' 1600*900 ekran ... Umarım kısa zamanda Türkiye'ye de gelir. Ben İsviçre 'den aldım. 1600 TL 'ye geldi...
  • Bence de yeni modellerinde Dell, diğer çoğu firma gibi en azından 5650 kullanmalı. Bu arada hoparlörlerin JBL olması da çok iyi olmuş.
  • ekran 1440x900 olsa daha güzel olurdu bence.. 16/9 ekranlar kullanışsız oluyor bilgisayarlarda.
  • jbl fark yaratmış ama tablet olmayıp dokunmatik olması kullanım sorluğu demek bileğe kuvvet ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.