Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.591
Cevap
0
Favori
163.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DLC ÇIKTI -- (RESMİ YAMA) GÜNCEL TRANSFERLER VE LİSANSLI TAKIMLARIN YENİ FORMALARI

Oyun içerisinde İlave içerik bölümüne girin daha sonra veri paketini seçin ve otomatik olarak indirmeye başlıyor ve kuruyor oyun...

Ana Menü --> İlave İçerik --> Veri Paketi

Manuel İndirme Link:
    http://www.pespatchs.com/2010/10/pes-2011-official-update-dlc-12102010.html

SİYAH ŞERİTİ KALDIRMA

Maç sonundaki videoyu izlememek için " Film yürütmeyi devre dışı bırak " seçin.

Ve oyunda alt ve üstte siyah şeritler varsa bunu kaldırmak istiyorsanız " LB " nin yanındaki tiki kaldırın.

Örnek olarak resimdeki gibi siyah şerit varsa.

RESİMLER

PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI)  PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI)  PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI)

PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI)  PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI)  PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI)

Konami PES 2011 için iddialı

Konami Pes 2010 ile özellikle konsollarda ağır bir yenilgi almıştı. Kendini adete baştan yaratan EA Sports, Fifa 2010'la konsolları kasıp kavurmuş fanatik Pes oyuncularını bile Fifa oynar hale getirmişti.

Konami Pes 2011 ile işte kaybettiği bu popülerliği geri kazanmaya çalışacak. 4 Mayıs'ta duyurulan yeni oyun 2010'dan memnun olmayan oyuncuları memnun edecek özellikler taşıyor.

Konami Pes 2010 ile EA gibi 360 derece pas sistemine geçecek. Böylelikle oyuncular oyun üzerinde çok daha fazla etkili olacak. Pas tuşuna ne kadar basarsanız top o kadar hızlı gidecek. Bu özellik başlarda Pes oyuncularına zor gelse de alışıldığında oyun kalitesini %100 etkileyeceğe benziyor.

Yeni oyunda futbolcu ve kaleci yapay zekaları gözden geçirildi. Yenilenen AI sayesinde futbolcular rakibi hataya zorlamaya çalışacak. Ayrıca oyuncular bu oyunda kaleciler üzerinde daha çok kontrol sahibi olacak. Zaman zaman oyunu yavaşlatarak ya da hızlı başlatarak kontra atağa kalkabilecekler.

Yeni oyunda animasyonlar tamamen gözden geçirildi. Pes 2011'de oyuncuların hareketleri artık çok daha akıcı. Yepyeni animasyonlarla birlikte oyun hiç olmadığı kadar gerçekçi. Bu akıcılık oyunun hızında da göze çarpıyor. Oyun artık zaman zaman yavaşlayan zaman zamansa kontra ataklarla hızlanan bir tempoya sahip.

Taktik sistemi de gözden geçirilerek sürükle-bırak sistemine geçilmiş. Bu sistemle kullanıcılar takımları üzerinde maksimum kontrole sahip olacaklar. Analog çubuğa çalım özellikleri ekleyerek de oyun içerisinde istedikleri hareketleri kolaylıkla yapacaklar.

Oyunun en önemli özelliklerinden biri de Online Masterleague özelliği. Oyuncular kendi aralarında kurdukları liglerde kapışacak, kendi takımlarını yaratacak ve birbiriyle çekişecek.

Konami'nin açıkladığı özellikler gerçekten umutlandırıcı. Bakalım önümüzdeki yıl futbol oyunlarındaki Konami-Electronic Arts yani FIFA-Pro Evolution Soccer rekabetinin galibi kim olacak?

Çıkış Tarihi: 8 EKİM 2010

Pro Evolution Soccer 2011
    8 Ekim 2010

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_40478130/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/5b/1e/2b/5b1e2bb3976188321751197660dfee23.jpg[/image][/link] 

[b][color=#FF0000]Pro Evolution Soccer 2011
    8 Ekim 2010[/color][/b]
    [/center]

[Kunye=792-4]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 30 Ekim 2010; 16:10:42 >

• İlk direct feed oynanış videsu ile açılışı yapayım o zaman

http://www.youtube.com/watch?v=cAbBTZtbxEY&feature=related

Kral geliyor beyler videoyu izleyin ve krala itaat edin
  • Oyunda top fiziği, darbe tespiti ve oyuncu fizikleri bu sefer gerçekten çok iyi olmuş gibi gözüküyor.
    Tabii ki doğru tespitleri ancak oyunu kendimiz denediğimizde belirleyebileceğiz.
    Şimdilik gerçekten iyi görünüyor.
    Bu arada vuruş şiddeti göstergesi de fena olmamış.

E3 BASIN KONFERANSI GÖRÜNTÜLERİ

İyi seyirler...
    http://e3.gamespot.com/video/6265594/?tag=top_stories%3Bplay_btn%3B12

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardcore_Gamer

Oyunda top fiziği, darbe tespiti ve oyuncu fizikleri bu sefer gerçekten çok iyi olmuş gibi gözüküyor.
    Tabii ki doğru tespitleri ancak oyunu kendimiz denediğimizde belirleyebileceğiz.
    Şimdilik gerçekten iyi görünüyor.
    Bu arada vuruş şiddeti göstergesi de fena olmamış.

E3 BASIN KONFERANSI GÖRÜNTÜLERİ

İyi seyirler...
    http://e3.gamespot.com/video/6265594/?tag=top_stories%3Bplay_btn%3B12

Kral bu sefer geri dönecek gibi.

• Oyuncuların koşuşları garip geldi bana ama oynanışı baya değiştirmişler ve çok güzel olmuş ama kaleciler yine kötü gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karizmatikemmi -- 16 Haziran 2010; 2:07:06 >
  • ben ps1 de winning eleven 4 ile basladıgım hastalıga pes 2010 ile maalesef son verdim

bugun yine maç yaptık arkadasla bildigim tum kufurleri ettim su pes 2010 u yapanlara..
    eve gittigimde pes 2009 oynuyorum hala.. pes 2011 hala cacık cıkarsa ps3 alır fifa 2011 alırım yada cok umrumda futbol oynu oynamam..

bukadar sacma abuk subuk bi oyun gormedm
  • şut barı tam bi facia şaka mı bu? Geri kalanlar için çok erken bende 2010 dan çok umutluydum bak ne oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • butun serileri oynadım ve sildim hala pes 6 oynuyorum umarım 2011 guzel olurda oyun değiştiririm artık =)
  • Oyun içi video :

http://www.bolumsonucanavari.com/e32010Videodetayi-Pro_Evolution_Soccer_2011_Oyun_ici_Video-1262-1.htm

Bu sefer olacak galiba . En çok dikkatimi çeken arapas sistemi değişmiş . Buna ihtiyaç vardı

Fifa'daki gibi olmasada bi çalım sistemi gelecek belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 17 Haziran 2010; 9:17:37 >
  • Çıkış tarihi belli oldu 15 10 2010 hadi bakalım bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Çıkış tarihi belli oldu 15 10 2010 hadi bakalım bekliyoruz

• futbolcunun ayağında beliren mor şeyi yok etmek mümkün olucak mı acaba
  • Bakacaz görecez ama çok iyi olacağı kesin 2010 berbattı ve birçok kişi fifa oynamaya başladı hazır vaziyette bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

futbolcunun ayağında beliren mor şeyi yok etmek mümkün olucak mı acaba

Zamanla alışırız ona
  • sene 2011 adamlar oyunun altına şut bar koymuşlar. Ki benim konami'ye laf edenlerin ağzına çakan.
  • Her sene aynı hikaye , bence bu sene de pes 6 oynayacağız :)
  • Hayırlısı olur umarım.
  • Tek istediğim oyunda ağırlık olmaması tamam jet gibi de olmasın ama bazen çok ağır oluyor oyuncuların dönüşleri çıldırtıyor insanı sanki robotik hareket ediyorlarmış gibi inşallah bu seride birazcık estetik yaparlar oyuncuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Tek istediğim oyunda ağırlık olmaması tamam jet gibi de olmasın ama bazen çok ağır oluyor oyuncuların dönüşleri çıldırtıyor insanı sanki robotik hareket ediyorlarmış gibi inşallah bu seride birazcık estetik yaparlar oyuncuları.

Estetik olsunda çok hızlıda hareket ederlerse defans oyuncuları çok ağır kalıyor
  • valla ben cok umutluyum pes2010da cok güzel bana göre 2011 trailerinida izledim oynanış videolarınıda konami yina bitirmiş olayı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.