Şimdi Ara

Ay ortasında abonelik iptaline yanlış fatura kesimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kendimi bildim bileli kampanyasız sınırsız 1Mb TTNet ADSL kullanıyordum. Ancak Şubat ayında SmileADSL'e geçmek üzere TTNet'i iptal ettirdim.

    Şubat'ın 15'inde iptal için başvurdum, ve yine aynı gün internetim kesildi. Faturalar zaten otomatik ödemede, şimdiye kadar sorunsuz ödenmiştir hepsi. Aboneliği iptal ettirirken, borcu yoktur yazısı da aldım, yalnız iptal eden görevli:"Bir adet fatura daha gelecek, ancak yarı fiyatında olacak" dedi, ayın yarısından iptal ettirdiğimden dolayı.

    İptalden sonra bir adet daha fatura geldi ancak tam ücretlendirme yapılmış, yani sınırsız 1Mb ücreti olan 45.25TL. Faturadaki;
    -Fatura tarihi:01/02/2010
    -Dönem:Şubat-2010
    -Son ödeme tarihi:25/02/2010
    -Kotayı aşan kullanım miktarı Ocak-2010 0MB

    önemli bilgiler bunlar. Ben bu faturayı görünce TTNet'i aradım telefonla görüştüm, maille soru sordum, ancak ordaki "kazmalar" bir türlü bana açıklayıcı bir bilgi veremediler, müdürlüğe gitsem olay kolayca çözülecek ancak yol olarak ters bir yerde. Bir dediler ki bu fatura Ocak'ın faturasıymış, bir adet daha fatura gelecekmiş(başka hiç fatura gelmedi, yarı ücretli hiç fatura da gelmedi), bir de diyorlar ki o Şubat'ın tam faturasıymış.

    Arkadaşlar, TTNet'in fatura kesim zamanlaması nasıl? Benim durumumda ben mi TTNet'e, yoksa onlar mı bana dokundurmuş oluyor? Eski faturaları bulsam anlayacağım da durumu, hiçbiri yok.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.