Şimdi Ara

MYNET E-Kartlarına Uyarı Eklemiş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.sikayetvar.com sitesinden aldığım bir şikayet:

    45476


    Mynet Başına Dert Alabilir hasanyildirim 24 Mayıs 2005 mynet.com.tr web sitesinde yer alan e-kart bölümünü severek kullanıyoruz. Ama burada bir aksaklık vardır. Gönderen kısmına kimin mail adresini yazarsan mail ondan gitmiş gibi görünüyor. Buraya bir tane link eklenebilir. Diyelim ki ben e-kart göndermek istediğimde mail adresimi yazdığımda tarafıma bir tane link atılıp, ben o linki tıkladığımda geçerli olması gerekir. Aksi takdirde benim mail adresimi kullanarak olmadık mailler gönderilirse ben de haklı olarak mynet A.Ş’yi mahkemeye vermem gerekir.



    Bu şikayet 1415 kez okundu.




    08.09.2005 Sayın İlgili,Dünyadaki tüm örneklerinde ekart servisleri kullanıcı girişi (log in) gerektirmeyen bir servistir. Yani tüm benzer sitelerde üye girişi gerekmeden kullanıcı dilediği email adresini yazarak ekart gönderimi gerçekleştirebilir.Ancak kullanıcımızın da belirttiği gibi servis farklı amaçlarla kullanıldığında bu tip üzücü sorunlar yaşanabilmektedir. Kullanıcımızın bu şikayeti ilgili birimlerimizce değerlendirilmiştir. Adı kullanılan kişi ve/veya kişilerin haberi olmadan yasal sorumluluklar altında kalmaması için ekart servisinde gönderen adres bölümünde yer alan email ile ilgili ek bir açıklama getirilmiştir. Bu açıklama standart ebatta karakterlerle yazılmış ve hemen ekart numarasının altında kalacak biçimde net ve herkesçe görünebilir bir alana eklenmiştir. Uyarı metni aşağıdadır. Kullanıcımız konu ile ilgili tarafımızca bilgilendirilmiştir. 'Uyarı: Mynet, E-Kart gönderen kişi ve gönderilen adres bilgilerinin doğruluğunu garanti etmez.'SaygılarımızlaMynet Müşteri Hizmetleriwww.mynet.com


    27.05.2005hasanyildirim Sayın Yetkililer,Bu konuyu buraya yazma nedenim: Turkcell ile bir mahkemem var. Mahkemede bana ait olmayan kendilerine çekilen e-kartları delil olarak göstermeye çalışıyorlar. Sizde kabul edecekseniz ki e-kart kısmına kimin adresini yazarsanız ondan gitmiş gibi görünüyor. E-kartta adı geçen kişilere ait mail adresi belki var veya yok. Belki kendileri, belki onlar adına başkaları çekti. Mahkeme dosyamda MYNET E-KART ları (dosyamda ne varsa hepsi üzerinde araştırma yaptım) görünce bu konuyu araştırınca web sitenizde bir aksaklık gördüm. Turkcell'in beni haksız yere mahkemeye verdiğini ispatlamak için araştırma yapmam ve bunun neticesinde Turkcell'e haklı olarak tazminat davası açmam normal olacaktır. Çünkü hareketleri kişiliğimi git gide bozmaktadır.Burada affınıza sığınarak tarafınıza verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Sanırım Avukatlarım mahkeden MYNET A.Ş' den e-kart konusunda bir biir kişi isterse gönderirsiniz.SaygılarımlaHasan YILDIRIM0 535 242 21 82"Turkcell de bulduğu sistem açığı sayesinde, istediği hattı kontrol etme imkanı varken bunu Turkcell ile paylaşıp mahkemelik olan kişi"







  • Cidden bu kişi dikkatimi çekmeye başladı, ama bu ekart konusunu bilmeyenler için çok kötü bir durum. Tüm dünyada böyle uygulanıyor diye Türkiye de aynı uygulanması mantıklı değil. Mail adreslerine link verilse bana göre de iyi olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: boran

    Cidden bu kişi dikkatimi çekmeye başladı, ama bu ekart konusunu bilmeyenler için çok kötü bir durum. Tüm dünyada böyle uygulanıyor diye Türkiye de aynı uygulanması mantıklı değil. Mail adreslerine link verilse bana göre de iyi olur.



  • Bu e-kart işleri cidden çok kötü bişey yaaaa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yasar

    Bu e-kart işleri cidden çok kötü bişey yaaaa



    Birisi bana çok kötü bir şaka yapmıştı. Çok kötü olaylar olacak ki önlemini alacaklar
  • ekart ile çok güzel geyikler yapılır ama sonu iyi olmayabilir. Bu yüzden bunlara bir çare olması gerekir.
  • Burayı erler basmış yaaa, idmandan mı kaçtınız yoksa? Bizlere katıldığınız için teşekkür ederiz. Ne kadar çok katılım olursa o kadar faydalı olur .
  • Bu zatla ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_4032507/tm.htm linkinde mükemmel bir yazı var. Okumaya değer.
  • Böyle bir mail geldi mi sizede?

    Davetiye :)



    Merhaba,

    Size veya bir yakınıza yapılan haksızlıklar ile mücadele etmekte elinizden bir şey gelmiyorsa sizi de kurmuş olduğumuz sadebirsevgi grubuna davet ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin bize tanıdığı kanunlar çerçevesinde hakkımızı arayacağız. Her türlü yazılarınızı ülkemizin geleneklerine ters düşmeden sevgi, saygı, dostluk, dayanışma içinde bizler ile paylaşabilirsiniz.

    İnsanların huzurlu olması için elinizden geleni yapmak isterseniz sizi de aramızda görmek isteriz. Bizim için en değerli insan unvanı olan insan değil insanlara sevgi, saygı güler yüzle yaklaşandır.

    Beni tanımayanlar kendimi büyük gösterdiğimi söylerler aksine kendimi her zaman küçük gösteririm çünkü kendini büyük gösterenler her zaman hata yaparlar. Burada satırlarıma son verirken yaşınız ne olursa olsun elinizden öpüyorum. Grubumuza katılacaksınız di mi? :)


    Saygılarımla
    Hasan YILDIRIM
    0 535 242 21 82

    “Turkcell de bulduğu sistem açığı sayesinde istediği hattı kontrol etme imkanı varken bunu Turkcell ile paylaşıp mahkemelik olan kişi”

    NOT: Türk Telekomdaki ADSL ile ilgili yazımda bir başkasının kullanıcı adı ile internete girildiğinde, hangi kullanıcı adı ile bağlantı kurulursa indirilen dosyalar onun kotasına yazar demiştim. Buna bazıları itiraz etmişti ama sonra anladılar ki Türk Telekomda da böyle bir hata varmış.


    Grubun Email Adresi : sadebirsevgi@yahoogroups.com
    Gruba Katılma Adresi : sadebirsevgi-subscribe@yahoogroups.com
    Gruptan Ayrılma Adresi : sadebirsevgi-unsubscribe@yahoogroups.com
    Kurucu Adresi : sadebirsevgi-owner@yahoogroups.com


    Gruba Üye Olmak İçin sadebirsevgi-subscribe@yahoogroups.com adresine boş bir mail göndereniz, daha sonra gelecek maili tekrar gönderiniz.




  • Bu ekart olayı cidden tehlikeli birşey arkadaşlar.
  • Ekart mı ben almayım, ekart yüzünden erkek arkadaşıma gereksiz yere kızmıştım. Sonra anladım ki onun adına başkası göndermiş.
  • E-kart yüzünden kimlere şaka yapılmadı ki
  • Yalnızca uyarı eklemeleri yeterlimiki aslında link vermeleri gerekirdi.
  • Donanım Haber Yetkililerinden ricam bana ait olan konuların kilitlenmesi

    Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.