Şimdi Ara

Kasanızın LCD göstergesi (modifiye ürünü) - Com USB ve Bluetooth seçenekleri eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
13
Favori
11.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iletişim lpt(paralel port) - istek üzerine ekstra fiyat farkı ile com port, usb port ve bluetoothlu modeller da yapılır..

harici olarak istediğiniz yazıyı da ekleyebilirsiniz..
    boyutlar
     Kasanızın LCD göstergesi (modifiye ürünü) - Com USB ve Bluetooth seçenekleri eklendi

her türlü takas teklifini de düşünebilirim..
    adet:ne kadar talep olursa..
    daha da detaylı bilgi için bana pm aracılığı ile ya da profilimden msn öğrenip ulaşabilirsiniz..

GÜNCEL İLAN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 20 Temmuz 2016; 14:19:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Lütfen bana telefon numaranızı mesaj atabilirmisiniz almak istiyorum bende izmirdeyim
  • cevaplandı

• pm
  • cevaplandı

• Merhaba hocam sen bunu hazır haldemi satıyorsun yoksa sadece lcd mi ?? eğer lpt porta takıp çalışıcak dersen

1 metre şerit led + cooler master beyaz neon takas edermisin ?

yada üstüne + bişi daha
  • evet hazır tak çalıştır şekilde satıyorum yazılım desteği de veriyorum ancak ne yazıkki takas için önerdiklerin işimi görecek ürünler değiller..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • cevaplandı

• benim anakartta lpt port yok malesef pci lpt dönüştürücülerde biraz pahalı geldi bana

ayrıca resimlerde ekran rengi görünmüyor aydınlatma varmı oda belirtilmemiş mavi renkl üzerine beyaz font çok şık oluyor
  • Pm Attım Msn Ekledim :)
  • ürün duruyorsa pm at kardeşim
  • Sipariş üzerine istenildiği kadar yaptığım bi üründür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaptıklarından bir kaç tane video ve resim paylaşırsanız eminim daha çok sipariş alırsınız hatta ve hatta işiniz gücünüz bu olur :))

bu arada bende sipariş verebilirim modifiye için süper olur.

eline koluna sağlık dostum. ayrıca bunu cd-rom takılan yere monte edilmesi uygun bir vaziyete getirebilirmisin takıp çıkarması kolay olacak vidalanacak :)
  • bu ürünü inceliyorum kasa üzerinde çekilmiş fotoları mevcutmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieofsatan

Yaptıklarından bir kaç tane video ve resim paylaşırsanız eminim daha çok sipariş alırsınız hatta ve hatta işiniz gücünüz bu olur :))

bu arada bende sipariş verebilirim modifiye için süper olur.

eline koluna sağlık dostum. ayrıca bunu cd-rom takılan yere monte edilmesi uygun bir vaziyete getirebilirmisin takıp çıkarması kolay olacak vidalanacak :)

video ilanda mevcut aslında, daha farklı birşey mi istiyorsunuz?
    ekstra bir aparat v.s. hazırlamam daha fazla maliyet ve daha fazla işçilik demek bu da alıcıya çok daha yüksek fiyatlı bir ürün sunmam demek oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: nedim@tm

bu ürünü inceliyorum kasa üzerinde çekilmiş fotoları mevcutmu

bulabildiklerim bu kadar..

Ayrıca kasa dışı çektiklerime de şuradan bakabilirsiniz:
    http://imageshack.us/g/838/20120723175531.jpg/

• pm gönderdim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustam ön taraftaki 15 cm 4 cm kapağı dolduracak bir işlemin maliyeti ne olur 5.25'' sürücüye takamıyor muyuz 5,25 sürücü olursa
    harika olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakir0006 -- 16 Ağustos 2012; 21:32:06 >
  • oled olayıda varmı merak ettim buradaki videoda sizinmihttp://www.youtube.com/watch?v=su2JT4yuk50&feature=relmfu mükemmel bir işçilik elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakir0006 -- 16 Ağustos 2012; 21:40:38 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.