Şimdi Ara

Piranha 3D (2010)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hills have eyes yapımcısından 300 ün prodüktöründen Piranha 3d

efsane bi film olucak

ilk trailer
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bi kapak falan koysaydın keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 1 Haziran 2010; 10:02:26 >
  • Eski filmlerde Piranhalar, korku amacıyla çok kullanılırdı ama bir süredir gözden düşmüştü. Aynı korku psikolojisinin geri dönmesi güzel

şimdi bir sorum var...
    dirilerin üzerleri toprakla örtülür mü? ya da…
    siz hiç bir okyanusu dudaklarından öptünüz mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 SONY 3D TV
    12 yıl önce açıldı
    Dune HD 3D Serileri - 2013
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hills Have Eyes idare eder, 300 komik, piranalar tırstırıcı, 3D olayı sıkıcı= Belki izlenecek bir film.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • artık eski tarz korku öğeleri insanları korkutmuyor , yok timsah pirana köpek balığı filan . Çık sudan yani çok mu zor. Girme suya işte pirana var.

Orijinalden alıntı: the_manyah

artık eski tarz korku öğeleri insanları korkutmuyor , yok timsah pirana köpek balığı filan . Çık sudan yani çok mu zor. Girme suya işte pirana var.

Sen de haklısın.

http://cineshoot.blogspot.com/2010/01/piranha-3dnin-ilk-fragman-szd.html
    http://cineshoot.blogspot.com/2010/05/piranha-3dden-taptaze-fragman.html
  • 3d çekilmeyen film olmaz yakındaDeğişik tarzda bir film olacağa benziyor
  • Konusu, senaryosu aşırı derece basit daha önce bir çok kez işlenmiş olan ama günümüz efektleriyle bezendiği ve uzun zamandır bu tarz filmlerin çıkmadığı zaten günümüz filmlerinin çoğunun aynı sıradan senaryo düzlemi içinde olduğu bilindiğine göre sadece efektleri için ya da boş bir zamanı bir sıkılmadan geçirmek için izlenebilir. Bu tarzda bir filmi ilk kez seyredecekler için müthiş gelebilir tabi. Film benim için sepet dışı.

Sahneler çok karanlık. 3D olunca zaten daha bir iyice karanlık olacak iyice. Detaylar gölgede olunca, 3D filan hak getire. Bir kaç piranha üzerimize atlayacak hepsi o.

Şu adamlar Avatar'ı izleyip bir ders alamadılar nedense. 3D çekecekseniz, inadına aydınlık mekanlar koyacaksınız. yoksa rezil olur prodüksiyon. Filmi karanlık sahnelerle çekmek, detayları gizlemek için bir numaradır aslında. Ama bu 3D filmde kabul edilebilir olmaktan çok uzaktır.

Avatar'daki pandora'nın gece bile ışıl ışıl olma sebebi bu. Gecenin bir vakti karanlıkta kime ne göstereceksiniz? Adam bakmış olmuyor, böcekleri aşmış ağacın dallarını boydan boydan led hortum yapmış çıkmış. Maksat ışık nerden geliyor ya dedirtmemek.

Bunlarda şaşırıp "3D'ymiş bre..." diye ilk baskında 3-5 kuruş toplama derdinde olan filmler, hepsi bu.

Hikaye mi? En çıplak ve podyumdan gelmiş gibi duran kız ilk ölecek. Öpüşen filan olursa zaten hiç şansı yok. Cıvık cıvık şakalar yapan çocuk ölmekten beter olacak filan.. Bilim adamları bas bas bağıaracak, belediye başkanımıdır, otel sahibim neyse iplemeyecek.. Bildiğimiz bayat hikaye olacak. İçimden bir ses öyle diyor.

Fragmanda hoşuma gitti ayrıca piranhalarla ilgili uzun zamandır..

Yalnız, fragmandan göründüğü kadarıyla, o balıklar piranha filan değil, zerre kadar alakası yok. Taksonomik olarak sazana daha çok benziyorlar netekim. Hani hayal kırıklığı olmasın.

Orijinalden alıntı: the_manyah

artık eski tarz korku öğeleri insanları korkutmuyor , yok timsah pirana köpek balığı filan . Çık sudan yani çok mu zor. Girme suya işte pirana var.

Hiç bu açıdan bakmamıştım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.