Şimdi Ara

//////SATILIK gigabyte 890gx anakart/////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    asus anakartı kendim kullanmaya karar verdim arkadaşa aynı çipsetin (890gx) gigabyte anakartını sattım.güzel bi alışverişti güle güle kullansın.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 4 Haziran 2010; 13:31:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dizanteri

Ankaradan satılık 10 günlük anakartım tertemiz olup sadece toplamda 1 saat kullanılmıştır

çok güzel bir anakart fiyatta az bir pazarlıkla çok güzel olur ancak merak ettim 1 saat kullanmak için mi aldınız
    yani satma sebebi nedir
  • Hocam aynı çipsetin yani 890gx in gigabyte olanıda var bende oda 1 -1.5 aylık.o yüzden bunu satılığa çıkardım.yani aklınızda en ufak soru işareti kalmasın.gigabyte birazdaha ucuz olduğu için onu kullanıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 3 Haziran 2010; 8:59:15 >
  • pm
  • arkadaşın anakartınıda ben aldım sanırım buraya yazmayı unuttu .. Tolgacığım iyiki bugün seninle tanıştım yanlış bir sistem toplamayacağım inşallah sayende .. Allah razı olsun
  • sağolun hocamsizinle alışveriş yapmakta benim için bir zevkti.ileriye dönük sata3 usb3 bir anakart olan 890gx çpsetli gigabye anakartınızı güzel günlerde kullanmanız dileği ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.