Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoper01 -- 6 Aralık 2010; 20:57:10 >

• soğutucu, ekran kartına apayrı bi hava katmış cillop gibi duruyo hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownClock01

soğutucu, ekran kartına apayrı bi hava katmış cillop gibi duruyo hayırlı satışlar
    O ekran kartınada böyle bir soğutucu lazım siz yükteyken 80 85 diyorsunuz fakat 95 dereceyi geçtiğini biliyorum o kartın çok aşırı sıcak bir kart referans 4850 gibi

Fakat soğutucu mükemmel olmuş.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro35

O ekran kartınada böyle bir soğutucu lazım siz yükteyken 80 85 diyorsunuz fakat 95 dereceyi geçtiğini biliyorum o kartın çok aşırı sıcak bir kart referans 4850 gibi

Fakat soğutucu mükemmel olmuş.....

Alıntıları Göster
    1 ay önce 350 tl ye satıldı buradan,tabi kapışıldı anında ama yine de fiyat cok yüksek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

1 ay önce 350 tl ye satıldı buradan,tabi kapışıldı anında ama yine de fiyat cok yüksek bence.

Bilmeden Yorum yapma Arkadaşım.Bu Kartın üzerinde 130 Tl Lik Soğutucu Var

Hayırlı Satışlar Dilerim Üstad Gerçekten Cillop Gibi olmuş Kart.Bende de Powercolor 4870 x2 Var Amerikadaki Arkadaşıma Sipariş Vermiştim Ebaydan gelirken Getirecekti Ama Bekliyorum Hala ki Amerikadan gelcek :) (Malum Kargo Masrafından Kaçıyoruz ve Bekliyoruz :)).Bana Kullanmak Nasib olmadı henüz Ama Bu Kartı O soğutucu İle Kullanıp Görmeyi Çok İstiyorum.Bakalım Hayırlısı.Kartı Almayı Düşünen Arkadaşlarım için Küçük Bir Bilgilendirme Yapmak İsterim.Bildiğim Kadarıyla Bu Soğutucuyu taktıktan Sonra Kart Garanti Dışı Kalıyor.Yanlışım Varsa Düzeltebilirsiniz..Tekrardan hayırlı Satışlar...

• quote:

ya bu cahil zihniyetten nefret ediyorum. yaw adam gibi bi araçtır öyle gel üstündeki sogutucu 140 TL cahil olmyın bukadar ya.

fiyat süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

quote:

ya bu cahil zihniyetten nefret ediyorum. yaw adam gibi bi araçtır öyle gel üstündeki sogutucu 140 TL cahil olmyın bukadar ya.

fiyat süper

Alıntıları Göster
    istediği kadar140 tllik soğutucu olsun 420 taş catlası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

bu kelime ile donanım bilginizi tamamen ölçtüm

--------------------------------------------------------------------

bunu 480 den aşagı kesinlikle satma hocam yıllardır bu forumda al sat yapıyorum çok böyle diyeni gördüm merak etme.
  • quote:

quote:

bu kelime ile donanım bilginizi tamamen ölçtüm

--------------------------------------------------------------------

bunu 480 den aşagı kesinlikle satma hocam yıllardır bu forumda al sat yapıyorum çok böyle diyeni gördüm merak etme.

Alıntıları Göster
    500tl ye 5870 alınır yahu bu ne fiyat hacı maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bilip bilmeden yorun yapmayın . Hakka giriyorsunuz. Arkadaşı hiç tanımam bende 4870x2 satıyorum

ben uygun fiyat istiyorum 370 tl fakat bu cihazda bahsi geçen artic in özel fanı var ki bu raya olumsuz yorum yapanlar kesinlikle 4870x2 kullnıcı değiller. bu aleti kullanan biri 4870x2 için artic hd4870x2 fanının nekadar büyük bir ilaç oldugunu bilirler.

madem bilmiyorsunuz boş yazmayın. 140 tl ye firebal ayda 4-5 tane getiriryor ve hemen bitiyor.

ve azcık inceleme okursanız görürsünüzki 75 dere defaultta olan 4870x2 yi 35 dereceye çeken , 100% load da 105 dereceden 55 dereceye çeken İNANILMAZ bir fandır bu aletin üstündeki.

ve 4870 x2 lerden inanılmaz bir kabir azabı gibi fan sesi gelir. hele %80 i geçirirseniz fan a odadan çıkın dışarı. bu alette ses mes yok sesi tam 10 kat düşürmüşler. 50 db ses gitmiş 5 db veriyor şimdi.

İlanı kirletmeyin fuzu li yazılarınızla. fiyatı çok ucuz değil ama pahalıda değil. artı belliki 400 e saymış fanıda 100 e 500 istemiş. 480 olabilir di ama yapmamış buna aşırı pahalı diyemezsiniz. ayrıca bu kart dx 10 platformunda 5870 den iyidir. ve bunu 480 gibi rakama aldıgınızda f/p olarak üstüne bulamazsınız.

üste arakdaş 500 e 5870 war demiş. malesef yok öyle bir piyasa. f/p olarak bu cihazın üstüne yok

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam siz sanırım hiç anlamıyorsunuz bu işten .

kartın sıfırı gold da şuan var gold/forum istanbul =884 tl.

farkındaymıymışın 2. el miş ? hocam Allah aşkına yazdıklarını okuyormusun? bukartn performansından haberin varmı?

dx 10 olan kart 4870x2 dir bunu kavrayamamışsınız açıklıyayım . dx 10 bazında yani dx10 oyunarında 5870 den daha iyidir bu kart. cahilce yorum yaptıgınız ortada zaten.
    quote:

dx10 platformunda değil ayrıca 5870 dx11 platformunda kart

üste yazdıklarımdan bunu çıkara bildiyseniz zaten tartışmaya luzum yok. donanım incelemeleri koycaktım ama şu yazdıgınızı tekrar okudum ve vazgeçtim. cahil hep cahildir kabullenmediği sürece. insan okudukca nekadar cahil oldugunu anlar

• quote:

Hocam siz sanırım hiç anlamıyorsunuz bu işten .

kartın sıfırı gold da şuan var gold/forum istanbul =884 tl.

farkındaymıymışın 2. el miş ? hocam Allah aşkına yazdıklarını okuyormusun? bukartn performansından haberin varmı?

dx 10 olan kart 4870x2 dir bunu kavrayamamışsınız açıklıyayım . dx 10 bazında yani dx10 oyunarında 5870 den daha iyidir bu kart. cahilce yorum yaptıgınız ortada zaten.
    quote:

dx10 platformunda değil ayrıca 5870 dx11 platformunda kart

üste yazdıklarımdan bunu çıkara bildiyseniz zaten tartışmaya luzum yok. donanım incelemeleri koycaktım ama şu yazdıgınızı tekrar okudum ve vazgeçtim. cahil hep cahildir kabullenmediği sürece. insan okudukca nekadar cahil oldugunu anlar

Alıntıları Göster
    Şunlarıda ekleyeyimki cevap verecek birşeyiniz kalmasın

bu link 4870 x2 nin gtx 285 gibi kartları nasıl parçaladıgını bizzat gösterir.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/588/pg3/ati-r700-preview-call-of-duty-4.html

bu link ise 5870 in 4870x2 karşısındaki durumunu ortaya koymaktadır.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/842/pg1/ati-radeon-hd-5870-graphics-card-introduction.html

Birdahakine bir donanım hakkında atıp tutacak iseniz daha dikkatli olunuz. Yaptıgınız Hakk ka girmekten başka hiçbirşey değildir

Bukarta 370-400 aralıgında stok fanı ile sahip olabiliyorsunuz. Bana bu forumda tek bir kişi bile çıkıp diyemezki bu kardan iyi bir f/p kartı vardır diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 2 Haziran 2010; 22:06:33 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yaw hocam Sende anlamama durumu var.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/842/pg1/ati-radeon-hd-5870-graphics-card-introduction.html

yaw görmüyormusunuz 5870 den daha iyibir kart oldugunu

nedemek 5870 le 4870x2 yakşılaştıramazsınız? bu nasıl bir mantıktır? neyi kabullenmemeye çalışıyorsunuz. Yaw tamam Cahilsinizde insan görür de kabul eder susmasını bilir.

Yaptıgın kurdugun cümlelere bak sadece boş muhabbet. yok efendim karşılaştıramasın cahilsin ? sen ne diyon hocam hayatımızı verdik donanıma biz 2 ekran kartıdır bu biri işlemci biri ekran kartı değil bal gibi kıyaslarım

dx 10 için 5870 alan enayidir. bu kart dx10 oyunlarında 5870 in önünde dir üste link konulmuştur bakmasını tıklamasını bilen tıklar bakar zahmet eder örenir cahilliğini kapatır.

daha konuşmaya gerek yok çünki yaptıgımız seviyeli bir tartışma değil ben professionel inceleme koyuyorum siz orda boş konuşuyorsunuz.

iyi akşamlar.

satıcıdanda özür dilerim böle hak hukuk durumu olunca duramıyoruz . hayırlı satışlar

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben anlatım hata bende seviyenize inemedim özür dilerim

Bakınız

1. olarak bu karta 420 gibi bir rakam dediniz burda hoop dedik sizlere.

bunun nedeni kartın ikinci elinin piyasası stok fan ile 380-400 arası olmasıydı ve kartın 140 tl lik özel bir sogutucuya sahip olmasıydı.

bu varan 1

2. olarak
    quote:

ohaa birde 5870 den iyidir demek cahillikten başka bir şey değildir

gibi bir kelime kulandınız hemen yukarıda bunu sizze professionel bir inceleme ile ispatladım.

sanırım siz dx10 ve dx 11 i anlayamamışsınız. dx 10 oyunlarında bu 2 kartın performansı karşıaltılmış verdiğim incelemede ve 4870x2 daha iyi bir kart olarak görülmüş.

bu varan 2 burdada yanıldınız.

3. olarak 5870 i sadece dx10 oyunlarını oynamak için alanlar yanlış bir seçim yapıp enayı durumuna düşerler dedim. buna itiraz eden bi siz varsınız sanırım

çnki gidip 370 e bi 4870x2 aldıgınızda daha iyibir dx10 performansı alacak iken 650 verip 5870 almak mantıksız oluyor ve buda bu kartı F/P kartı yapıyor. buda 3.

ve 3 dür yanıldıgınızı ispatladım.

Zahmet edip linklere bakabilseydiniz nekadar boş yorum yaptgınızı anlıcaktınız zira size yönelttiğim hiçbir itama cevap vemediniz.

F/P nedir de bilmediğinize inanıyorum. Fiyat/ Performans demektir.
    GTX 285 i bu yüzden koydum 400 tl civarı bir kart ve 4870x2 onun 2 katı performans sergiliyor. niye koydugumu belki anca anlaya bilmişsinizdir. daha fazla rezil olmayın isterseniz. yazmanıza gerek yok

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam neden yapmayayım 2 yemi böleyim kartı olurmu böle saçmalık. yeter da bi yere kadar hatanızı kabullenin

millet 5870 ile 5970 i kıyaslamayacakmı şimdi olurmu böyle saçma şey.

400 tl ye kaçtane gtx285 alabilirsiniz ??

400 verip 4870x2 alına biliyor ve bu kart bahsi geçen diper kartlardan iyi ise bu onu F/P lideri yapar. bu bilgileri kullnıp bu kanaate varmıyyorsanız nediyeyim. zaten incelemer ve yorumlar ordata. ben sizinle uraşmadıgımdan farklı bir inceleme koymuyorum. zira seviyemiz uyuşmuyor. professionel b yorum bekledim ama bulamadım bence daha yazmayın

• quote:

tek kart gtx285 4870x2ye gayet iyi rakip olmuştu tek linkle haklı olacağınızı sanıyorsanız araştırmalarınız daha net bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim tek gpu ile çift gpu karşılaştırması yapmayınız

Kusura bakmayın da , şimdi konuyu farklı bir yöne çekmeye çalışıyorsunuz ve bu çok çirkin bir durum , siz ilk önce ne dediniz ; ''ohaa birde 5870 den iyidir diyorsunuz , bu cahillik'' dediniz , tek gp , çift gpu diye birşey demediniz , olay farklı bir boyuta ulaşmasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

quote:

tek kart gtx285 4870x2ye gayet iyi rakip olmuştu tek linkle haklı olacağınızı sanıyorsanız araştırmalarınız daha net bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim tek gpu ile çift gpu karşılaştırması yapmayınız

Kusura bakmayın da , şimdi konuyu farklı bir yöne çekmeye çalışıyorsunuz ve bu çok çirkin bir durum , siz ilk önce ne dediniz ; ''ohaa birde 5870 den iyidir diyorsunuz , bu cahillik'' dediniz , tek gp , çift gpu diye birşey demediniz , olay farklı bir boyuta ulaşmasın lütfen.

Alıntıları Göster
    Olsun ege abi baştan beri cayıyor zaten

hayıt tek çif olayı olsa ne olur basit bir insan mantıgı

400 e bir kart alıyorsunuz ve 400 e alabileceğiniz bütün kartlardan hatta 550 ye alabileceğiniz kartlardan daha iyibir dx10 performansı veriyor vu bu durum onu F/P performansı yapmıyor öle mi

...

bazen susmak en iyi cevaptır

• quote:

Hocam neden yapmayayım 2 yemi böleyim kartı olurmu böle saçmalık. yeter da bi yere kadar hatanızı kabullenin

millet 5870 ile 5970 i kıyaslamayacakmı şimdi olurmu böyle saçma şey.

400 tl ye kaçtane gtx285 alabilirsiniz ??

400 verip 4870x2 alına biliyor ve bu kart bahsi geçen diper kartlardan iyi ise bu onu F/P lideri yapar. bu bilgileri kullnıp bu kanaate varmıyyorsanız nediyeyim. zaten incelemer ve yorumlar ordata. ben sizinle uraşmadıgımdan farklı bir inceleme koymuyorum. zira seviyemiz uyuşmuyor. professionel b yorum bekledim ama bulamadım bence daha yazmayın

Alıntıları Göster
    battıkça batıyorsunuz yok profesyonelmişde vs....gereksiz yere çektik konuyu sayenizde satıcı arkadaştan özür diliyorum son mesaj hariç hepsini siliyorum... nerden nerey geldi konu ben fiyattan bahsettim siz kim kimi geciyordan bahsettiniz...

• quote:

battıkça batıyorsunuz yok profesyonelmişde vs....gereksiz yere çektik konuyu sayenizde satıcı arkadaştan özür diliyorum son mesaj hariç hepsini siliyorum... nerden nerey geldi konu ben fiyattan bahsettim siz kim kimi geciyordan bahsettiniz...

Alıntıları Göster
    Way be anlamamak için direnen ilk defa böyle brini gördüm

bari üste yazdıklarını yalan lama. neden hiç bi soruma cevap veremediniz?

4870x2 F/P nin babası bir karttır üstüne yoktur isteyen otursun alasın kabul etmesin.

hiçbir verikoymadan konuşsun

2. el fiyatıda normaldir bilmeyen anlamaz hocam sen bu fiyattan aşaga verme min 480 de.

• quote:

Way be anlamamak için direnen ilk defa böyle brini gördüm

bari üste yazdıklarını yalan lama. neden hiç bi soruma cevap veremediniz?

4870x2 F/P nin babası bir karttır üstüne yoktur isteyen otursun alasın kabul etmesin.

hiçbir verikoymadan konuşsun

2. el fiyatıda normaldir bilmeyen anlamaz hocam sen bu fiyattan aşaga verme min 480 de.

ya tamam neyse kırıcı olduysam her 2 tarafada özür ama benim düşüncem değişmedi onu sölemek isterim eywallah güzel tartışmaydı seviyeyi aşmadık aslında teşekkür ederim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.