Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
40.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Malumunuz LOST bitti, 24 bitti. Chuck bitti. HIMYM bitti. TBBT bitti. V bitti. Fringe bitti. FF bitecek.
    Meydanda dizi kalmadı :)

Uzun süredir başlamak istediğim komedi dizisi Community'de ilk sezonunu tamamlamış bulunuyor. İlk sezon 25 bölümden oluşuyor. DP'de 15. bölüme kadar türkçe altyazı mevcut.

Ben ilk bölümü izlemiştim. Kısacası hukuk diplomasında doğan bir prüzden dolayı meslekten geçici olarak men edilen bir avukat bu hakkını yeniden kazanmak için devlet yüksekokula geri dönüp dersleri almak zorunda kalıyor. Hayat tecrübesi yüksek bu abimiz bir kızı tavlayacağım diye ispanyolca bildiğini sallıyor kızda bunu ciddiye alıp bir öğrenci grubu kuruyor. Bu öğrenci gurubundada değişik yaşlarda, iletişim bozukluğu olan her biri abzürt ilginç tipler var. Dizide bu grubun okulda derslere birbirlerine ve hayata karşı davranışlarını ve sorunlarını mizahi bir dille ele alıyor.

Eğlenceli bir dizi. Bu sezonu ABD'de oldukça beğenildi. Şans verip izleyin derim

http://www.nbc.com/community/
    http://www.imdb.com/title/tt1439629/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 9 Haziran 2015; 15:51:47 >

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• sanki TBBT kokusu aldım

izleyici yorumlarına göre ben de başlayabilirim belki ...

Orijinalden alıntı: mtylmz07

sanki TBBT kokusu aldım

TBBT kadar olmasada eğlenceli bir diziye benziyor
    bu hafta yoğunum haftasonu 3-5 bölüm izlerim inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: mtylmz07

sanki TBBT kokusu aldım

TBBT kadar olmasada eğlenceli bir diziye benziyor
    bu hafta yoğunum haftasonu 3-5 bölüm izlerim inşallah

Alıntıları Göster
    ilk bölümü indiriyim bi deneme sürüşüne çıkalım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Weeds le birlikte bununda ilk bölümünü indiriyorum. Bakalım nasıl dizilermiş

Orijinalden alıntı: mct2002

quote:

Weeds le birlikte bununda ilk bölümünü indiriyorum. Bakalım nasıl dizilermiş

Alıntıları Göster
    Listeme aldım. Yazın izlerim. Umarım o zamana kadar tüm bölümler çevrilir.

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd

• quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Listeme aldım. Yazın izlerim. Umarım o zamana kadar tüm bölümler çevrilir.

Alıntıları Göster
    oyuncuları gözüm tuttu izleyeceğim bakalım

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

oyuncuları gözüm tuttu izleyeceğim bakalım

Alıntıları Göster
    ilk bölüm için yorumum:
    kadro gayet iyi insan hemen ısınıyo ama ilk bölüm için sadece belirli yerlerde güldürdü öyle kahkahaya boğmadı yani
    ve bir şey daha oyuncular bi rapci kadar hızlı konuşuyolar neden böyle yoksa banamı öyle geldi
    komedi dizilerinin vazgeçilmezi bir adet yabancı arap çocuk (amed ) bulundurmakta ama çocuğu sevdim gayet sosyal biri kendi çapında
    7/10 vereyim ilk bölüm için bölümler 25dk kadar az bi zaman olduğu için fazlada bişey söyleyemiyorum

• quote:

ilk bölüm için yorumum:
    kadro gayet iyi insan hemen ısınıyo ama ilk bölüm için sadece belirli yerlerde güldürdü öyle kahkahaya boğmadı yani
    ve bir şey daha oyuncular bi rapci kadar hızlı konuşuyolar neden böyle yoksa banamı öyle geldi
    komedi dizilerinin vazgeçilmezi bir adet yabancı arap çocuk (amed ) bulundurmakta ama çocuğu sevdim gayet sosyal biri kendi çapında
    7/10 vereyim ilk bölüm için bölümler 25dk kadar az bi zaman olduğu için fazlada bişey söyleyemiyorum

Alıntıları Göster
    Chevy Chase

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Chevy Chase

Alıntıları Göster
    2. bölüm baya eğlenceli. farklı geyik şeyler var şimdi burdan yazmakla olmuyor.

tek zorluk bazen altyazı hızlı geçiyor cümleyi tam okuyamadan

• quote:

2. bölüm baya eğlenceli. farklı geyik şeyler var şimdi burdan yazmakla olmuyor.

tek zorluk bazen altyazı hızlı geçiyor cümleyi tam okuyamadan

Alıntıları Göster

en sağdaki adam ispanyolca öğretmeni olarak 2. bölümde diziye giriyor tam bir piskopat

• quote:

en sağdaki adam ispanyolca öğretmeni olarak 2. bölümde diziye giriyor tam bir piskopat

Alıntıları Göster
    3 ve 4'üde izledim kesinlikle nasıl başlayıp bittiğini anlamıyorum artık. Çok eğlendirici bir dizi.
    Şu abed ile zenci her bölümün sonunda acayip komik şeyler yapıyorlar sırf onun için bile izlenir

• quote:

3 ve 4'üde izledim kesinlikle nasıl başlayıp bittiğini anlamıyorum artık. Çok eğlendirici bir dizi.
    Şu abed ile zenci her bölümün sonunda acayip komik şeyler yapıyorlar sırf onun için bile izlenir

Alıntıları Göster
    Bende yakın bir zamanda başlamayı düşünüyorum bu diziyi, yorumlar baya olumlu.

Orijinalden alıntı: XR9

Bende yakın bir zamanda başlamayı düşünüyorum bu diziyi, yorumlar baya olumlu.

Alıntıları Göster
    Chuck'ın Ted Roark'ı da buradaymış. Bir ara izlerim, teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Chuck'ın Ted Roark'ı da buradaymış. Bir ara izlerim, teşekkürler.

Alıntıları Göster
    the office, it's always sunny in philadelphia, scrubs felan izleyin.. veya ne bileyim açın friends'i tekrar izleyin derim...

Orijinalden alıntı: wildlove

the office, it's always sunny in philadelphia, scrubs felan izleyin.. veya ne bileyim açın friends'i tekrar izleyin derim...

Alıntıları Göster
    Eğlenceli birşeye benziyor.

ne alaka??

------------

şu çinli ispanyolca hocası bomba ya piskopat herif 5-6'yıda izledim izledikçe izleyesim geliyor kesinlikle çok eğendirici

• quote:

quote:

ne alaka??

------------

şu çinli ispanyolca hocası bomba ya piskopat herif 5-6'yıda izledim izledikçe izleyesim geliyor kesinlikle çok eğendirici

Alıntıları Göster

7.bölüm abed'in batman taklidi süper ya

• quote:

7.bölüm abed'in batman taklidi süper ya

Alıntıları Göster
    tavsiyeni dikkate aldım,yarın sabah kahvaltıda başlarım,ve buraya düşüncelerimi de yazarım.

--------------------------

izledim dizinin ilk bölümünü açıkcası pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.kim bilir tanışma bölümü olduğu için böyledir,ancak bu hali ile the big bang theory olması çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 3 Haziran 2010; 9:28:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

tavsiyene dikkate aldım,yarın sabah kahvaltıda başlarım,ve buraya düşüncelerimi de yazarım.

çoğu dizide olduğu gibi ilk 1-2 bölüme pek alışılmıyor ama sonrası geliyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.