Şimdi Ara

Apple, 13.3-inç MacBook modelinde güncellemeye gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • iPhone HD için artık son hazırlıklarını yapan Apple, 13.3-inç boyutundaki MacBook modelinde güncellemeye gitti. Daha güçlü işlemci ve yeni ekran kartı seçenekleriyle donatılan dizüstü bilgisayarın artık daha çekici bir kimliğe büründüğü ifade ediliyor.


    Artan donanım kapaistesiyle birlikte pil ömrü de güncellenen ve 10 saate kadar çalışma süresi sunduğu belirtilen dizüstü bilgisayar, 999$ seviyesindeki baz modelinde 1280 x 800 piksel çözünürlüğünü destekleyen 13.3-inç LED backlit ekran ile birlikte sunuluyor.


    2.4GHz'de çalışan çift çekirdekli Core 2 Duo işlemci ile donatılan sistem 2GB bellek ile geliyor ancak 4GB desteği de sunuluyor. Depolama sürücüsü olarak 250GB kapasiteli diskin kullanıldığı MacBook'da, ekran kartı olarak Nvidia'nın GeForce 320M çözümüne yer veriliyor.


    Optik sürücü olarak 8x hızında kayıt yapan DVD yazıcının kullanıldığı güncellenmiş MacBook modelinin diğer özellikleri arasında, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.1, entegre 63.5 Watt/saat lityum polimer pil gibi detaylara yer verildiğini görüyoruz.


    Apple'ın yeni güncellediği 13.3-inç MacBook modelinin, yakın zamanda Apple mağazalarındaki yerini alması bekleniyor.








  • pil ömrü gerçekten güzel olmuş
  • gerçekten iyi olmuş hem taşınabilirlik hemde oyun oynanabilirlik açısından ki 3d mark 06 da 4754 ouan almışl gerçekten çok hoş olmuş :)
  • Helal olsun Apple'a , işte budur.Kaliteli sorunsuz cihaz , cep telefonu uretıcılerı iphone'a benzeyeyım dıye takla atıyorlar dıger onde gelen notbook uretıcılerı bıraz feyzalsınlar macbook serısınden.Tek parca alumunyum govde..kısaca tum bılesenlerınde özen .Helal olsun.
  • sendemail o tek parça alm blok mac book prolarda mevcut normal modellerde değil ama fikirlerine sonuna kadar katılıyorum birde türkiye fiyatları uygun olsa
  • aliminyumu yanlış olmuş ama evet. Ama bu beyaz macbookda yekpare parça. sadelik, göze hoşluk, sağlamlık kısaca kalite kokuyor her yanı.
  • bu guncel versiyon hosuma gitti. kuzenime bu modeli getirtmek istiyorum amerikadan cidden guzel cihaz.
  • Netbook gibi pil ömrü var da, Core i serisi varken nedir bu güncelleme şimdi ?
  • asus , toshiba , hp ... falan core 2 duo 2.4 ghz-2 gb ram li yeni bir laptop çıkarsa denmedik laf kalmaz ancak apple çıkarınca helal olsun , yaşa , yürüüüü kim tutar seni..... gibi kelimeler zikredilmiş. anlamak çok güç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbonurcan

    asus , toshiba , hp ... falan core 2 duo 2.4 ghz-2 gb ram li yeni bir laptop çıkarsa denmedik laf kalmaz ancak apple çıkarınca helal olsun , yaşa , yürüüüü kim tutar seni..... gibi kelimeler zikredilmiş. anlamak çok güç


    evet, asus, toshiba,hp ... falan bana 10 saat bataryası olan 1 tane laptop çıkartsınlar önce. işlemci ondan sonra gelir en azından benim için. laptop alıyorsun desktopa göre en önemli farkı prize ihtiyaç duymaman. bu durumdada asıl senin fikrini anlamak çok güç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyozcan -- 19 Mayıs 2010; 3:30:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alyozcan

    quote:

    Orijinalden alıntı: fbonurcan

    asus , toshiba , hp ... falan core 2 duo 2.4 ghz-2 gb ram li yeni bir laptop çıkarsa denmedik laf kalmaz ancak apple çıkarınca helal olsun , yaşa , yürüüüü kim tutar seni..... gibi kelimeler zikredilmiş. anlamak çok güç


    evet, asus, toshiba,hp ... falan bana 10 saat bataryası olan 1 tane laptop çıkartsınlar önce. işlemci ondan sonra gelir en azından benim için. laptop alıyorsun desktopa göre en önemli farkı prize ihtiyaç duymaman. bu durumdada asıl senin fikrini anlamak çok güç.


    Sony Z serisi yuksek kapasiteli bataryasiyla 10 saat kullanim suresi taniyor...




  • kardesim bende 2 tane laptop var ,biri acer dıgerı asus ,2si de ust duzey laptop ve bunları alırken bayagı arastırmıstım ,apple harıcınde hıcbır marka o denli pil suresı arz etmıyor ,kaldı kı apple dısında bır markayı potansıyel sorunlarla alıyorsunuz, bu arada asus ve dell markasının hakkını yememek lazım adamlar çok iyi hatta dayımda dell var 10 senedir ılk gunku gıbı kullanıyor ofısınde.Ancak ben ılk basta acerı almadan once apple alayım dıyordum tek engel fıyatıydı,
    şimdi acerı satıp macbook almak ıstıyorum abd fıyatı net 999dolar 1 aya kalmaz ebay e duser.kısmetse alıcam ve artık bılgısayar tuketımını 6-7 senelıgıne sonlandıracagım...apple ın hangı urunu olursa olsun begenmedıgım yegane unsur itunes samalıgı ,tam ezıyet ve para tuzagı dıger hersey ninem de konforla kullansın dıye yapılmıs sanki, baska markaların netbook formunda dahii 3-4 saatten fazla pil oldugunu sanmıyorum...
    herkese saygılar kıymetlı arkadaslar...
  • elma kullanıcılarına elmaları ile mutluluklar dilerim
  • asus ve dell (özellikle xps serisi) laptoplarının kalitesi ve performansı bence pek tartışılabilir bir konu değil ikiside geçtiğimiz sene en kaliteli satış sonrası destek ve en problemsiz donanım ödüllerini alan firmalardan birisi (bir diğeride apple). asus ve dell yaklaşım olarak appledan farklı, bu iki firmada yüksek performanslı "taşınabilir iş istasyonu" mantığında laptoplar üretiyorlar. tabi netbook kategorisini bunun dışında bırakıyorum...

    Fakat yeni ekran kartı ile macbook gerçekten çok cazip bir cihaz haline geldi. herkes pahalı diyor ama 13'' laptoplardaki fiyatlara baktığınızda bu donanım / pil ömrü ve ürün kalitesi anlamında yarışabilecek bir laptop yok.

    sony z serisini yazmış bir arkadaş, Z serisinin muadili apple da macbook air dır, macbook değil.. bakalım macbook air yenilenmesinde ne kadar pil ömrü görücez :))
  • 13" pazarında bence en iyi ürün. Bana kalırsa macbook lar içerisinde ki tek alınabilir ürün. Neden derseniz 13" pazarındaki çoğu laptopların donanımlarından üstün. Ancak iş öteki macbooklara gelince kesinlikle verilen parayı hak etmiyolar donanım olarak çok çok zayıflar. En azından artık apple i5 işlemcileri bir an evel kullanıcılarla buluşturmalı çok geç kaldılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeGaSuS@01 -- 19 Mayıs 2010; 19:09:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeGaSuS@01

    13" pazarında bence en iyi ürün. Bana kalırsa macbook lar içerisinde ki tek alınabilir ürün. Neden derseniz 13" pazarındaki çoğu laptopların donanımlarından üstün. Ancak iş öteki macbooklara gelince kesinlikle verilen parayı hak etmiyolar donanım olarak çok çok zayıflar. En azından artık apple i5 işlemcileri bir an evel kullanıcılarla buluşturmalı çok geç kaldılar.


    yeni 15 ve 17 inç pro modellerde i5 ve i7 kullanılıyor, buluşturdu bile.
  • Türkiyeye geldi mi? ben bulamadım hala malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeGaSuS@01

    Türkiyeye geldi mi? ben bulamadım hala malesef.

    1 Haftaya kadar spot olarak giris yapar herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.