Bildirim
ooohhhaaa demezseniz oyun tavsiyesi :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
call of duty 2 -
God Of War
Batman Begins
Darkwatch
Red Dead Revolver
Hulk Ultimate Destruction
Final Fantasy XI-II
Jak3 -
AGe of Empires -
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
call of duty 2
çıktımı kardeş ben dünyadan haberim çıktıysa bir göz atalım yaw -
the conquerors yaw ! 6 yıldır netten oynuo mıllet yardım ederm eger yukluyse )
sende oyna gec kamıs olsanda basla -
quote:
Orjinalden alıntı: Quartamin
500 defa açılmış olduğunu biliyorum ama napayım yardıma ihtiyacım var.
elimde 60 civarı oyun var,göze batanlar : gt4 , devil m.c. , splinter cell ct , metal gear solid3 , tekken 5 , we9 , we8 , fifa street , nba street x3 gibi bişey.
bunların dışında baba oyun tavsiyeniz var mı?
arkadaşın yazdığı oyunlara bakarsanız pc oyunları değil ; belliki size konsol oyunu soruyor siz ise maşallah neler yazmışsınız -
burn out derim, süper... -
ewet ps2 oyunları yazdıklarım,zaten topic'te konsol oyunlarında açıldı.bu arada god of war bende VAR ama yazmayı unutmuşum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quartamin -- 6 Eylül 2005, 13:18:29 > -
quote:
Orjinalden alıntı: affetmez
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
call of duty 2
çıktımı kardeş ben dünyadan haberim çıktıysa bir göz atalım yaw
Daha çıkmadı kasım ayını bekliyoruz -
gow , pop:ww -
sağolun arkadaşlar.
87 yılından beri bilgisayar oyunları oynuyorum yani ps2 oyunları önerirseniz çok mutlu olurum -
forumdan arat kardes -
arkadaşım bence tekrar pc ye dön. yakında çok yakında age of empires 3 geliyor. -
saygın git işine
dostum sabahtan akşama kadar işyerindeyim ve önümde amd64 bilgisayar var,arada oyun oynayacak vakitte buluyorum.evde pc lüks ve masraflı olmaya başladı bende ps2'ye geçtim ve çok memnunum.hele god of war diye bir oyun var sorma gitsin.dün gece saat 3 olmuş bu oyunu oynarken farketmedim bile,yıllardır böyle olmuyordum. -
GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN GOD OF WAR MUAZZAM GÜZEL BİR OYUN HARİKA BİR OYUN BEN ÇOK ZEVK ALDIM O OYUNU OYNARKEN BİTİRDİM TEKRAR TEKRAR OYNADIM DAHA SONRA PRİNCE OF PERCİA 2 YE GEÇTİM TAVSİYE EDERİM ODA ÇOK GÜZEL VE ÇOK ZOR BİR OYUN -
Brothers in Arms: Road To Hill 30
Call of Duty
Call of Duty:United Offensive
Battlefield 2
SWAT 4
Half-Life 2
NFS:UG2
GT4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 22 Eylül 2005, 0:13:39 > -
age of empires 3 çıktı ta bilmiyom onu oyna -
Ninja Gaiden Black
Kingdom Crusader : The Heroes
X-Men Legends II
Fahrenheit
Total Overdose
tavsiyemdir hepsi.. -
yaw onu bunu bılmemde nette battlıfıelt 2 oynamanın yerı ap ayrı
Benzer içerikler
- ps4 bluetooth kulaklık desteklemiyor
- yurtdışı ps5 türkiye"de çalışır mı
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps4 nasıl kapatılır
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- oyuncu kulaklığı önerisi
- wolverine oyunu
- en iyi hayatta kalma oyunları
- ps5 kırıldı mı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X