Şimdi Ara

AMD Vision 2010 Prömiyeri: AMD, işlemciler yerine kullanımdan bahsedecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • AMD, Vision 2010 platformuyla birlikte bugüne kadar takip ettiği iş geliştirme stratejisinde radikal değişikliklere gidiyor. AMD'nin satış ve pazarladan sorumlu üst yöneticisi Nigel Dessau sunumunda, AMD'nin artık tek başına işlemciler yerine platform bazında kullanım ihtiyaçlarına yoğunlaşacağını belirtti. AMD'yi yakından takip eden, AMD ürünleri kullanan teknoloji sevdalısı tüketicilerin ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten AMD, Vision 2010 platformuyla birlikte teknolojiyi yakından takip etmeyen ve ilgiden çok ihityacı için kullanan tüketicilere doğru ürünü, doğru fiyat ve güçlü bir performans ile sunacaklarını söyledi. Ürünlerini Vision, Vision Premium, Vision Ultimate ve Vision Black olmak üzere dört temel kategori altında sınıflandıracak olan AMD, yeni bir sistem satın alma arefesindeki ihtiyaç sahibi müşterilere, terimler ve teknolojiler arasında yollarını kaybettirmeden, doğru ürünü kolay bir şekilde seçebilmelerini sağlamak istiyor.



    Özellikle taşınabilir bilgisayar arenasında efektif bir şekilde kullanılması beklenen bu strateji ile AMD, pazar payını arttırmayı hedefliyor. Güçlü ve rekabetçi çözümlere sahip olduğunu belirten AMD, hem işlemci hem yonga seti hem de ekran kartı geliştirmenin Vision 2010 gibi platform bazında, kullanım odaklı bir yaklaşım geliştirmek için ideal şartları sağladığını söylüyor. Önümüzdeki yıl, yeni nesil işlemcilerle birlikte çok daha güçlü bir konum elde edeceğini belirten AMD, mobil pazarda ciddi bir büyüme hedefliyor. Sadece Acer'ın, AMD tabanlı 22 yeni notebook modelini pazara sunacağını açıklayan firma, gelecek yıl bu sayının çok daha ileri gideceğini iddia ediyor ve hem Fusion hem de Bulldozer tabanlı yeni nesil işlemcilere gönderme yapıyor. "AMD Vision 2010 Prömiyeri" haber dizimiz devam edecek.












  • Amd'nin kullandığı renklerin pazarlamada bir katkısı olacaktır kırmızı cezbedici bir renk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renklem

    Amd'nin kullandığı renklerin pazarlamada bir katkısı olacaktır kırmızı cezbedici bir renk



    Kanıtlanmıştır. Açlığı tetikleyen bir renktir.

    Her tür açlığı. Nasıl yani derseniz. McDonalds ve Burger King ve ya iç çamaşırı derim.
  • AMD'nin stratejilerini niyeyse çok beğeniyorum. Fakat gel gelelim adamlar ne yaparsa yapsın pazar payını bi arrtıramıyolar düzgün biçimde.
    quote:

    Orijinalden alıntı: DigitalWorld


    quote:

    Orijinalden alıntı: renklem

    Amd'nin kullandığı renklerin pazarlamada bir katkısı olacaktır kırmızı cezbedici bir renk



    ve ya iç çamaşırı derim.

    Şu lafı görünce sabah sabah kırıldım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga*

    AMD'nin stratejilerini niyeyse çok beğeniyorum. Fakat gel gelelim adamlar ne yaparsa yapsın pazar payını bi arrtıramıyolar düzgün biçimde.
    quote:

    Orijinalden alıntı: DigitalWorld


    quote:

    Orijinalden alıntı: renklem

    Amd'nin kullandığı renklerin pazarlamada bir katkısı olacaktır kırmızı cezbedici bir renk



    ve ya iç çamaşırı derim.

    Şu lafı görünce sabah sabah kırıldım


    harbiden ya sabah sabah bu ne enerji

    amd tabi pazar payını arttıramaz neden dersen çıkalım dışarı 20 kişiye soralım amd işlemcileri nasıl bilirsiniz diye

    verilen cevaplar

    1)intelden başka bir işlemci varmıydı ben duymadım 10 kişi bu cevabı verir...
    2)amd güzel değil ya ısınıyor 8 kişi de bu cevabı verir...
    3)amd f/p işlemciler üreten bir firmadır (bunu diyende 1 2 kişi ancak çıkar)




  • Arkadaşlar lütfen Haber Editörümüzün konusunu saptırmayın!!!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    AMD müşterilerini yakın takipçileri ve sıradan bilgisayar kullanıcıları olarak sınıflandırmış. Atacağı adımları buna göre belirlyeceğini söylüyor.

    Tenoloji çok yeni olduğu için ilk modeller sınırlı grafik işlem kapasitesine sahip olması bu nedenle sınırlı kullanım alanlarına haiz iş bilgisayarları ve netbooklarda yaygınlaşması mantıklı tabi.
  • Platform bazında Intel tekelini kırabilecek tek firma AMD.
    Güzel bir reklam stratejisi ile satış rakamlarını arttırabilirler.
    AMD ye iyi bir reklam danışmanı şart. Samsung ve LG reklam konusunda Intel'den sonra gelen iki şirket.
    Bu firmaların ürünleri, markaları dünya üzerinde bir çok kişi tarafından bilinirken,
    AMD gibi bir platform üreticisi hala tanınmıyorsa büyük bir eksiklik var demektir.
  • quote:

    Ürünlerini Vision, Vision Premium, Vision Ultimate ve Vision Black olmak üzere dört temel kategori altında sınıflandıracak olan AMD, yeni bir sistem satın alma arefesindeki ihtiyaç sahibi müşterilere, terimler ve teknolojiler arasında yollarını kaybettirmeden, doğru ürünü kolay bir şekilde seçebilmelerini sağlamak istiyor.


    Simdi biz Bilgisayar alıcaklara öneride bulunurken AMD HD-PC, superior rich web, organize&share yada lifelike gamin PC alınmı dicez. Platform bazında derken bunumu kastediyor?
  • Yok, onlar Vision platformunun genel olarak yapabileceklerini sıralamış..Burada etkenlik yada etkililiği artırıcak olan şey Vision platformunu sınıflara ayırarak göreceli performans ölçüsü getirmesi. Mesela haberde sıralamış Vsion,Vision Premium. Vision Ultimate
    Vision Black ..Bunlar sırayla en güçlü ve en komplekse doğru gidiyor..Mesela eğer olur da bu şekilde sınıflanmış bir dizüstü gördün diyelim..İşlemcisine bile bakmadan önceden performansı hakkında bir ön fikire sahip olacaksın,işlemci gibi..Mesela en alt kadame Vison ofis işleri veya düşük güç tüketim ve uzun süreli kullanım için olabilir..Amd, ihtiyaçların belirlenmesinden bahsettiğine göre Bunun sınıflandırması ve o sınıfa ait neler yapılabildiği hakkında yönlendirme ve raklam da olacağını sanıyorum..Böylece tahmin ettiğim gibiyse mesela Vision da hangi işlemci kullanıyor, Vision Premium da hangi işlemci yada çipset kullanılıyor ve bunların özellikleri nelerdir önceden bilebileceksin..Böylece ihtiyaçlarına hangisi cevap veriyorsa bütçene göre seçimin kolaylaşacaktır.. Detayı her zamanki gibi yakın gelecek görebiliriz.




  • AMD strateji değişikliğinden bahsetmiş. Sunumuda AMD yeşili yerine ATI kırmızısı ile yapmış. Bu da değişimi vurgular nitelikte olmuş en azından ben bakınca bile değişikliki hissettim. Ancak benim anlamadığım iç çamaşırı espirisinin silinmiş olması. Neden silindi peki bu? Orda kırmızı açlığı tetikler mesajınında konu ile alakası yok ama duruyor. Bunuda geçtim uzun süredir formu takip ederim, çoğu konunun altına alakasız bir suru espiri yazılır ve onlar kalır, gülünür çok çok abartılmadığı surecede silinmez. İtirazı olan varsada formu dolaşarak 1000 tane örnek bulabilirim. ancak bu espiri hakkında uyarı yapılıp silinmiş(silenin admin oldugunu dusunuyorum). Şurda "iç çamaşırı" yazılmasından bu kadar mı rahatsız oluyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.