Şimdi Ara

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.806
Cevap
74
Favori
573.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suha Tosun

18-55 len işimi görür mü ?

Ben 18-55 kit lensi pek sevmiyorum ama başka çare olmayınca kullanıyorsunuz . Hem optik hemde mekanik kalite olarak herkes beğeniyor. Genel kullanım için iyi. Geniş açı, manzara, portre çekebilirsiniz. İş görüp görmyeceği ilgi alanınız ile alakalı. Az ışıklı ortamda titreşim engelleyici olmasına rağmen ben kullanmayı beceremiyorum.

18-55 len işimi görür mü ?

Baslangic icin isinizi gorur 18-55 kit lens ile manzara podre fln rahatca cekersiniz fakat zamanla lens ihtiyaci mutlaka cikiyor
    Bunuda şuan piyasadaki 5-6 lensle cozersiniz yeni lenslerde duyruldu secenek biraz daha artar Nex5n almalimiyim? derseniz,giris seviyesi ve orta seviye icin kesinlikle alin derim ama tam profesyonel isterseniz lens bakimindan yetersiz kaliyor gerci sigma tamron gibi lens ureticileride lens uretmeye baslayacak ama zamani ne kadar olur bilinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sigma 85mm f1.4 EX DG HSM
    Vivitar 55mm f2.8 Makro
  • Bu NEX 6 yazılan speklerde çıkarsa vede iyi performans verir ise (özellik ile AF alanında belirgin iyileşme bekliyorum)5N ile değiştiririm diye düşünüyorum ama beri taraftan yeni çıkıcak Fuji XE-1 de aklımı çelmiyor değil Ama NEX ve focus peaking alışkalnlık yaptı bende hele Fuji nin son zamanlardaki problemlerini düşününce Sony yine bir adım önde görünüyor.

fujıfılm hs20 de iyi makine diyolar hangisi daha iyi ?

Fujifilm HS20 forum sadece DALGA GEÇİLEN bir modeldir.
    ankara'da bir alışveriş merkezinde pazarlık sonucu sony nex-5n, 18-55 lens ile birlikte 1850 tl ye anlaştım ve yarın almayı düşünüyorum.
    fiyat konusunda yorumlarınızı bekliyorum.

bir de nasıl bir kılıf ya da çanta kullanıyorsunuz ve bunları nereden alıyorsunuz?

ayrıca sd card kaç gb olmalı ve hangi marka, model, class??

yardımcı olursanız ya da atladığım ve ihtiyacım olan şeyleri yazıp nereden temin edebileceğim hakkında bana fikir verir misiniz?

şimdiden teşekkür ederim.

saygılar..

Orijinalden alıntı: xzaq

merhaba arkadaşlar;
    ankara'da bir alışveriş merkezinde pazarlık sonucu sony nex-5n, 18-55 lens ile birlikte 1850 tl ye anlaştım ve yarın almayı düşünüyorum.

bir de nasıl bir kılıf ya da çanta kullanıyorsunuz ve bunları nereden alıyorsunuz?

yardımcı olursanız ya da atladığım ve ihtiyacım olan şeyleri yazıp nereden temin edebileceğim hakkında bana fikir verir misiniz?

saygılar..

ankaradayım ve cihazı sony center dan alacağım eklemek istedim.

Orijinalden alıntı: Vipracing

Bu NEX 6 yazılan speklerde çıkarsa vede iyi performans verir ise (özellik ile AF alanında belirgin iyileşme bekliyorum)5N ile değiştiririm diye düşünüyorum ama beri taraftan yeni çıkıcak Fuji XE-1 de aklımı çelmiyor değil Ama NEX ve focus peaking alışkalnlık yaptı bende hele Fuji nin son zamanlardaki problemlerini düşününce Sony yine bir adım önde görünüyor.

Fujifilm iyi güzelde x100 e bile güç yetmiyor. Fiyatlar hala çok yüksek.
  • Evet Fuji pahali biraz ama XE-1 çok daha düşük fiyattan çıkması muhtemel bir cihaz .NEX5n ile NEX7 arası bir fiyat (7 ye biraz daha yakın) bekleniyor o da tahminen 1000$ civarı ABD alınışı olabilir.Fuji nin prime lensleri optik olarak kaliteli fiyat olarakta uçuk değiller sanırım yeni lenslerde eklenicek.

merhaba arkadaşlar;

saygılar..

Ekran koruyucu mutlaka alın. Sonynin kompak modelleri için lcs-emf çantası var. Nex-5n ve +1 adet objektif taşıyabilirsin. flash ve hafıza kartı bölmesi var. Ben kullanıyorum ama kalitesi çok üst düzey değil. Ebay da değişik çantalar var göz atmanı öneririm. Sony nin Nex serisi için ürettiği özel koruma kılıfı var ama o da pahalı. Video çok çekmeyecekseniz 8 gb yetiyor ama almışken 16 gb alın. hızı en azından class 10 olanların fiyatları düştü. Toshibe 16 gb class 10 32 TLhttp://www.hepsiburada.com/liste/toshiba-16-gb-class-10-high-speed-profblister-sdhc-hafiza-karti/productDetails.aspx?productId=ft00276&categoryId=1100011.
    Makine fiyat olarak bence iyi. O fiyata Nex-5n den daha iyi makine alamazsınız.
    Nex-5r ı beklemeyi düşünmüyor musunuz? Hybrid Af bence çok önemli özellik. Sırf o özellik için bile bence 5r beklenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirima

quote:

merhaba arkadaşlar;

saygılar..

Ekran koruyucu mutlaka alın. Sonynin kompak modelleri için lcs-emf çantası var. Nex-5n ve +1 adet objektif taşıyabilirsin. flash ve hafıza kartı bölmesi var. Ben kullanıyorum ama kalitesi çok üst düzey değil. Ebay da değişik çantalar var göz atmanı öneririm. Sony nin Nex serisi için ürettiği özel koruma kılıfı var ama o da pahalı. Video çok çekmeyecekseniz 8 gb yetiyor ama almışken 16 gb alın. hızı en azından class 10 olanların fiyatları düştü. Toshibe 16 gb class 10 32 TLhttp://www.hepsiburada.com/liste/toshiba-16-gb-class-10-high-speed-profblister-sdhc-hafiza-karti/productDetails.aspx?productId=ft00276&categoryId=1100011.
    Makine fiyat olarak bence iyi. O fiyata Nex-5n den daha iyi makine alamazsınız.
    Nex-5r ı beklemeyi düşünmüyor musunuz? Hybrid Af bence çok önemli özellik. Sırf o özellik için bile bence 5r beklenebilir.

fikirleriniz için teşekkürler,

4 aylık kızım var o yüzden acele ediyorum yoksa yurt dışında(USA, GB) yaşayan arkadaşlarım da var ama beklemekten bıktım artık :D

sony nin USA store unda ekim 19 demiş ve ben o kadar bekleyemem. hem ileride geçiş de yapabilirim.

yoksa dediğiniz gibi belirleyici özellikleri bulunmakta.

kılıf olarak ebay ve türevi sitelerden baktım ama kararsız kaldım açıkçası,

örneğin http://goo.gl/NjDft deki çanta kullanışlı olurmu yoksa daha farklı bir model var mı önerebileceğiniz?

hafıza kartı olarak dahttp://goo.gl/wKAve nasıldır? işimi rahatça görür gibime geliyor.

• verdiğiniz adresteki ürünler bildiğim kadarıyla Nex-5N uyumlu değil. Bahsettiğimiz kılıf gövde ve objektif kılıfı olmak üzere iki parçadan oluşuyor.
    Uyumlu gövde kılıfıhttp://www.sony.com.tr/product/dac-nex-accessories/lcs-eb50
    Uyumlu objektif kılıfı http://www.sony.com.tr/product/dac-nex-accessories/lcs-el50

ikisinin fiyatı sadece 185 TL cik :) http://www.hepsisony.com/?urun-3684-Sony-LCS-EL50-Objektif-kilifi---LCS-EB50-Govde-cantasi.html

ebayda daha uygun fiyatlılar var. türkiyeye ücretsiz kargo ile 12.50 dolarhttp://www.ebay.com/itm/Leather-Camera-Case-for-Sony-NEX-5-NEX-5-NEX-5N-NEX-5N-Black-/390459376311?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item5ae93142b7

• evet haklısınız fiyat bence de fazla

ebay dan almak çok daha mantıklı

fakat bu kılıf nasıldır?

kullanışlı mı?

ayrıca hafıza kartı ile ilgili de yorumunuzu bekliyorum.(link verdiğim)
    .......:::::::ySn:::::::.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylakadam81

arkadaşlar ekipman değişikliği nedeniyle nex-5n ve ekipmanlarımı satıyorum itiyacı olan arkadaşlar iletişime geçebilir.

Nex-5N Body
    18-55mm kit lens
    Süper Takumar 50mm F1.4 + M42 Adaptör
    Süper Takumar 105mm F2.8 + M42 Adaptör
    Vivitar 55mm F2.8 1:1 Makro + MD Adaptör

super takumar kaç lira?kondisyonu nasıl?

Orijinalden alıntı: avanoss

Hafıza kartı çok iyi, çok hızlı.. güzel tercih...
    45mb/s yazma hızı günlük kullanımda.

Sorum Şu; Bu kart neden ABD'de daha pahalı. Bir de en iyi performans hangisinde?

Fish eye adaptörü ile 16mm

Orijinalden alıntı: RauLgs21

quote:

Orijinalden alıntı: aylakadam81

arkadaşlar ekipman değişikliği nedeniyle nex-5n ve ekipmanlarımı satıyorum itiyacı olan arkadaşlar iletişime geçebilir.

Nex-5N Body
    18-55mm kit lens
    Süper Takumar 50mm F1.4 + M42 Adaptör
    Süper Takumar 105mm F2.8 + M42 Adaptör
    Vivitar 55mm F2.8 1:1 Makro + MD Adaptör

super takumar kaç lira?kondisyonu nasıl?

Ürünlerin tamamı satıldı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.