Şimdi Ara

Call of Duty MW2 yeni map'ler hakkında!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Call of duty Modern Warfare 2 , yeni map'leri PS3 konsola nasıl yukleyeceğim veya indireceğim. Aksam cok ugrastım 2. account'um yurt dısına acık oradan yapmaya calıstım add on'larda yok. yardımcı olabilirmisiniz?

• Bu konudaki son iki sayfayı incelersen yardımı dokunur...http://forum.donanimhaber.com/m_31645093/mpage_73/tm.htm
  • Eger aldigin Map Pack ile oyunun ayni bolge kodlu ise sorun yok, PS store ekraninda sana verilen redeem code'u yaz yuklenir.
  • hızlı cevap için tesekkur ederim, oyun Normal Türkiye'de satılanlardan. Ama Login name'im 2 tane . 1 tanesini yurt dısı adresli aldım ki store'lardan faydalanmak için. Türk adresli olanında zaten olmuyor.

Peki simdi ben yabancı adresli olanından baglanıp yapsam Turkiye'den aldıgım oyunda calısır mı? sorun orada.
    dun aksam kafayı yedim yapamadım, 2 saat ugrastım.. :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend74FB

hızlı cevap için tesekkur ederim, oyun Normal Türkiye'de satılanlardan. Ama Login name'im 2 tane . 1 tanesini yurt dısı adresli aldım ki store'lardan faydalanmak için. Türk adresli olanında zaten olmuyor.

Peki simdi ben yabancı adresli olanından baglanıp yapsam Turkiye'den aldıgım oyunda calısır mı? sorun orada.
    dun aksam kafayı yedim yapamadım, 2 saat ugrastım.. :((

Elinizdeki Oyunun bölge kodu önemli, "Türkiye" diye bir bölge kodu yok, oyunun arkasına bakın Bölge kodları şöyle

1. US (Amerika)
    2. UK (Avrupa)
    3. Uzak doğu
    4. Avustralya

Elinizdeki oyunun bölge kodu ne ise, ona uygun PSN Store'dan indirilecek Map Pack oyun ile birlikte çalışır, diğerleri çalışmaz.

ve Türkiye'den alınan her oyunun Bölge kodu şudur gibi bir genelleme yapılmaz (D&R vs gibi resmi satış yapan yerlerden aldıysanız 2. Bölgedir, fakat Spot aldıysanız her türlü bölgeden olabilir oyun)

• oyunum 2. bolge, psn'im ingiltere'den. PSN Store'u ona gore kendisi mi ayarlıyor? mesela Psp 'im amerika'dan olsaydı o zaman store U.S.'den mi acılacaktı?
  • evet PSN hesabını alırken hangi adresi verdiyseniz PSN store'u ona göre ayarlıyor.
    oyununuz 2. Bölge ise ve hesabınız ingiltere adresli yani UK store açılmış ise, indireceğiniz ADD-ON'un çalışması lazım.
    Ama tabi UK Store'dan alışveriş yapmayı başarabilirseniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bari biri başlık açsın millet boşu boşuna indirmesin
  • ps3 mesale bir account üzerinden 5 kere map yükleme var yani bir klan 10 kişi 2 map alıp herkeze dagıtıyo ps3 de iyi bir arkadaşın varsa onun account unu al ps store dan yükle bolge kodu aynı olmalı ama bolge kodu probleminden nefret ediyorum.
  • yine şanslıymışsın sorun çıkmaz bence :D sen biraz daha ugraş yazdıklarına gore açılması gerek :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.