Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
246.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prestije geçmeye korkanlar hiç durmasın geçsin... Anında level 40 olursunuz...
  • Ek pakete bende ortak olabilirim. Bu arada 16 mblık güncelleme gelmiş...
  • beyler alan varsa paketi hemen yarın ödeyebilirim
  • US store'a geldi mi şu an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Yeni sorularım ile karşınızdayım dostlar. :)

1. Oyunum ikinci bölge. Harita paketleri için shopto dışında alternatifimiz var mı? Haritayı bu şekilde alma niyetinde olanlar varsa her türlü ortaklık kurabiliriz.

2. Double xp ne zaman başladı tam olarak? Ne zaman bitecek? Haritasızlara dabıl xp yokmu?

Bende alıcam serkan abi 2.bölge oyunum , bende varım ortaklıkta...
  • he ya su dlc alanlara bende ortak olurum bı temasa geceleım
  • Benim prestijden korkum challengelarin da sifirlanmasi.Mesela su an SCAR,AK,TAR,UMP,Barretta,p90 sadece FMJ yuzunden mastery titlei bekletiyor,bi daha hepsini kasamayacagimdan onlarin bitmesini bekliyorum
  • Arkadaşlar dlc'i alacağımız PSN ile oyunun bölgesinin aynı olması gibi bir zorunluluk var mı? Yani oyun pal ise Avrupa PSN ile mi almak zorundayız?
  • Ben Xbox360'ta uzunca süreden beri oynuyorum ek harita paketini ama çok iyi olduğunu söyleyemem. Çoğu zaman vote skiple geçiliyor haritalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

US store'a geldi mi şu an?

geldi, ps3 ü açınca 1.10 sw yi yükleyeyim mi diye soruyor, yüklersen mevcut, ben usa-psn kullanıyorum onda var
  • uk store da hala yok sanırım
  • Oyunum 2. bölge, aktif psn im USA. Almak zorunda olduğum psn : UK Store. Gayet kafa karıştırıcı. Haritaları UK psn den ve ancak psn card ile alabilirim değil mi dostlar? Shopto da 20 sterlinlik kart var. Oradan mı alacağız ne yapacağız? Var mı daha pratik yol?
  • quote:

Oyunum 2. bölge, aktif psn im USA. Almak zorunda olduğum psn : UK Store. Gayet kafa karıştırıcı. Haritaları UK psn den ve ancak psn card ile alabilirim değil mi dostlar? Shopto da 20 sterlinlik kart var. Oradan mı alacağız ne yapacağız? Var mı daha pratik yol?

Sen beni 7 gün banlamıştın o yüzden cevap vermiyom
  • quote:

Oyunum 2. bölge, aktif psn im USA. Almak zorunda olduğum psn : UK Store. Gayet kafa karıştırıcı. Haritaları UK psn den ve ancak psn card ile alabilirim değil mi dostlar? Shopto da 20 sterlinlik kart var. Oradan mı alacağız ne yapacağız? Var mı daha pratik yol?

Abi bir yolunu bulalım alalım ya.Nası alıcaz arkadaşlar.. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

quote:

geldi, ps3 ü açınca 1.10 sw yi yükleyeyim mi diye soruyor, yüklersen mevcut, ben usa-psn kullanıyorum onda var

Update gelmiş de Map storeda gözükmüyor hala
  • quote:

ya ggde 20 dolarlık kart satan bir satıcı vardı.Kart için US uyumlu diyordu yani benim ibldiğim (eğer hesabın yoksa) us hesap açıyorsun indirme olayını makineye yapıyor zaten normal psn hesabından girip yüklersin
  • US PSN den indirmek sorun değil, indirdikten sonra çalışmaması söz konusu. LBP de başıma gelmişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

quote:

Update gelmiş de Map storeda gözükmüyor hala

HAkLISINIZ SADECE 1.10 SW uptade i gelmiş ...
    .bi gariplik var, satış yok, belki hairtaları satmadan bedava ekliyebilir infinity,

infinty bu host lag lerinde çok prestij kaybetti, böyle giderebilir, satış yok, ilginç bir durum söz konusu, bekleyelim , görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 4 Mayıs 2010; 22:52:03 >

• dostum 2 dk da alırsın bi uk hesap ordan indirirsin paketi sonra us hesaptan bakarsın keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: RefleX.

dostum 2 dk da alırsın bi uk hesap ordan indirirsin paketi sonra us hesaptan bakarsın keyfine

Uk ve us ayırımı yokmu ?
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.