Şimdi Ara

///FM VERİCİ///AÇIK ALAN 2 KM!!!///SATILIK///TAKASLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ///FM VERİCİ///AÇIK ALAN 2 KM!!!(FM PLL TRANSMİTTER)-(eğlenceli projelerinizde ve müzikte kaliteyi arayanlara)

(YAYIN ALANI VE UZAKLIK;BULUNDUĞUNUZ BÖLGE VE KULLANDIĞINIZ ANTENİN KALİTESİ,
    ANLIK HAVA ŞARTLARINA GÖRE DEĞİŞİM GÖSTERECEKTİR)

***FREKANS KAYMASI KESİNLİKLE YOKTUR...

********GEMİNİ MODEL VERİCİLERLE ASLA KIYASLANAMAZ
    ÇÜNKÜ HAZIR PCB YE SAHİP DEĞİLDİR EL YAPIMI PLL SWİTCH Lİ TASARIMA SAHİPTİR ....

FİYAT:SWİTCH MODE VOLTAJ AYARLI TAM DC REGÜLELİ BESLEME ÜNİTESİYLE BİRLİKTE İSTEDİĞİM FİYAT 150 TL DİR...
    TAKASLIK:eşdeğer işlev ürünlerle takas imkanı vardır...

***PİYASADAKİ 100MW -500 MW ÇIKIŞLARI BULUNAN FREKANS KAYDIRAN KIYTIRIK CİHAZLARLA EŞDEĞER OLMAYIP
    ***7/24 ÇALIŞABİLEN AMATÖR VE PROFESYONEL ÇALIŞMALARINIZDA KULLANABİLECEĞİNİZ
    ***ÇIKIŞ GÜCÜ DEĞERİ 2-3 WATT(2000-3000 MW) OLAN BU DEĞERLİ CİHAZI SİZLERE SUNUYORUM...

***4 AY ÖNCE ÖLÇÜM CİHAZLARI İLE STABİL KONTROLÜ YAPILMIŞ OLUP 95.00 FREKANSINA AYARLIDIR...
    (frekans değişimi PROFESYONEL CİHAZLARLA MÜMKÜNDÜR )

***yaklaşık 1 senedir OKUL PROJEM İÇİN alıp amatör olarak kullandığım stabil olarak çalışan switch ile frekans ayarlı (digital ekransız)
    FM VERİCİ!!!

***cihaz yapım olarak eskidir...
    ***türünün bu örneğini görebileceğinizi,bir ustada bulabileceğinizi yada yaptırabileceğinizi sanmıyorum,
    ***uzay bağlantı olarak tasarlanmış cihazın devre plaketi bulunmamaktadır...
    elemanlar tahminim seneler önce profesyonel bir verici ustasının elinden
    plaket üzerine havada lehimlenmiş olup çok temiz bir işçilik ortaya çıkmıştır ...

***cihaz mono ses modellemesine göre yayın yapmaktadır...
    dolgun ses kalitesi ile stereo yayın kalitesini aratmayan profesyonel bir alet...
    ***cihaz dc 15 volt ile çalışmaktadır...
    ***el yapımı yada profesyonel çatı tipi dipol antene ve 50 ohm rg213 yada rg58 kablo ya ihtiyaç duymaktadır...

***cihaz stabil olmasının yanında rf işinin titizliği dolayısıyla bir okadarda narindir...alan arkadaşın elektronikten
    orta düzeyde olsa anlaması şarttır...
    ***almaya niyetli arkadaşlara tüm püf noktaları anlatılacaktır
    BU CİHAZLA NELER YAPILABİLİR :::
    ***öncelikle cihaz çalıştırılıp ses girişine ses uygulandığında bildiğimiz normal radyo dan evde arabada
    farketmez 95.00 frekansından NET VE PÜRÜZSÜZ bu sesi duyabiliyoruz...
    Şartlar uygunsa duyabildiğimiz bu alan 2-3 km ye çıkabiliyor...
    ***yasal içerikte kullanılması yasaktır...okul projeleri VE merakını gidermek istiyenler için hazır bir devredir...
    yüksek yerlere konumlandırılırsa küçük bir köy e bile yetebileceğini düşünüyorum denemelerimde bizzat gördüm..
    ***fm bandı ve radyodan sesini duymak isteyen, bilgisayarından bi kaç müziği arkadaşlarıyla küçük bir alanda paylaşmak
    isteyen meraklı arkadaşlar için idealdir...
    ***ÇIKIŞINA BAKIMLI BİR POWER SÜRÜCÜ KATI UYGULANIRSA YAYIN ALANI BÜYÜTÜLEBİLMEKTEDİR...(ayrı bir parçadır::)
    bu yöntemle 28 km yayın mesafesin gördüm 30 wattı çıkış...

NOT;İZMİR,İSTANBUL,ANKARA gibi yerlerde bu cihazdan verim almak neredeyse imkansızdır...
    TEMİZ VE BİLİNÇLİ KULLANIMIŞ,NARİN OLAN BU CİHAZIN HERHANGİ BİR GARANTİSİ BULUNMAMAKTADIR...
    PMLERİNİZDE KULLANIM AMACINIZIDA BELİRTİRSENİZ HERHANGİ BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLMAZ ...

KISACA ÖZELLİKLERİNİ BELİRTTİĞİM BU CİHAZIN RESİMLERİNİDE 1-2 GÜN İÇERİSİNDE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiautopia -- 11 Mayıs 2010; 4:02:39 >

• fiyat olarak nedir?
  • 150 tl konudada belirttiğim gibi ...!
  • bu arada en az 30 watt çıkış fm power katına ihtiyacım var elinde olan bana ulaşırsa sevinirim...
  • kardeş banada lazım bulabilirsen banada haber ver ben bulursam sana haber veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.