Şimdi Ara

Wrath of the Titans (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
0
Favori
8.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gişede güzel rakamlar elde eden Clash of the Titans'ın 2. filminin çekileceğini zaten tahmin ediyorduk, öyle de oldu. Filmin sonunda hayatta kalanların hepsi gene kadroda olacakken, dualarımızın kabul olduğunu da memnuniyetle bildiririm: Yönetmen Louis Leterrier 2. filmde olmayacak. Sonunda Warner Bros'tan birileri filmi izledi herhalde :) İyi bir yönetimle çok daha iyi olacağına inandığımız seri bu şekilde 3. film şansını da yakalayabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

1.filme gittigime pişman olup,filmin berbat olmasına ragmen nasıl 2.si çekilebilir ki

ama aynı yönetmen değil

People are born free
    life chained forever NBC
  • bende beğendim belkide god of war sevdiğimdendir

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

1.filme gittigime pişman olup,filmin berbat olmasına ragmen nasıl 2.si çekilebilir ki

ama aynı yönetmen değil

Hocam zaten beğenende görsellikten dolayı beğenmiştir.İster istemez görsellik konudan çok ön plana çıkıyor.Bakalım 2.film nasıl olucak.Umarım yine hüsranla karşılaşmayız.
  • ben de filmi beğenmiştim gayet güzeldi. yüzüklerin efendisi tarzında bitirselerdi daha çok beğenilip ilgi çekeceğinden eminim 3 bölümlük dizi-film yapabilirlerdi. 2 saate sığdırılan bir konu ancak bu kadar olur...
    Daha Fazla Göster
  • güzel filmdi film ne ara başladı bitti anlamadım çok hızlı geçişler vardı filmde ama yinede güzeldi.. gelsin bakalım yada en baştan sağlam bir şekilde gerçek 3D olarak çekilsin

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Daha 1.sini izleyedik ki
  • Ben 1. filmi beğenmemiştim açıkçası yinede izlenebilecek çerezlik bir filmdi. Umarım 2. filmi daha iyi yaparlar. Mümükünse sonradan 3D yapmasınlar Bu arada Clash of the Titans' ın 1981 yapımını bulursam onuda izlemek istiyorum o zamanın şartlarına göre çok iyi görünüyor
    http://www.youtube.com/watch?v=toy7sDPoMKs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 30 Nisan 2010; 5:29:00 >
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • 3D izlediğime pişman oldum gözlüğü çıkartıp izlenebiliyodu film
    inş. 2. filmi tutmaz da pişman olurlar

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

3D izlediğime pişman oldum gözlüğü çıkartıp izlenebiliyodu film
    inş. 2. filmi tutmaz da pişman olurlar

+
    3D 3D diye bağırdılar gidip izledik 3Dlik birşey yok
    Filmde zaten sıkıcıydı

• quote:

+1 çok kötüydü film gittigime izledigime pişman oldum

Orijinalden alıntı: cloud35

Ben 1. filmi beğenmemiştim açıkçası yinede izlenebilecek çerezlik bir filmdi. Umarım 2. filmi daha iyi yaparlar. Mümükünse sonradan 3D yapmasınlar Bu arada Clash of the Titans' ın 1981 yapımını bulursam onuda izlemek istiyorum o zamanın şartlarına göre çok iyi görünüyor

Hahah hiç güleceğim yoktu ha The Kraken dedikten sonraki sahneye çok güldüm.Bir de Medusa'ya

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Ben 1. filmi beğenmemiştim açıkçası yinede izlenebilecek çerezlik bir filmdi. Umarım 2. filmi daha iyi yaparlar. Mümükünse sonradan 3D yapmasınlar Bu arada Clash of the Titans' ın 1981 yapımını bulursam onuda izlemek istiyorum o zamanın şartlarına göre çok iyi görünüyor

Hahah hiç güleceğim yoktu ha The Kraken dedikten sonraki sahneye çok güldüm.Bir de Medusa'ya

Evet kraken harika
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Evet kraken harika

aynen ikisine çok güldüm ya süper

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.