Şimdi Ara

Windows 7'de Blur Efektini Kapatma, Tamamen Şeffaflık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HideBlur Tool for Windows 7 Windows 7 Aero Blur Tweaker : Hide/Show Aero Blur in Windows 7 How to hide blur: How to show blur: Windows 7'de Blur Efektini Kapatma, Tamamen Şeffaflık

Windows 7'de aktif pencerelerimizin daha belirgin olması için şeffaf kısımlar aşağıda ki gibi donuk gözükür. İndireceğiniz bu program ile bu donukluğu ortadan kaldırabilirsiniz...

Donukluğu kaldırdığınız zaman pencereniz aşağıda ki gibi görünür.

İndirmek için aşağıda ki linki tıklayınız. İndirdikten sonra yönetici olarak çalıştırın ve hide blur düğmesine basın. Eski haline çevirmek için de show blur düğmesine basın...

• Bende paylaşıcaktım ama 64 bit yokmuş denemeden paylaşmak olmaz diye koymadım
  • Güzel paylaşım ama tamamen kötü şeffaflığın eksi bir yanını söyliyim size..
    Yazı rengiyle aynı renkte bir şey açık olursa pencerenin arkasında yazılar gözükmüyo..
  • aLcat[R]aZ doğru söylüyorsun, isteyen olur diye paylaşayım dedim geçen sen istiyordun mesela şeffaf tema bununla apaçık herşey ortada :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

aLcat[R]aZ doğru söylüyorsun, isteyen olur diye paylaşayım dedim geçen sen istiyordun mesela şeffaf tema bununla apaçık herşey ortada :P

Ben tema bulmuştum full şeffaf.Sonra denedim ama yukarda yazdığım eksi yanı zor duruma sokunca o kadar da güzel bişey olmadığını anlayıp, yine Sonye'ye döndüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 24 Nisan 2010; 10:20:15 >
  • Ben kullanıyorum gayet iyi şuanda
  • Bence donuk olması daha iyi ama teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 tema arka plan resmi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar çok görsellik olursa o kadar PC güç kaybeder
  • indiremedim ya linktemi sorun var bendemi
  • evet ana sayfaya yonlendırıyor kısa yol tamam ama bır sorun var sanırım,,ama sorun degıl acılan sayfada windows 7 aeroblur tweaker yazan yere bas cıkan pencerede bıraz asagı in download lınkını goreceksın bastınmı ınıyor..
  • Görev çubuğunada aynı şeyi yapıyormu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.