Şimdi Ara

Cam tavan güvenli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,şu sıralar arabayı değiştirme arefesindeyiz. Şahsi görüşüm artık cam tavanlı bir araca geçme yönünde fakat Allah korusun kaza sırasında artısı/eksisi varmıdır? İnternetten biraz araştırdım fakat herhangi birşey şimdilik bulamadım. Cam tavanlı bir araca ait kaza resimleri yada güvenlik testi ile alakalı bilgiler varsa , paylaşırsanız sevinirim.

    Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmaz07

    Peki güneş insanı rahatsız edince bunu tavan boyunca perdeleyebiliyor musunuz ? Yazın sıcakta çok can yakar cam tavan. Klimanızın performansı bile yetersiz kalır güneş vurdukça ! Hele Antalya'da filan kullanacaksanız vay halinize !


    Hocam tabiki elektrikli olarak perdeleniyor boydan boya. :) Normal tavandan hiç farkı kalmıyor kapattığında içten.Qashqai'de böyle ama pejo,citroen gibi diğer araçlarda da bu şekilde.Farklı olanı var mı bilmiyorum.Forumda MVDR arkadaşın paylaştığı takla atmış bir QQ fotoları var http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=35388255 buradan bakabilirsiniz.Gayet sağlam gözüküyor.Zaten öyle incecik bir cam değil,illa ki güvenliği sağlanmıştır,bu arada karartılmış bir cam mevcut.




  • fikir verebilir.. benzeri bir konu zaten gündeme getirilmiş..
    http://forum.donanimhaber.com/m_34948543/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.