Şimdi Ara

TR GARANTİLİ SANDİSK SANSA VİEW 32 GB JELATİNLERİ ÜZERİNDE(FİYAT DÜŞTÜ) SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihazın jelatinleri üzerindedir son derece temizdir tüm kutu içeriği verilecektir faturası mevcuttur yaklaşık 18-19 ay garantisi vardır yanında orjinal silikon kılıfıda verilecektir cihaz 64 gb'a kadar micro sd kart desteklemektedir

http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-view-2.4-ekran-fm-radyo-artirilabilir-hafiza-mp3mp4-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52572

hepsiburada.com'da şuan sıfırı 32gb 770 tl

yalnız dikkat edin benim cihazım 32 gb olan model

cihaz için düşündüğüm fiyat 300>290>280>275 tl cihazın yanında 25 tl farkla sıfır 8 gb hafıza kartıda verebilirim

toplam 300 tl'ye 40 gb sandisk sansa view daha ne olsun

ARKADAŞLAR CİHAZ YARIN AKŞAMA KADAR SEPULT NİCKLİ ARKADAŞA AYIRTILMIŞTIR İLGİLENENLER OLURSA BU ARKADAŞ ALMAZSA CİHAZI SATABİLİRİM

TR GARANTİLİ SANDİSK SANSA VİEW 32 GB JELATİNLERİ ÜZERİNDE(FİYAT DÜŞTÜ) SATILMIŞTIR

BUNUN DIŞINDA YAKLAŞIK 3-4 GÜN SONRA SANDİSK SANSA CLİP + 2 GB MODELİ YURTDIŞINDAN GELECEK ODA SIFIR VE FATURALI ONUN FİYATI 90>85>80 TL

sansa clip+ şuan mymemory'de 29 sterlin ve 3 sterlin'de banka kesintisi toplam 32 sterlin 32*2,4:76,80 tl'ye geliyor boşuna bekleyip strese girmeye değmez 3 tl fazla verin ben hazır cihazı size vereyim

sennheiser mx760 sıfır 50l(metan garantili)ACİL İHTİYAÇTAN DOLAYI 40 TL OLDU
    paketi hasarlı
    son 1 adet kaldı

http://www.hepsiburada.com/sennheiser-mx760-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenmx760 işte mx760'ın piyasa fiyatı
    ]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 15 Nisan 2010; 17:35:47 >

• bu fiyata yokmu alıcı ya normal fiyatının yarısı bile değil mx760'ın normal fiyatı 85 tl ben 40 tl'ye satıyorum ve metan garantili sıfır

http://www.hepsiburada.com/sennheiser-mx760-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenmx760
  • hocam sansa clip plus mı gelcek ? normali mi ? plus gelcek sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViRüS84 -- 10 Nisan 2010; 3:27:40 >
  • sansa clip plus modeli gelicek hafıza kartı takılabiliyor ve radyoda var
  • Garanti hesabınızı Pm atabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Garanti hesabınızı Pm atabilirseniz sevinirim.

pm attım
  • 1 adet sennheiser mx760 berdush nickli arkadaşa satılmıştır son 1 adet bu fiyata kalmıştır
  • fiyat gerçekten çok uygun,daha önce kullanmadım ancak kendini belli ediyor zaten,
    daha basit bir mp3 playr arıyorum,btcem olsa kaçırmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

fiyat gerçekten çok uygun,daha önce kullanmadım ancak kendini belli ediyor zaten,
    daha basit bir mp3 playr arıyorum,btcem olsa kaçırmazdım

çabuk satılsın diye elimden geldiği kadar uygun fiyat verdim kısmet inşallah aradığınızı bulursunuz
  • Pm attım
  • cevapladım
  • sansa clip'de satıldı gibi diğer cihazlar için satışa devam
  • CİHAZ SEPULT NİCKLİ ARKADAŞA SATILMIŞTIR 2 TARAFADA HAYIRLI OLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.