Şimdi Ara

BÜTÜN ORİJİNAL OYUNLAR 30-35TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
10.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar donanımhabere özel indirimli orijinal oyunların Steam ve EA Downloader keylerini satıyorum. Eğer diğer satan arkadaşlardan farkımı merak ediyorsanız, oyunlar bizzat yurtdışında okuyan arkadaşıma aldırdığım faturalı mağaza oyunlarıdır. Kargoya veya orjinal oyun kutusuna para ödemenize gerek yok. Tamamen yasal ve lisanslı keylerinizin fotoğrafı e-mailinize gönderilecektir. Daha sonra sadece size özel orjinal CD-KEY'leriniz ile oyunu istediğiniz zaman EA Downloader aracılığı ile indirebilir ve oynayabilirsiniz. 10:00-24:00 online'ım, keylerinize en kısa sürede ulaşıcaksınız.

Oyunların hepsi bizzat aldığım ya da aldıracağım oyunlardır.
    Güvenemeyen arkadaşlarla msn'den izahını yapabilirim : arathorn5@hotmail.comKeyleri sizlerin isteğine göre Rus satış sitelerinden veya sitelere güvenemeyen arkadaşlar için bizzat arkadaşım mağazaya gidip alıyor talebe göre. Başka oyunlar için istek olursa lütfen irtibata geçiniz, yardımcı olmaya çalışırım.
    Tamamen yurtdışından alıp getirdiğim %100 orjinal oyunların
    CD-KEY'leridir. Tamamen faturalı ve yasaldır
    .

Online Konuşup Destek Almak İçin Tıklayın:

Online Destek için tek yapmanız gereken kendi msn bilgileriniz vermeye gerek kalmadan açılan sayfada''konuşma başlat'' butonuna tıklayıp bir isim yazmak ve daha sonra çıkan pencerede gördüğünüz rakamları kutucuğa girmektir

Eğer rus sitelerinden oyun isteyip o riski göze alan arkadaşlar varsa, onlara sitedeki bütün fiyatlardan daha ucuza verme sözünü de buradan veriyorum. İsteyen beni eklesin ve sitedeki en ucuz fiyatı göstersin, ben ona daha ucuza rus sitelerinden alayım.

Size başka hiç kimsenin temin edemeyeceği kutunun bizzat sizin için alınıp size key verildikten sonra gün sonunda imha edilen kutuların fiyatları için lütfen bana ulaşınız . Eğer adınıza kutu aldırmamı isterseniz lütfen yukarıdaki açıklamayı okuyunuz. Aşağıdaki fiyatlar şu an için sitelerin güncel fiyatlarıdır, mağazadan kutu olarak aldırdığımız fiyatlar stok durumuna göre ve dolar paritesine göre biraz daha pahalı veya ucuz olabilmektedir, lütfen bilgi alınız.
    Bad Company 2 oynarken beni de arkadaşlarınıza eklemeyi unutmayın Nick: Visonary

Güncel site fiyatları:
    Prince of Persia: The Forgotten Sands (Aktivasyon Kodu) 35TL
    Bad Company 2 (EA Download Manager) 35TL
    BLUR (Aktivasyon Kodu) 35TL
    FIFA 10
    (EA Download Manager) : 30 TL
    SIMS 3
    (EA Download Manager) : 30 TL
    Lead and Gold: Gangs of the Wild West
    : (Steam Download) : 20 TL
    Need For Speed: Pro Street (EA Download Manager) : 30 TL
    Need For Speed: SHIFT (EA Download Manager) : 30 TL
    Battlefield 2142 (EA Download Manager) : 25 TL
    Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction (Aktivasyon Kodu) 35 TL
    Orange Box: HL2/HL2 -1-2/TF2/Portals(Steam Download) 35TL
    Command & Conquer: Red Alert 3(EA Download Manager) 30TL
    Assasin's Creed 2 (Ubisoft Aktivasyonu) 35TL
    Call of Duty : Modern Warfare 2 (Rusça) (Steam Download) 35TL
    Call of Duty : Modern Warfare 2 (ing) (Steam Download) 70TL
    Left 4 Dead 2 (Steam Download) 35TL
    Metro 2033 (Steam Download) 35TL
    Supreme Commander 2 (Steam Download) 35TL
    Napoleon Total War (Steam Download) 35TL
    Aliens vs. Predator (Steam Download) 35TL
    Warhammer : Dawn of War 2 Chaos Rising (Steam Download) 35TL
    Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (EA Download Manager) 35TL
    Dragon Age: Origins (EA Download Manager) 35TL
    FEAR 2: Project Origin (Steam Download) 35TL
    GTA IV (Multiplayer Key) 25 TL
    GTA IV: Episodes From Liberty City (Aktivasyon Kodu) 30 TL
    The Settlers 7: Paths To A Kingdom (Aktivasyon Kodu) 35 TL

WINDOWS LİVE OYUNLARI LİSTESİ
    Gears of War
    Halo 2
    Juiced 2: Hot Import Nights
    Kane & Lynch: Dead Men
    Viva Piñata
    Fallout 3
    FlatOut: Ultimate carnage
    Grand Theft Auto IV
    Hour of Victory
    Legend of the Galactic Heroes
    Quantum of Solace
    The Club
    Batman: Arkham Asylum
    Battlestations: Pacific
    Fallout 3: Game Of The Year Edition
    Fuel
    Red Faction: Guerrilla
    Resident Evil 5
    Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
    Stormrise
    Street Fighter IV
    Warhammer 40,000: Dawn of War II
    Yeni Çıkan Oyunlar:
    BioShock 2
    Vancouver 2010
    Warhammer 40,000: Dawn of War II Chaos Rising
    Çıkacak Oyunlar:
    Australian Rules Football
    F1 2010
    Fallout: New Vegas
    Homefront TBA 2010
    Mafia II
    Max Payne 3

Ayrıca Aşağıdaki oyunun ön siparişleri için bilgi alabilirsiniz
    StarCraft 2: Wings of Liberty - 1 Yıl

Ödemeler:

Vakıfbank şubelerinden veya vakıfbank ATM'lerinden kartsız işlem ile ücretsiz para gönderimi. Veya Eft,havale.

Ayrıca Garanti, İş Bankası, Akbank hesaplarım var. Paypal ile de ödeyebilirsiniz arkadaşlar.

Kredi kartıyla alış veriş yapmak isterseniz PM atabilirsiniz Sanalpazar.com üzerinden %10 farkla işlem yapabiliyoruz

PTT HESABI AÇILMIŞTIR

REFERANSLAR:
    Sisilli-----Modern Warfare 2
    STALKER-1903-----Assassin's Creed 2
    kalıpcı----Assassin's Creed 2
    djfreex----Bad Company 2
    kralhasanyigit----Metro 2033
    mx440-----Bad Company 2
    1mmEN.s3----Assassin's Creed 2
    airgunshooter----Bad Company 2
    amdusias----Bad Company 2
    Çağrı----Bad Company 2
    STALKER-1903-----Bad Company 2
    keremg------Bad Company 2 ve yine Bad Company 2
    wolf_555------Modern Warfare 2
    Sp250------Bad Company 2
    Mohi------Bad Company 2---Splinter Cell:Conviction
    safa2012----2 adet Modern Warfare 2
    NitroWar-----Modern Warfare 2
    ardafirat------Bad Company 2--Dirt 2
    iquana--------Bad Company 2
    Xeo-----------2 Adet Bad Company 2
    Midbroke-----Modern Warfare 2 İngilizce
    Deumos------Bad Company 2
    metalord----- Bad Company 2
    milyondabir---5 Adet Modern Warfare 2
    blackh4wk ----Modern Warfare 2 ingilizce
    napolyon94----Bad Company 2
    flying spaghetti monster---Bad Company 2+Left 4 Dead 2 Uncut
    ahmetcan75----Modern Warfare 2
    DesTRuctionS----Bad Company 2
    buckethead®-----Counter Strike Source
    PcKoLiq06--------Modern Warfare 2 İngilizce
    colonel_215-------Bad Company 2
    Kutay88-----------Bad Company 2
    kartalcin-----------Bad Company 2
    CATBALCA-------Bad Company 2

MSN: arathorn5@hotmail.com lütfen soru sormaktan ve iletişimde bulunmaktan çekinmeyiniz

EA Download Manager nedir? Nasıl Kullanılır? Lütfen tıklayınız

STEAM İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
    http://storefront.steampowered.com/download/SteamInstall.msi

EA DOWNLOAD MANAGER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
    http://eastore.ea.com/eadm

EA Account Almak İçin Tıklayınız
    https://profile.ea.com/acctcreate.do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathorn55 -- 8 Temmuz 2010; 21:18:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu da elimde hazır bulunanın kutusu.

• almayeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, deactive olabülür sonra key.
  • arkadaşım neden deaktive olsun, orjinal oyun alıyoruz ya, faturasını da gönderirim. Hiç sorun değil benim için.

• DVD'sini de göndereceksen alayım bir kaç tane. Kargo ücreti bana ait.

Resmini koymuşsun, arkadaşın bizzat gidip mağazadan alıyormuş, faturasını da gönderebilirim diyorsun. Hayır demezsin umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 19 Mart 2010; 20:42:43 >
  • zannatmem gönderceni çünkü arkadaşın verdigi keyler ruslardan reminde ki dvd nin üzerinde de rus yazıyo yani rusya için üretilen dvd..sanırım ruslardan key alınıp satılıyor.keylşer ojinaldir bişi olmaz arkadaş sadece isizn adınıza ugrasıp karını koyup size veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

DVD'sini de göndereceksen alayım bir kaç tane. Kargo ücreti bana ait.

Resmini koymuşsun, arkadaşın bizzat gidip mağazadan alıyormuş, faturasını da gönderebilirim diyorsun. Hayır demezsin umarım.

Tamam gönderirim. Kaç adet olduğunu öğrenmem lazım, hiç problem değil, dediğim gibi. Yalnız önce ödeme alırım, güvenmiyorsan da gittigidiyora adına hesap açabilirim ama %10 fiyat artıyor öyle olunca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

zannatmem gönderceni çünkü arkadaşın verdigi keyler ruslardan reminde ki dvd nin üzerinde de rus yazıyo yani rusya için üretilen dvd..sanırım ruslardan key alınıp satılıyor.keylşer ojinaldir bişi olmaz arkadaş sadece isizn adınıza ugrasıp karını koyup size veriyor

Doğrudur, sizin yerinize uğraşıp üzerine sadece 3-4 lira kâr koyuyorum hepsi bu. Yalnız Rusya değil Ukrayna'da okuyan arkadaşımdan geliyor keyler.

• quote:

Doğrudur, sizin yerinize uğraşıp üzerine sadece 3-4 lira kâr koyuyorum hepsi bu. Yalnız Rusya değil Ukrayna'da okuyan arkadaşımdan geliyor keyler.

bende ruslardan aldım keyde ondan orda okudum herzaman orda ucuzdur hep rdan alırım o yuzden biliyorum ama dedim gibi diger arakdaların bilmesi için orjinal keydir onu bilsinler.arkadaş yardımcı oluyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: arathorn55

Bu da elimde hazır bulunanın kutusu.

Nedense bu kutuyu sen yapmışsın gibi geldi bana Eskiden böyle olurdu çünkü artık koyu renkliler var, bu arada oyunun kullanma kılavuzu varmı? Lazım değil ama severim incelemeyi

• quote:

Nedense bu kutuyu sen yapmışsın gibi geldi bana Eskiden böyle olurdu çünkü artık koyu renkliler var, bu arada oyunun kullanma kılavuzu varmı? Lazım değil ama severim incelemeyi

ruslarda hala bu kutu ile satılıyor genel olarak:))
  • quote:

Yok artık daha neler :D Kullanma kılavuzu olduğunu zannetmiyorum, varsa da rusçadır. Zaten oyunların ucuz olmasının sebebi Game Box değil Jewel Case (şeffaf kutu) ile satılması. Ama diğerinden hiç bir farkı yok. Ben en iyisi birazdan Assasin's Creed'in de resmini çektireyim arkadaşa, yoksa üyelerin hayal gücü artıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathorn55 -- 19 Mart 2010; 22:14:39 >

• yoğun istek üzerine

• quote:

Bu da elimde hazır bulunanın kutusu.

Bu oyunun kutusu bu değildi sanki ?
  • quote:

Bu oyunun kutusu bu değildi sanki ?

O arkadaşım. Bizzat ben de oynuyorum. Türkiye kutusu farklı olabilir. Bunun kutusu Ukrayna versiyonu, ama CD-Keyinin EA Downloader Manager'de işlevi aynı. Yani orjinal ingilizce oyunu indiriyor. Online da oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathorn55 -- 20 Mart 2010; 0:14:25 >

• Bi Jewel Case vardır. Birde DVD-BOX. 1.si ucuz olanı 2.si pahalı olanı. tek farkı kutuları.
  • quote:

quote:

Tamam gönderirim. Kaç adet olduğunu öğrenmem lazım, hiç problem değil, dediğim gibi. Yalnız önce ödeme alırım, güvenmiyorsan da gittigidiyora adına hesap açabilirim ama %10 fiyat artıyor öyle olunca.

3 tane alabilirim biri kendime diğerleri arkadaşlarıma (oyun Rusça değilse). Ama ta Ukrayna'dan kargoyu kabul edemem. Çünkü astarı yüzünden pahalıya gelir, 55 TL'ye satılıyor Türkiyede. Yurtiçi olursa kendim karşılarım. Sana uyarsa pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 20 Mart 2010; 3:48:06 >

• kutusun üstünde rus yazıyor zaten, mw2 kaca gelir peki sizde ve left4dead 2?
    starcraft 2 cıkınca da buralarda ol
    arkadas laptoptan desktopa gecerse 1 key de ben alıcam bc 2
  • quote:

quote:

quote:

3 tane alabilirim biri kendime diğerleri arkadaşlarıma (oyun Rusça değilse). Ama ta Ukrayna'dan kargoyu kabul edemem. Çünkü astarı yüzünden pahalıya gelir, 55 TL'ye satılıyor Türkiyede. Yurtiçi olursa kendim karşılarım. Sana uyarsa pm at.

Pm attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

kutusun üstünde rus yazıyor zaten, mw2 kaca gelir peki sizde ve left4dead 2?
    starcraft 2 cıkınca da buralarda ol
    arkadas laptoptan desktopa gecerse 1 key de ben alıcam bc 2

Ya kutunun üstünde rus yazıyorda, o rusça anlamında değil, satımının BDT ülkelerinde olduğunu belirtiyor. Ben ordayken yazın kendime Devil May Cry 4 almıştım, tam 5 tane dil seçeneği vardı. İngilizce oynadım yani. Elimde var oyunu bitirdiğim için onu da satabilirim. Left4dead2 35TL donanımhaber'e özel, steamworksten indiriliyor keyi ile. MW2 en son bitmişti ama sordurur söylerim, 35'ten fazla değildir. Yalnız sadece MW2'de dil sorunu var, oyun rusça, ben menüleri ezberlediğim için bi sorunum olmadı. Ama çözümü varmış sanırım, eğer ingilizce update dosyalarını bulup koyarsan ingilizceye dönüyormuş. Starcraft değilde Diablo çıksın kârsız vericem herkese Diabloyu beklemekten ömrüm eskidi. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight bu gün için gelicek diyorlardı birde, ilgilenen varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathorn55 -- 22 Mart 2010; 20:50:49 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.