Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.936
Cevap
10
Favori
168.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü shoptodan sipariş ettiğim starter pack bugün geldi, yanında bir adet eşantiyon atari tshirt ü vede nintendo ds oyunuyla(bunu yanlışlıklamı koydular anlamadım, dsimde yok zaten) şarja koydum kendisini dolsun bakayım bi nasılmış move efendi. Bu arada 3-4 gün sabrederim derseniz shoptodan almanızı öneririm teknosaya para kaptırmayın
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Yaw İzmir'de Sports Champions oyunu arıyorum. Teknosa filan getirmedi mi hala...

Senin durum yine iyi. Bende Oyun +move+navi var, kamera yok, onu bekliyorum TR ye girmis az daha bekliycem bakalim.

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Yaw İzmir'de Sports Champions oyunu arıyorum. Teknosa filan getirmedi mi hala...

Senin durum yine iyi. Bende Oyun +move+navi var, kamera yok, onu bekliyorum TR ye girmis az daha bekliycem bakalim.

Mavişehir Darty de satılıyor. Dün gördüm daha.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Move Starter Kiti Sony Pendik Neomarin mağazasından 149 a aldım. Sonra duydum ki bazı Sony shoplar 130a satıyormuş canım sıkıldı. Navigatorü Darty'den aldım 69 liraya. İkinci motion kontrolleri 99 liraya Kardeşler Elektronikten aldım. Sports Champions ve Start The Party'i 80'er liradan Kardeşler Elektronikten aldım. Totalde Move sevdasına 477 lira kaçtı. Killzone 3 gelene kadar başkada para harcamam artık. ShopTo dan alsak hepsini ne kadar farkederdi bilmiyorum ama bekleyemedim o kadar. Yaş mevzusu olmuş bu arada yaş 33. :)

Saygılar

Orijinalden alıntı: anycall

Move Starter Kiti Sony Pendik Neomarin mağazasından 149 a aldım. Sonra duydum ki bazı Sony shoplar 130a satıyormuş canım sıkıldı. Navigatorü Darty'den aldım 69 liraya. İkinci motion kontrolleri 99 liraya Kardeşler Elektronikten aldım. Sports Champions ve Start The Party'i 80'er liradan Kardeşler Elektronikten aldım. Totalde Move sevdasına 477 lira kaçtı. Killzone 3 gelene kadar başkada para harcamam artık. ShopTo dan alsak hepsini ne kadar farkederdi bilmiyorum ama bekleyemedim o kadar. Yaş mevzusu olmuş bu arada yaş 33. :)

Saygılar

Start the Party PAL mı? PAL değilse PAL ı beklesrydin keşke çünkü Türkçe dil içeriyor PAL lar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

senin durumun benden de iyi:bende de kamera var ama move + navi yok.Oyun zaten yok

• daha önceki sayfalarda yazmıştım tekrar belirteyim..arkadaşlar bu move u aldığınız aman kendinizi yeni bir konsol almış gibi hissedeceksiniz..gerçekten müthiş bir alet..yakında çok daha kaliteli oyunlar da çıkacağını düşünürsek move a artık move u kimse tutamaz..:))

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • yer: Teknosa-Göktürk
    zaman: az önce

ben: move geldi mi?
    eleman: ney?
    ben: muvv muuuvvv
    eleman: yok daha gelmedi
    ben: allah cezanızı versin

sabancı ailesi şu forumu okusa, üzüntüden piyasadan çekilirler bence, basiretsizlik beceriksizlik, ne ararsan teknosada

iyi oyunlar
  • Shoptodan dün sports champion söyledim o gün royal mailda çıktı akşam ve hala aynı şey yazıo yurtdışına gönderim için işleme aldık vs diyolar acaba uçuo mu nedir gelio mu yoksa yarın filan mı uçucak

Orijinalden alıntı: badcat3535

izmirde move starter pack gelen yer yokmu bugün bilenler lütfen bilgilendirsin.tşkler..
    geldimi izmire

TR PSN : turkoevo54
    UK PSN : Uk_evren3
    US PSN : evren3
  • Masa tenisi ne bayıldım yok böyle bir şey az daha ötesi gerçeklik zaten sırf bu oyun için sports champion sparişi verdim shopto dan
    disk oyunu fena değil diğerlerini oynamadım elimde demo var
    bu arada yaş 31..

Orijinalden alıntı: gogomogo

Masa tenisi ne bayıldım yok böyle bir şey az daha ötesi gerçeklik zaten sırf bu oyun için sports champion sparişi verdim shopto dan
    disk oyunu fena değil diğerlerini oynamadım elimde demo var
    bu arada yaş 31..

aynen aynı şekilde abimde inş bende en kısa sürede full sürümü alcam bu arada benim yaş 15 abimin 21

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • Sağ kolum bitmiş durumda . Gladyator oyunu çok yoruyor insani

move tek başına:70

sony shop: starter 200
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.