Şimdi Ara

Q6600 1.55 Volt 3.6 GHZ sıcaklıklar 70 derece bile degil toplama sıvı sogutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün bozulan islemci blogumun yerine yeni blok aldim

incelemesi burada

http://forum.donanimhaber.com/m_38196429/mpage_1/f_/key_//tm.htm

su anda gozlerime inanamiyorum arkadaslar

yeni islemci blogu kesinlikle deli dehset

toplama olan su sistemimin (2000 LT saat akvaryum pompasi, 36 cm radyator, el yapimi su haznesi, Swiftech Apogee XT Extreme işlemci blogu ve araba antifirizi ) performansi inanilmaz artti

su sogutma sisteminin gercek gucunu islemciye voltaj dayayip overclock a abandiginizda ortaya cikiyor

oda sicakligi 24 derece

islemci Q6600

verilen voltaj 1.275@1.550

frekans 2400@3600

islemci blogu sıvı sogutma sisteminde cok cok onemliymis ben bunu anladım

eski blogum bu durumda 85 90 dereceye kadar cikarken bu blok ile 70 dereceyi gormedi

artik core 9i lere gecince insallah daha farkli testler ile ayni su soutma sistemi ile karsinizda olacagiz

işte overclock ve islemci ile ilgili detayli bilgiler ve sicaklik ile ilgili resim

bu da su sogutma sisteminin kendisi ve monte edilmis hali

Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!

• Gayet Güzel Bir Değer Q6600 Gibi Isınan Bir İşlemci İçin . Hayırlı Olsun
    HD Movie System : Asus P45-P5Q Deluxe - İntel Core2 Duo E7400 4.0 GHZ - Kingston 2x2 GB 800 MHZ - MSI HD3870X2 OC Edition 1 GB - Saegate Barracuda 7200.10 750 GB - Asus Lite Scribe 18X DVD Yazıcı - CoolerMaster RC-690 Kasa -

Game Systems : Gigabyte EX-58 Extreme - İntel Core İ7 920 4.0 GHZ - G.Skill Trident 3x2 GB 2000 MHZ - Sapphire HD4890 1 GB + Asus EN8800GT Physx - Saegate Barracuda 7200.12 500 GB - High Power Absolute 1000W Moduler PSU - Asus Lite Scribe 18X DVD Yazıcı - CoolerMaster RC-690 Kasa -

Free System : İntel P965 Chipset - İntel Centrino 2 T9400 2.53 GHZ - Kingston 2x2 GB 1066 MHZ - Ati Radeon HD3650 1 GB - Saegate 500 GB HDD - Blu-ray Disc Read & Write
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackCalamity

Gayet Güzel Bir Değer Q6600 Gibi Isınan Bir İşlemci İçin . Hayırlı Olsun

teşekkürler

artık 6 cekirdek bekliyoruz

asıl gücü orada belli olacak gibi
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • Ben bu su soğutma olayını hiç anlamıyorum.Pcdeki parçaları alırken su soğutmalı olup olmadığına göre çeşitleri mi çıkıyor.Yani sistem nasıl işliyor..
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

teşekkürler

6 çekirderk/12 İzlek ,32nm, 4,5GHz de uçuşa geçersin artık.
    Q6600 ü o voltajda 65C de tutmak zor iş.
    Sistem 1: Phenom II x2 555 BE@x4 3,2 GHz Sunbeam CCF|:|Gigabyte 790X-UD4 f7d Bios |:|Asus GTX650Ti Boost DirectCu II 2GB |:| A-Data 4*2 GB@800MHz 5-5-5-15 |:| 120GB Sandisk SSD |:| 1TB |:| 1TB |:| 8TB Seagate Archive |:| XIGMATEK Utgard 700W |:| Samsung 22" 226BW |:| FSP 800VA UPS |:| Windows 7 64 bit |:|
    Sistem 2: Ryzen 9 3950X + Dark X127|:|Asrock AB350 Pro4 |:|EVGA GTX1050Ti 4GB |:| 4x16GB G.Skill Flare X@3200Mhz 16-18-18-38 |:| 128GB Sandisk SSD |:| 1TB WD Green |:| Dark N10 |:| FSP 500W-60AHBC |:| ViewSonic VA2445-LED 24" |:| FSP 800VA UPS |:| Windows 11 |:|
    Sistem 3: Ryzen 7 7700X + Deepcool AG620|:|MSI PRO B650-P WIFI|:|Sapphire RX 7900 XTX Pulse 24GB |:| 2x16GB Team Elite Plus 4800Mhz CL40-40-40-77 |:| Kingston NV2 2TB SSD |:| 4TB Toshiba P300 HDD |:| Dark Maxima V20 |:| Bitfenix Whisper M 850W |:| Daewoo 65DM54U 65" 4k TV |:| Tescom Leo+ 2200VA UPS |:| Windows 10 64bit |:|

• quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

teşekkürler

6 çekirderk/12 İzlek ,32nm, 4,5GHz de uçuşa geçersin artık.
    Q6600 ü o voltajda 65C de tutmak zor iş.

hakikaten oyle

bu voltaj da eski cpu blogumda 90+ lari goruyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu 70 derece!!!
    16 yıl önce açıldı
    i7 870 stok fan boşta 70 derece
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıcaklığı arttırmak için mi fazladan voltaj verdiniz 3.6 ghz için 1.55 v biraz fazla geldide bana
    FX 8350--Crosshair V Formula--Gskill 2400 mhz 2x4Gb 2400mhz--Asus R9 270X Top--OCZ Vertex 4 128 GB--WD CB 1TB SIII--Thermaltake Qfan 750W--Edifier x600+Logitech X230--Logitech G105--HP 2310ei 24" led-Corsair Carbide 400R-Fujifilm XE2-Fujinon xf 18-55-(Fujinon xf10-24
  • quote:

Orijinalden alıntı: tg2601

sıcaklığı arttırmak için mi fazladan voltaj verdiniz 3.6 ghz için 1.55 v biraz fazla geldide bana

Aynen banada biraz fazla geldi..
    FX 8350--Crosshair V Formula--Gskill 2400 mhz 2x4Gb 2400mhz--Asus R9 270X Top--OCZ Vertex 4 128 GB--WD CB 1TB SIII--Thermaltake Qfan 750W--Edifier x600+Logitech X230--Logitech G105--HP 2310ei 24" led-Corsair Carbide 400R-Fujifilm XE2-Fujinon xf 18-55-(Fujinon xf10-24
  • su sıvı sogutmadan hiç anlamıom mesela bnm işlemci 2.0@3.2 ghz full yükte 80 lere çıkıyor ucuz svı sogutma yapsam iyi olurmu suan stok fan takılı

kaça patlar bu iş bana?

Orijinalden alıntı: Outrage

su sıvı sogutmadan hiç anlamıom mesela bnm işlemci 2.0@3.2 ghz full yükte 80 lere çıkıyor ucuz svı sogutma yapsam iyi olurmu suan stok fan takılı

kaça patlar bu iş bana?

ucuz sıvı soğutma diye bişi yok hesaplı var

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • quote:

su sıvı sogutmadan hiç anlamıom mesela bnm işlemci 2.0@3.2 ghz full yükte 80 lere çıkıyor ucuz svı sogutma yapsam iyi olurmu suan stok fan takılı

kaça patlar bu iş bana?

Hocam naptın stok fanla bu değere çıkılır mı

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

kaça patlar bu iş bana?

ister inan ister inanma 3 aydır kullanıom sorun yok
    birisi su sıvı sogutma sorumu cevaplasın yoksa

• quote:

quote:

kaça patlar bu iş bana?

gebzeli çılgın çocuk sınıf arkadaşımdır

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

• @Outrage
    İnanıp inanmamak değil mesele neden yalan söyleyesin ki zaten
    Demek istediğim çıkmaman gerektiğiydi, ama hâla sorunsuz kullanabiliyorsan gerçekten şanslısın zira stok fanların vasatlığı ortada
    Bu arada işlemci nedir ?

@hapocod
    Çılgın olduğu konusuna katılıyorum

@Outrage
    İnanıp inanmamak değil mesele neden yalan söyleyesin ki zaten
    Demek istediğim çıkmaman gerektiğiydi, ama hâla sorunsuz kullanabiliyorsan gerçekten şanslısın zira stok fanların vasatlığı ortada
    Bu arada işlemci nedir ?

işte sen dua et: yemin ederim Allah çarpsın demedi şaka bi yana
    işlemcisi e4400

• quote:

Bu arada işlemci nedir ?

kardeş imzamı görmedinmi

quote:

Bu arada işlemci nedir ?

kardeş imzamı görmedinmi

• quote:

quote:

Bu arada işlemci nedir ?

kardeş imzamı görmedinmi

Valla bakmadım bile ama işlemcinin elinde kalmamasını dilerim
    En kısa zamanda su soğutmaya geçersin inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Vayvalak -- 17 Mayıs 2010; 20:29:49 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.