Sabah ilk savaştayız diez de.Brethe girdik.İçeride öldüm.Kristali kırarız diye bekledim.Sonra çıktım.Kıramadık.Daha sonra 2. savaşa gireyim derken.Oyuna girdim.Bi baktım hala brethdeyim.Ok a bastım.Karusların lunarından doğdum.E tabi başladım kesmeye :).Onlar vurunca enerji gitmiyor(tabi sınırdan çıkmassan), ben vurunca gidiyordu.Ve baya bi np kastım. Sizce banlanırmıyım?
eewt cok yapanı gordum banlanıcanı sanmam pekı sen savas zamanında deıl herhangi bir zamanda mı yaptın bunu biz bir türlü piana ya ayak basamadık eger gidersek bende senın yaptını yapcam
Kardeş 1. savaşa gir.Dedigim gibi brethe dal.Sonra öl.Kristali kıramassanız ok a falan basma çık oyundan.Sonra tam 2. savaş vakti gir oyuna ok a bas Lunar da doğuyorsun.Tabi herkes sana dalıyor.Ama enerjin gitmiyor :).Ama fazla uzaklaşırsan gider.Onun için assasinsen görünmez ol git civcivlerin oraya.Ben 1200 np kastım
bugün savaşa gidiyim dedim ama bir sürü hilekar elmorad lunar gate i kapatmıştı, biraz damage yedim sonra town yaparak zor kurtuldum
ha bu arada biri seni şikayet ettimi öyle güzel banlanırsın ki.. geçmiş olsun. ha bu arada senin nick neydi?
Son 15 Dakikanın En Çok Tıklananları
Son Tıklanan Sıcak Fırsatlar
emredici sen onu banlatırsan elıne ne gececek?Arkadaslar ya lutfen boyle konularda boyle seyler yapmayın ya
quote:
Orijinalinden alıntı: emredici
ha bu arada biri seni şikayet ettimi öyle güzel banlanırsın ki.. geçmiş olsun. ha bu arada senin nick neydi?
aferin arkadaşım.Nickim giresunluaykut.Git istedigine söyle.Ben oradan çıkmak istedim.Ama yapamadım.E siz de bana saldırdınız.Boş mu duracağım?
helal beee iyi yapmışsın oluoyr böyle biz savaşa girmeye çalışırken bi bakıyorum cüce bi tane karus gelmiş nova atıyo :D biz öldüremiyos bende novanın gelmeyecağiyere kaçıyorum :) bi kerede savaştan çıktık eslanta gittim bi baktım bi tane karus herkes saldırıyo bende saldırdım :D ölüyo tekrar eslant ta başlıyo bi kaç kere öldürdük sonra gelmedi bi daha :D
ki emredici senden önce orda Jakkas ve bloodun bir sürü adamları vardı.Eger isterlerse zaten yerim.....
yaptığının doğru bir şey olduğuna inanıyorsan benim diyebileceğim hiçbirşey yok. bunu herkes yapıyor elmorad, karus. ama önemli olan bu oyunu hilesiz oynamak. belki de np si olmayan adamları öldürdüğünden experiance point kaybettiler?? onların emeğine yazık değilmi...?
ozaman a3 yada a2 ye geçsinler...savaş saatlerinde...
alakalı bi mevzu var ben de victory gateden girerkene daldı guardlar tam girerken hp 0landı bi girdim içeri hp 0 ayaktayım allah dedim novalar iniyo gebermedim millet dellendi güle oynaya breathe gittim(tplediler yani) ama cart lunardayım savaş bitti son npleri sn farkla kaçırdım .ıçayım böyle şansa ben girdiğimde baskın başlamıştı meğer bitiyomuş.ama manyaktı
Yemessin çoK yapan var.
korkma baba bi b.k olmaz onu yapan karus da ban yiyen hiç görmedm valla helal olsun keske daha cok np kassaydın orda
Bundan sonra bende yaparım aga ne güzelmiş öle
ölmeden öldür OHhhhhhh!!!
quote:
yaptığının doğru bir şey olduğuna inanıyorsan benim diyebileceğim hiçbirşey yok. bunu herkes yapıyor elmorad, karus. ama önemli olan bu oyunu hilesiz oynamak. belki de np si olmayan adamları öldürdüğünden experiance point kaybettiler?? onların emeğine yazık değilmi...?
Kaybedilen XP %1 Değil mi ?
Bunun Nesi Ayıp :D Keşke Benden NP almasalr da paso XP gitse :D
dostum sen ne dıosun be %1 degıl %5 gıdıo mıllet %1 olsa herhalde paso dark mare kesmeye kalkısırdı
quote:
Orijinalinden alıntı: jerry_18
dostum sen ne dıosun be %1 degıl %5 gıdıo mıllet %1 olsa herhalde paso dark mare kesmeye kalkısırdı
+1 gözümün önünde abimi bıçakladılar. np si yoktu garibimin(n00b devriydi Allahtan) %5 experiance pointi gitmişti
quote:
quote:
Orijinalinden alıntı: jerry_18
+1 gözümün önünde abimi bıçakladılar. np si yoktu garibimin(n00b devriydi Allahtan) %5 experiance pointi gitmişti
savaşta %1 gider ama baskında veya bu olayda biri ölürse %5 gider....
kardeşim hiçbirşey olmaz ban filan o oyunnun hatası kral gm ban atamaz......