Şimdi Ara

ASUS N61JQ ALAN YOK MU YAHU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• var dostum, çok kötü hiç tavsiye etmiyorum, masaüstü işlemci sıcaklığı 60 derecede çalışıyor, oyun açınca 75leri buluyor daha fazla ısındığında ise kitleniyor donmalar yapıyor ben bugün aldım yarın iade edeceğim. fanı sessiz ne güzel derken bide baktım sıcaklıkları çoşmuş. bu laptobu o fan soğutamıyor, ısınma problemi olmasa 10 numara notebooktu, asusa böle hatalar yakışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biber2006 -- 5 Mart 2010; 5:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biber2006

var dostum, çok kötü hiç tavsiye etmiyorum, masaüstü işlemci sıcaklığı 60 derecede çalışıyor, oyun açınca 75leri buluyor daha fazla ısındığında ise kitleniyor donmalar yapıyor ben bugün aldım yarın iade edeceğim. fanı sessiz ne güzel derken bide baktım sıcaklıkları çoşmuş. bu laptobu o fan soğutamıyor, ısınma problemi olmasa 10 numara notebooktu, asusa böle hatalar yakışmadı.

dostum yapma,ben de bunu almak için kitlenmiştm :D
  • olmadı soğutucu alırsın altına bir tane
  • quote:

var dostum, çok kötü hiç tavsiye etmiyorum, masaüstü işlemci sıcaklığı 60 derecede çalışıyor, oyun açınca 75leri buluyor daha fazla ısındığında ise kitleniyor donmalar yapıyor ben bugün aldım yarın iade edeceğim. fanı sessiz ne güzel derken bide baktım sıcaklıkları çoşmuş. bu laptobu o fan soğutamıyor, ısınma problemi olmasa 10 numara notebooktu, asusa böle hatalar yakışmadı.

Bu çok kötü oldu ya, bende bu aralar laptop alacağım özellik olarak çok hoşuma gitmişti işlemci ve ekran kartı çok iyi ama tabiki soğutma çok çok daha önemli , ısınan ve çok gürültülü çalışan bir laptop kadar kötü birşey olamaz isterse 10 çekirdek işlemci ve 4 çekirdek ekran kartına sahip olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Naib

quote:

Bu çok kötü oldu ya, bende bu aralar laptop alacağım özellik olarak çok hoşuma gitmişti işlemci ve ekran kartı çok iyi ama tabiki soğutma çok çok daha önemli , ısınan ve çok gürültülü çalışan bir laptop kadar kötü birşey olamaz isterse 10 çekirdek işlemci ve 4 çekirdek ekran kartına sahip olsun

neyse ki bu işi yapan tanıdıklarım var bir şekilde ucuz yoldan sogutucu alacağım :D

• quote:

kardeş senin makinenin üretim hatası olabilir. bende alalı 15 g oluyo 2 oyun üst üste çalıştırıyom banamısın demiyo herkese tavsiye ederim. ayrıca googleden taratın dünyanın en az sorun çıkartan markası asus bu hp veya toshibaların daha düşük modelleri daha yüksek fiyata satıyolar ve ayrıca ne olucağıda belli değil. touch padinde ızgara yapılıyomuş

• Hocam süpersin Makine bende var diyorsun o zaman ;

-Sahip olduğun model tam olarak hangisi?
    -Nereden aldın?
    -Makine ısınıyor mu ?
    -Ses durumu nasıl ? Sessiz bir makine diyebilir misin?
    -Oyun performansı nasıl ?
    - Everest programını çalıştırıp yük altındaki sıcaklıklarla ilgili ss koyabilir misin?

Biliyorum çok şey istedim ama forumda şu ana kadar bir kişi bu makineyi aldım dedi oda yukarıdaki arkadaş ısındığı için iade edeceğim diyor. Bu yüzden sahip olan arkadaşların yorumları çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naib

Hocam süpersin Makine bende var diyorsun o zaman ;

-Sahip olduğun model tam olarak hangisi?
    -Nereden aldın?
    -Makine ısınıyor mu ?
    -Ses durumu nasıl ? Sessiz bir makine diyebilir misin?
    -Oyun performansı nasıl ?
    - Everest programını çalıştırıp yük altındaki sıcaklıklarla ilgili ss koyabilir misin?

Biliyorum çok şey istedim ama forumda şu ana kadar bir kişi bu makineyi aldım dedi oda yukarıdaki arkadaş ısındığı için iade edeceğim diyor. Bu yüzden sahip olan arkadaşların yorumları çok önemli

-asus n61jq serisini aldım
    -istanbul bilişim a.ş. mecidiyeköy şubesi
    -ses durumu eski makinama göre sessiz eskisi jenerator turbini gibi ses çıkarıyordu.
    -win 7 64 bit te çalışan düzgün oyun bulamadım.
    -everest programında ki ssleri aşağıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliksezen -- 11 Mart 2010; 18:57:02 >

• Boştayken durum nasıl ?

Sadece işlemciye yük bindiğinde sıcaklıklar normal gibi ancak birde ekran kartını zorlayacak bir oyun oynadığınızda bu sefer fan işlemci yanında ekran kartınıda soğutmaya çalışacak ya fan yerinden fırlayacak yada fan son devirde çalışıp aşırı ses yapacak ama ya ekran kartını yada işlemciyi yada ikisini birden soğutamayacak. Benim cihazda çift fan olmasına rağmen ağır bir oyuna girdiğimde iki fanda son devirde çalışıyor buna rağmen işlemci 70 ekran kartı 65-70 dereceleri zorluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 11 Mart 2010; 21:43:09 >
  • Bu işlemci 45W güç çekmektedir. Isınması normaldir.
  • oyun için win 7 problem yaratıyor. şuan birçok yazılım deneme aşamasında. bu haliyle bile vistadan daha iyi olduğu söyleniyor. makinaya xp yüklemek lazım denemedim ama driverleri xp için varmıdır bilemiyorum çünkü e kartını ati yeni piyasaya sürdü
  • İstanbul bilişimin sitesinde asus notebook bile yok bırak bu modeli.
    Yetkili satıcı bile değil. Kimbilir nerden getirmiştir.

Eksen bilgisayara bile daha dün geldi.
    Çok sevdiğimiz bir radyocu abimize aldık. 1314 usd+kdv den.

Biraz kullansın yorumları alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unhappyboy -- 12 Mart 2010; 10:13:59 >
  • bu modeli alıcagım için heryeri araştırdım yotuba baktım videolara yabancı sitelere heryere bu site hariç ısınma sorununa deyinen kimse yok ayrıca asıl ısınma sorunun f serisinin yaptıgını gördüm..bizzat insnlar kendileri bunu kanıtlamak için kendileri aletle ölçmüş videoyaya çekmişler hiçbirşeklde ısınma sorunu görmedim içini açmışlar yotube da videosu var alacaklar lütfen baksın tavsiye ediyorum o fan o bilgisayarı nasıl sogutmaz aklım almıyo..çıkış yeride gayet iyi sıcaklıgın..insanlar takılmadan cod oynamş gta oynamış son versiyonlarını tabi..içi açılmış videoyu muhakkak seyredin tam bir şahaser almıcak olsanız bile bakmanızı tavsiye ederim..kısmetse yarın alcam ve inş sorun olmaz..bence çok fazla zorlandıgı için ısınmış yada taklma olmuştur..kimse unutmasınki bunlar oyun makinası degil oyun makinaları asusun özel çıkardıgı seridir..lütfen öle düşünüp zorlamayın..sonuçta bunlar masaüstü degil herşeyi son çözünürlükte herşeyi yüksek seviyede oynamadanda zevk alınabilir..tabi bunlar benim düşüncem..

• youtubedaki videolara bakın dedigim gibi adam hem kendi ölçüyo hem içini açıyo..ısınırmı ısınmazmı bence öle konuşmak gerek
  • Selamlar,

Isınma sorunu var diye kasdettiğiniz F serisi, Asus F serisi mi? yoksa Sony Vaio F serisi mi?
    Vaio F düşünüyordum, varsa böyle bir problemi laptop alıyoruz diye bi çuval para verip soba satın almayalım :)

quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

bu modeli alıcagım için heryeri araştırdım yotuba baktım videolara yabancı sitelere heryere bu site hariç ısınma sorununa deyinen kimse yok ayrıca asıl ısınma sorunun f serisinin yaptıgını gördüm..bizzat insnlar kendileri bunu kanıtlamak için kendileri aletle ölçmüş videoyaya çekmişler hiçbirşeklde ısınma sorunu görmedim içini açmışlar yotube da videosu var alacaklar lütfen baksın tavsiye ediyorum o fan o bilgisayarı nasıl sogutmaz aklım almıyo..çıkış yeride gayet iyi sıcaklıgın..insanlar takılmadan cod oynamş gta oynamış son versiyonlarını tabi..içi açılmış videoyu muhakkak seyredin tam bir şahaser almıcak olsanız bile bakmanızı tavsiye ederim..kısmetse yarın alcam ve inş sorun olmaz..bence çok fazla zorlandıgı için ısınmış yada taklma olmuştur..kimse unutmasınki bunlar oyun makinası degil oyun makinaları asusun özel çıkardıgı seridir..lütfen öle düşünüp zorlamayın..sonuçta bunlar masaüstü degil herşeyi son çözünürlükte herşeyi yüksek seviyede oynamadanda zevk alınabilir..tabi bunlar benim düşüncem..

• quote:

Orijinalden alıntı: agcao

Selamlar,

Isınma sorunu var diye kasdettiğiniz F serisi, Asus F serisi mi? yoksa Sony Vaio F serisi mi?
    Vaio F düşünüyordum, varsa böyle bir problemi laptop alıyoruz diye bi çuval para verip soba satın almayalım :)

quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

bu modeli alıcagım için heryeri araştırdım yotuba baktım videolara yabancı sitelere heryere bu site hariç ısınma sorununa deyinen kimse yok ayrıca asıl ısınma sorunun f serisinin yaptıgını gördüm..bizzat insnlar kendileri bunu kanıtlamak için kendileri aletle ölçmüş videoyaya çekmişler hiçbirşeklde ısınma sorunu görmedim içini açmışlar yotube da videosu var alacaklar lütfen baksın tavsiye ediyorum o fan o bilgisayarı nasıl sogutmaz aklım almıyo..çıkış yeride gayet iyi sıcaklıgın..insanlar takılmadan cod oynamş gta oynamış son versiyonlarını tabi..içi açılmış videoyu muhakkak seyredin tam bir şahaser almıcak olsanız bile bakmanızı tavsiye ederim..kısmetse yarın alcam ve inş sorun olmaz..bence çok fazla zorlandıgı için ısınmış yada taklma olmuştur..kimse unutmasınki bunlar oyun makinası degil oyun makinaları asusun özel çıkardıgı seridir..lütfen öle düşünüp zorlamayın..sonuçta bunlar masaüstü degil herşeyi son çözünürlükte herşeyi yüksek seviyede oynamadanda zevk alınabilir..tabi bunlar benim düşüncem..

Bence sony f serisi şu an için problemli...Alan arkadaşlardan bazısı iade etti...Burayı okuyun isterseniz...
    http://forum.donanimhaber.com/m_36912947/mpage_8/key_/tm.htm

• Arkadaşlar sakın alamyın ASUS N61JQ!!!
    Ben Cumartesi aldım eksen bilgisayardan, toplam 1 saat çalıştırdım, 4 kez mavi ekran çıktı!!
    iki kez video izlerken, iki kez de sabah laptop daha açılırken, arkaarkaya, soğukken hem de!

iki gün sonra, yani bugün Eksen Bilgisayar a geri götürdüm laptopu. Ama geri almadılar!!!
    Açtılar laptopu baktılar, mavi ekran çıkmış gözüküyor burada, ama alamayız dediler.
    Ancak CD-ROM filan bozuk olunca alırız dediler.

Şimdi avukatımla görüştüm, Eksen' e ve ASUS a dava açmaya hazırlanıyoruz bir iki gün içinde.
    İnşallah bir anca önce bişeler olur da mahkeme köşelerine düşmem :(((

Başka problem yaşayan birsürü insan var donma takılma mavi ekran gibi:
    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=456186
    http://forum.donanimhaber.com/m_37510389/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_37814263/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38466427

• Arkadaşlar piyasada bu modele rakip bir model varmı DX11 ve İ7 işlemcili(i7 820QM de olabilir)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.