Şimdi Ara

N Series N61JQ-X1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürün sadece istanbul bilişimde yer alıyor şu anda. Orda da tahmin edeceğiniz gibi stok yok. İ.b yi aradım haftaya stoğa gireceği söylendi bana.
    Size 2 sorum olacak:
    1. Sİzce laptopa acil ihtiyacım olduğu halde i.b in sözüne güvenip 1 hafta beklemeli miyim?
    2. Sizce bu laptop nasıl Radeon HD 5730 1 GB DDR3 Ekran kartı ve i7 işlemci kullanılmış olması beni cezbetti. Yorumlarınızı bekliyorum. saygılarımla.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/N-Series_N61JQ-X1-ASUS-DUNYASI,14879.html

• Arkadaşım kesinlikle uzak dur. O ürün paralel ithalat üretici firma garanti vermez o cihaza. Ayrıca o ürünün fiyatının 2.300 lira olması imkansız burdan uyanabilirsin.
  • Evet ben de bu fiyata satılmasına çok şaşırdım. Sizce ne almalıyım? Oyun ve diğer işler için güçlü bir bilgisayar istiyorum. İ.b den yakın özellikte diye aşağıdakini de önerdiler.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV6T-2000-HP-DUNYASI,11820.html
  • Ben olsam hpden uzak dururdum.

ASUS N61Vn280BD
  • neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARGENPRICE

neden

Hp kullanan arkadaşlar hala kabul etmesede hp lerin ısıtıcı görevlerini halen sürdürdükleri için. Daha 1 hafta önce arkadaşın DV6-1333ET model laptopunu aşırı ısındığı için iade ettik hepsiburada.com a. Karar sizin.
  • N61Vn280BD i bende çok düşündüm hatta dün nerdeyse satın alıyordum fakat son anda i.b deki i7 işlemcili asusu görünce tekrar kararsızlığa düştüm. İb ye mail attım eğer üretici firma garantisi varsa sizce n61jq alsam daha iyi olmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Series X + 2 Gamepad
    4 gün önce açıldı
    Xbox Series X vs Series S
    4 yıl önce açıldı
    Xbox Series X
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç biryerde bu ürünü göremedım çok mağaza gezdim. zaten böyle bir urun bu fıyata millet kuyruğa girer. üretici firma garantı vermediği için bu fiyattadır sanırım
  • ürün yakında tekrar stokta olacakmış. eğer garanti varsa ki var olduğunu tahmin ediyorum, ön sipariş vereceğim.
  • quote:

ürün yakında tekrar stokta olacakmış. eğer garanti varsa ki var olduğunu tahmin ediyorum, ön sipariş vereceğim.

Sırf ucuz diye almayın bu laptopa garanti bile verseler bu kadar ucuzsa vardır bir bit yeniği. Ucuz ürüne para verecek kadar zengin değilim maalesef.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37402557/mpage_5/key_/tm.htm
    bu konuyu incelemende fayda var. zira 2300liralık alacağın performansa çok yakınını sana 1600liraya vaat ediyor packard bell. i7 işlemci beklemene lüzum yok. i5 ile arasında gözle görülür fark yok. linkini verdiğim konuda son sayfalarda uzun uzadıya açıklamalarım var. istersen pm den yardımcı olabilrim. ekran kartı 5650 ile 5730 arasında büyük fark yok. test yapıp 100puan fazla almak istiyorum diyosan 5730 alabilirsin... zira 5650 19watt enerji çekerken 57XX serisi 25 -27.
    ayrıca i7 serisi 720QM ler 45watt güç çekmekte.
    her halukarda 700liran cepte kalır. tüm oyunlarıda rahat rahaatt oynarsın. pilin 2.5 saat yerine 3.5 saat gider. packard bell
    700lira az para değil. keyfi yorumlara kanıp marka fanatikliği yapan yorumculara kanmayın. tercih sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 2 Şubat 2010; 19:56:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

ürün yakında tekrar stokta olacakmış. eğer garanti varsa ki var olduğunu tahmin ediyorum, ön sipariş vereceğim.

Sırf ucuz diye almayın bu laptopa garanti bile verseler bu kadar ucuzsa vardır bir bit yeniği. Ucuz ürüne para verecek kadar zengin değilim maalesef.

Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat bu kadar da önyargıya gerek yok bence. İst. bilişimin piyasa fiyatının altında sattığı zaten bilinen bir şey. Garanti mevzusunu tekrar tekrar sordum ürünün 2 yıl garantili olduğunu söylediler teknik servisle kesinlikle bir problem yaşamayacağımı belirttiler ve tüketici ödülü aldıklarını hatırlattılar.
    Ben ürünü iyice enine boyuna araştırıp eğer daha iyi bir ürün bulamazsam önsipariş vermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARGENPRICE -- 2 Şubat 2010; 23:13:17 >

• sayın Vapor.Experience yorumunuz için teşekkürler. tavsiye ettiğiniz ürünü araştıracağım.
  • Bende gördüm o ürünü. Stoklarda olursa 10 gün içinde bende alacağım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma

Bende gördüm o ürünü. Stoklarda olursa 10 gün içinde bende alacağım inşallah

10-15 gün süre verdiler umarım gecikmez.
  • arkadaşlar istanbul bilişim hakkında araştırma yapayım derken tesadüfen bir siteye tıkladım. yerlerden yerlere vurmuşlar şaşkınlıklar içerisindeyim. vazgeçtim galiba o çok istediğim asustan :(

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=istanbul%20bili%C5%9Fim%20merkezi
  • Sakalımda vardı benim ama lafımı dinlemedin

- klavyesi türkçe değil bunların?
    - evet, çünkü biz matbaada basıyoruz, sonra da takıyoruz.
    - mesela?
    - mesela şurdaki notebookta görebilirsiniz.
    - ama bu bastıklarınızın fontu tutmamış?
    - isterseniz orjinal türkçe klavye için +150 € daha verebilirsiniz, siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Sakalımda vardı benim ama lafımı dinlemedin

- klavyesi türkçe değil bunların?
    - evet, çünkü biz matbaada basıyoruz, sonra da takıyoruz.
    - mesela?
    - mesela şurdaki notebookta görebilirsiniz.
    - ama bu bastıklarınızın fontu tutmamış?
    - isterseniz orjinal türkçe klavye için +150 € daha verebilirsiniz, siz bilirsiniz.

haklıymışsınız gerçekten
  • quote:

arkadaşlar istanbul bilişim hakkında araştırma yapayım derken tesadüfen bir siteye tıkladım. yerlerden yerlere vurmuşlar şaşkınlıklar içerisindeyim. vazgeçtim galiba o çok istediğim asustan :(

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=istanbul%20bili%C5%9Fim%20merkezi

Nasıl yani arkadaşım.;Alınamayacak kadar kötü bir yer mi? Çok istemiştim o laptopu ama

• bu paraya olması İMKANSIZ. bu özellik bu fiyata üstelik asus. ayrıca usb 3.0 desteği de var cihazın. en az 3000 liradan piyasaya girer. hp'nin hdx18 modelinde klavye türkçe değil onlar basmışlar bi süre sonra yazılar silinmiş sonra göndermiş tekrar basmışlar e nereye kadar. hiç orijinal gibi olur mu
    bugün n61vn280bd aldım teknolojixten perşembe elimde olacak. fiyatı da uygun bunu öneririm.
    http://www.teknolojix.com/?urun-detay_7170_ASUS_N61VN_280BD_C2D_2_8_4_500_16_1GBGF_CAM_W7HP.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.