Şimdi Ara

max 1500 tl ye SLR makina tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaslar bugun yada engec yarın bir makina alacagım. maximum 1500 tl butcem var. SLR makina almayı dusunuyorum.. nikon ve canon önceligimdir. ne önerirsiniz ?

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahya_EKE -- 23 Şubat 2010; 1:15:15 >

"... Ve her bilgi sahibinin üstünde daha iyi bir bilen vardır." (Yusuf Suresi, 76)
  • Yahya bey sizde veda ediyorsunuz desenize S5700e. inşalah istediğiniz modeli alırsınız. Arkadaşlar yardımcı olacaktır. Benim önerim Nikon d80 veya eos450d yönünden tercihinizi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 22 Şubat 2010; 20:16:48 >

PENTAX K10D

PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw
  • selamlar hocam. vallahi cok memnunum makinamdan ama bu aksam babamın sagolsun bana fotograf makinası için max 1300 tl ye kadar geri ödemesiz kredi açacağını söylemesiyle aramızdaki seviyeli ilişkiyi sonlandırmaya karar verdik.. :)

d80 bildigim kadarıyla uretimden kalktı.. eos450d fiyatı da benim istedigim aralıgın dısında..

mümkünse link verirseniz daha bir mutlu olurum..

"... Ve her bilgi sahibinin üstünde daha iyi bir bilen vardır." (Yusuf Suresi, 76)
  • Sıfır istiyorsunuz galiba. D3000 var o fiyatlara. Benim önerdiğim modeller ikinci el tabi ki. d3000 fiyatıda 1400. aynı şekilde eos1000d fiyatıda 1400. Bence ikinci ellere bakmanı öneririm. sfır makine bulman o fiyatlara maalesef zor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 22 Şubat 2010; 20:46:09 >

PENTAX K10D

PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw
  • bilmiyorum hocam elektronikte hiç ikinci el almadım. yani olmazsa dusuk model olsun ama ikinci el olmasın. yada olacaksa da garantisi olsun cok az kullanılmıs tarzda olsun diyorum. o yuzden ilk tercihim sıfır urunler.

• Anlıyorum Yahya Bey, dediğim gibi garantili iki model var alabileceğiniz bu fiyat aralığında.

PENTAX K10D

• Pentax K-X kit lensle beraber spot olarak
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_gls

Anlıyorum Yahya Bey, dediğim gibi garantili iki model var alabileceğiniz bu fiyat aralığında.

ahmetle aynı fikirdeyim.. ikinci el düşünürseniz alternatifler çoğalabilir..

PENTAX K10D

• arkadaslar ikinci el konusunda gittigidiyor dısında guvenli alısveris yapabilecegim bir yer biliyormusunuz. çünkü olmazsa spot yada ikinci el yuksek model alabilirim de..

• Sahibinden.com u tavsiye ederim.

PENTAX K10D

• Pentax K-X (sıfır)

Canon 450D (sıfır)

Nikon D80 (ikinci el)

Sony A200 (sıfır)

-----------

Öncelik sırasına göre yazılmıştır. K-X, hepsini döver!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 22 Şubat 2010; 23:34:43 >
  • aslında nikon d3000 body alıp yanına 18-135mm objektif koymayı dusunuyorum. bu gece baktım hem d60 a hemde nikon 3000d 'ye .. uzerindeki objektifler hic tatmin etmedi beni.. (uzun sure arkadasımın d80 inin kullanınca ) bu arada fiyat aralıgını 1500 tl ye kadar cıka bilirim..

nikon 3000d önerir misiniz peki 18-55 mm ile?

• 1050 liraya nikon D3000 bulursunuz Hayyam çarşısında. Çoğu önermeyebilir ama siz kulak asmayın.
    Artan paraya da güzel bir lens alırsanız çok mutlu bir şekilde geçinir gidersiniz. :)

Nikon D3000'i nişanlıma aldım. Şahsen deneme fırsatımda oldu. Oldukça da memnun kaldım.
    Malzeme kalitesi de yerinde. Henüz hayyam' dan alır almaz kadıköye dönerken daha ilk
    yarım saatlik bir tanışıklığımın ardından çektiğim bir kare

max 1500 tl ye SLR makina tavsiyesi?
    Hafif cilalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 23 Şubat 2010; 0:46:43 >

• pentax k-x in özelliklerine baktım da içim geçti yahu :) ne güzel özellikler öyle.. enazından teknik özellik olarak buyuledi beni :))

nikon d3000 ile pentax k-x arasında ciddi sekilde kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahya_EKE -- 23 Şubat 2010; 0:57:52 >

• DOĞUBANKIN YANINDAKİ DUKKANDA D3000 900TLYE VERİYORDU SIFIR...

hatırlatayım dedim..
  • Arkadaşım.

Pentax K-X
    Eos 350
    Eos 400
    Eos .........
    Nikon D40 yada ne alır san al.

Hepsi güzel ve hepsi de kaliteli makinelerdir. Sen kafanı çok çok fazla yormadan lenslere yönelt derim.

Alacağın kaliteli bir lens ile, onu takacağın en dandik gibi görünen SLR ye taktığın an da işin rengi işte asıl o zaman çok güzel olur! :)

şimdi herkeste d3000 sevdası var sanki.. bana öle geldi.
  • bu cihazları garantili almak mantıklı mı sizce.. yani ben önceki makinamı 1 senedir kullanıyorum daha da bir hata vermedi.. tabi slr degildi ama elektronik nihayetinde.. arada da ciddifiyat farkı var. yani garanti farkıyla lens alabiliyorum nerdeyse..
    ben ankarada oturuyorum yeteri gazı alırsam istanbula makinayı almaya gelebilirm sanırım gunu birlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahya_EKE -- 23 Şubat 2010; 1:16:47 >

• Bu makinaları Nikon adına konuşursam belki ama belki ucundan acıcık kıyım kıyım da olsa :) Garantili almak hafiften daha doğru olabilir ama, aynı konuyu Canon adına söylemek zor.
    Zira, ortalama 2300 TL olan sadece kutu dahil Eos 500D yi, Hayyam civarında Hafıza kartı çanta ve filtre dahil giriş açısından tam takım almak 1370 TL. Fakat nikon D3000 aldım nişanlıma.
    1150 herşey dahil iken, Garantili olarak bazı yerlerde belki 1250/1300 TL bulunabilir. Yani nikonlar da çok fark yok. Gönül rahatlığı adına garanti seçilebilir.

Şahsi fikrim; Garantili almaya gerçekten de gerek yok. Garanti deki sevgili teknisyen dostlarımız '' kullanıcı hatasıdır '' dedikten sonra.

Bu arada başlık 1300/ den 1500' e çevrilmiş. :D

Sizin garantisiz, Lakin 1 Sene adam gibi dükkan garantisi veren bir dükkandan ( Hayyam pasajında ) Nispeten uygun fiyat olan Nikon D3000 alıp, Arta kalan parayla kaliteli bir lens ile ekipmanınızı şimdilik tamamlarsınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.