Şimdi Ara

PLANÖR KAZASI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Hava Kurumu İnönü (Eskişehir) Eğitim Merkezi’nde uçuş eğitimi yapan iki planör 15 Ağustos 2005 Pazartesi günü saat 18:10’da havada çarpıştı. Meydana gelen elim kazada THK Planör Pilotu Ferdi Duman (30) ile yalnız uçuşunu yapan tekamül öğrencisi Neslihan Temizer (20) şehit oldu.

Şehitler için İnönü Eğitim Merkezi’nde bugün (16 Ağustos 2005 Salı) bir tören düzenlendi. Törende konuşan Genel Başkan Yusuf Güngör; “Aylardan ve yıllardan beri THK’dan ayrılmayan ve şu anda madden aramızda bulunmayan, ancak hatıraları hayatımızın sonuna kadar yaşayacak olan bu gençlerimizi saygıyla anıyor, kederli ailelerine ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin ve ruhları şad olsun” dedi.

Törenin ardından şehit cenazeleri defnedilmek üzere, ambulanslarla İstanbul’a gönderildi.

Naaşları 17 Ağustos 2005 Çarşamba günü İstanbul'da ( Ferdi DUMAN - Yenibosna Habeşihilal Camii; Neslihan TEMİZER - Ataköy 5. Etap Camii'nde kılınacak) öğle namazını müteakip defnedilecektir.

Şehitlerimize Tanrıdan rahmet, kederli aileleri ile havacılık camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

THK GENEL BAŞKANLIĞI

• yazık olmuş allah rahmet etsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.