Şimdi Ara

Saçları dökülenler içeri girsin çözüm bulduk !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
27.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, forumdan gözlemlerime göre bir çoğumuzun saçları bu yaşlarda hormonlarımızın etkisiyle dökülme yaşıyor tabi birde iklime görede dökülme olabiliyor.Özellikle kışa girdiğimizde sabah kalktığımda yastığıma bakmaktan korkuyordum o kadar çok dökülüyordu ki bide uzatıyorum şimdi iyice gözüme batmaya başlamıştı.

Ama artık son !

işyerinde bana bir ablanın tavsiyesiyle aktardan arı poleni aldım sabahları 2 çay kaşığı yedim ve şu anda saç dökülmem durdu üstelik sadece 2 gün kullandım.Netten arı poleni kullananların yorumlarını okumanızı tavsiye ederim dökülen saçlarınızı dahi çıkarıyormuş.

Arı poleninde 100 e yakın vitamin varmış yemek yemesen bile arı poleni vücudun için gerekli olanları sağlıyor.Bide sabahları acayip dinç kalkıyorum sinirlenmeler kafaya takmalarda ortadan kalkıyor (: Denemenizi tavsiye ederim tadı biraz kötü olsada yutunca fazla tat almıyosunuz ayrıca bal yoğurt vs. ilede yenilebilir.

Not: Fiyatı 8 liradır her aktarda bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PurpX -- 31 Ocak 2010; 15:02:14 >

• dökülecek saçım kalmadı artık, saçekim merkezlerini kovalıyoruz
  • Saç için değilde sinirlenmeleri ortadan kaldırıyorsa denemek isterim.
  • bakacağım sağol
  • Rica ederim arkadaşlar, mutlaka deneyin derim
  • Bioxcin şampuan kullanıyorum 2 - 3 aydır , hiçbir faydasını görmedim hatta dökülmeler arttı desem yalan olmaz , bunu denemek şart...
  • ya arkadaşım 2 günde dökülme dururmu allah aşkına. saç çok yavaş gelişen bir dokudur. en az 3 ay içinde etki gösterir kullandığın bir ilaç. arı balı etkilimidir bilmem ama 2 günde durmaz dökülme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçınız buff diye uçar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

Bioxcin şampuan kullanıyorum 2 - 3 aydır , hiçbir faydasını görmedim hatta dökülmeler arttı desem yalan olmaz , bunu denemek şart...

benim denemediğim şey kalmadı stres dediler stresten uzak durdum ama yinede dökülmeler devam etti kullanmadığım şampuan kalmadı sonra netten baya bi araştırma yaptım demir eksikliğinden dökülüyomuş polende bol miktarda demir olduğunu duyunca hemen denedim faydasını %100 gördüm tonlarca para harcamaya gerek yok doğada çözüm var kullanmasını bilene (: bide tuvalete çıkamayanlar içinde iyi diyolar her derde deva (:

quote:

ya arkadaşım 2 günde dökülme dururmu allah aşkına. saç çok yavaş gelişen bir dokudur. en az 3 ay içinde etki gösterir kullandığın bir ilaç. arı balı etkilimidir bilmem ama 2 günde durmaz dökülme.

yalan söyleyecek halim yok bu ürünün pazarlamasınıda yapmıyorum netten araştırma yapabilirsiniz çok kısa sürede etkisini gösteriyor saç telleri dolgunlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PurpX -- 31 Ocak 2010; 15:35:21 >

• eyvallah bro
  • quote:

Ancak polenin yüksek seviyede çinko içermesi ve prostat salgılarının çıkmasında çinkonun anahtar element olması dikkat çekicidir. Yapılan bir denemede, kronik prostat vakalarında 3 ay süreyle denenen polen % 92 başarı sağladığı görülmüştür.

Doğru olabilir.

Bioxin ve benzeri ilaçların içinde çinko vardır zaten.
    polen ile doğal yoldan çinkoyu almış oluyorsunuz.

Ama bildiğiniz yerden alın poleni. Güvenmeyin her aktara.

ben de başlayacağım arı polenine, sonucu yazarım 5-6 ay sonra
  • - Polende bulunan AMİNOASİTLERDEN CYSTİN (kükürt içeren bir aminoasittir) SAÇIN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNAR. Cystin'nin SAÇ SAYISINI ARTTIRDIĞI ve SAÇIN DÖKÜLMESİ'ni önlediği anlaşılmıştır.

http://www.gelisimdunyasi.com/forum/index.php?topic=256.0

SAÇ DÖKÜLMELERİNDE POLEN

Polen, saçın suyu ve gübresidir. Saça faydası, kök kısmına yaptığı olumlu etkidir. Bileşiminde ki (doğanın sunduğu saf şekilde); B5 Vitamini (pantotenik asit), niacin ve cystin, saç kökünü en iyi şekilde besler, dökülmesini durdurur, cansız kılların kıl hacmini geliştirir ve saçın gürleşmesini sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transporter67 -- 31 Ocak 2010; 15:43:46 >

• 100 yakin vitamin isini anlamadim okadar vitamin varmi :)
    Bu konuda cok bilgili degilim ama bende o saci dokulen 3te 2lik sansiz kesimdenim dnalarimizin genlerimizin nedeni diyelim(erkek tipi dokulme)
    sac dokulmesini onlemek icin su an iki yol var sanirim
    1. si kilcal damarlari acmak, sac kokune gelen kani artirmak.. tansiyon ilaci olan minoxodil(yanlis yazmis olabilirim) bu ilac ve diger sampuanlar filan bu yontemi kulaniyor.
    erkek tipi dokulmedeki neden testestoron hormonu olarak biliniyor. 3 te 2 lik kesimin sac koklerindeki dna ya yada gen deki bir soruna(belki sorun degildim bilemicem :D maden olan tepede ot bitmezmis :D) baglı olarak testestoron etkisi ile sac koku gittikce zayiflayip dusuyor..
    2. yontem de su (testesteron hormonunu bloke etmek yada, testestoron salgilayan uzvu bunyeden uzaklastirmak :P) cinko ile b6(b vitamnin bir turevi idi tam hatirlamiyorum) olusturdugu bir enzim inaktife eden enzim diyelim buna testestoron hormonunu bloke ediyormus.. buda dokulme etkilerini azaltiyormus..
    belki polendeki mineral ve vitaminlerden kaynaklanan seyler olabilirim ama hic bir sey kesin degil bu sac dokulme isinde oyle olsa bukadar teknoloji tip var bulurlardi bir caresini erkeklerin 3 te 2 sinin saci dokuluyor sonucta..

• Denemek lazım
  • mesajım bulunsun denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufeba

100 yakin vitamin isini anlamadim okadar vitamin varmi :)
    Bu konuda cok bilgili degilim ama bende o saci dokulen 3te 2lik sansiz kesimdenim dnalarimizin genlerimizin nedeni diyelim(erkek tipi dokulme)
    1. si kilcal damarlari acmak, sac kokune gelen kani artirmak.. tansiyon ilaci olan minoxodil(yanlis yazmis olabilirim) bu ilac ve diger sampuanlar filan bu yontemi kulaniyor.
    erkek tipi dokulmedeki neden testestoron hormonu olarak biliniyor. 3 te 2 lik kesimin sac koklerindeki dna ya yada gen deki bir soruna(belki sorun degildim bilemicem :D maden olan tepede ot bitmezmis :D) baglı olarak testestoron etkisi ile sac koku gittikce zayiflayip dusuyor..
    2. yontem de su (testesteron hormonunu bloke etmek yada, testestoron salgilayan uzvu bunyeden uzaklastirmak :P) cinko ile b6(b vitamnin bir turevi idi tam hatirlamiyorum) olusturdugu bir enzim inaktife eden enzim diyelim buna testestoron hormonunu bloke ediyormus.. buda dokulme etkilerini azaltiyormus..
    belki polendeki mineral ve vitaminlerden kaynaklanan seyler olabilirim ama hic bir sey kesin degil bu sac dokulme isinde oyle olsa bukadar teknoloji tip var bulurlardi bir caresini erkeklerin 3 te 2 sinin saci dokuluyor sonucta..

Dostum, bu işte çok ciddi paralar dönüyor adamlar yüz nakli yapıyor saçımı çıkaramıyacaklar ? kapitalist bir düzen var sağlık eğlence değil ihtiyaç olduğundan bu işlerin kontrolü daha etkili.Kaç kişi ekmek yiyor bir saç ektirme 2 bin lira nakit o da seans başı yüzde yüz olacak diye birşey yok.

adam niye çözümünü bulsun ki ne güzel para geliyor ? onlar bulmazsa biz bulacağız napalım polene inanmayanlar alsın denesin hiçbir yan etkisi yok taze ise kesin faydasını görürsünüz.

• bunun bi ismi falan yokmudur yani eczanelerde yoktur herhalde? bide aktar ne hocam bağışlayın bılmıyom
  • Arkadaşlar arı poleninin gerçekten faydası oluyor.

Şimdi bişey söyleyeceğim ama dalgaya alınacak.

Ama gerçekten faydalı saç dökümünü önlüyor ve çıkartabiliyorda.

Saygılar..
  • yaşım 17 saçlarım çok azaldı benimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rallyman -- 31 Ocak 2010; 16:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirxxx

quote:

Orijinalden alıntı: tufeba

100 yakin vitamin isini anlamadim okadar vitamin varmi :)

Dostum, bu işte çok ciddi paralar dönüyor adamlar yüz nakli yapıyor saçımı çıkaramıyacaklar ? kapitalist bir düzen var sağlık eğlence değil ihtiyaç olduğundan bu işlerin kontrolü daha etkili.Kaç kişi ekmek yiyor bir saç ektirme 2 bin lira nakit o da seans başı yüzde yüz olacak diye birşey yok.

adam niye çözümünü bulsun ki ne güzel para geliyor ? onlar bulmazsa biz bulacağız napalım polene inanmayanlar alsın denesin hiçbir yan etkisi yok taze ise kesin faydasını görürsünüz.

Yanlis anladin sanirim. Ben senin verdigin bilgiye aykiri birsey soylemedim.. Ayriyetten yuz nakli ile sac dokulmesi ayni kefeye konulcak seyler degil.. Sac dokulmesi genlerle alakali birsey, bu teknolojide cok ileri degiliz insan olarak lutfen boyle benzetmelerde bulunmayin... bu arada emin ol bende kulancam polen hatta kulanmisligim vardir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.